אני מגיבה קצת מהסוף להתחלה.
2. קלארק אומרת "בואו נראה מה שלוש הנשים הכי מסוכנות בעולם הזה או כל אחד אחר מתכננות" ואני לייק, ביץ' פליז, את עם אובססיית הידיות שלך צריכה להיות בטופ 3, מה את מצטנעת פתאום

אבל אהבתי ממש שהיא אמרה את זה. וגם אני בכל זאת רואה הבדל מסויים בינה לבינן, שקצת קשה להגדיר אותו במדויק, אבל לדעתי היא לא היתה עושה את הדברים שהן עשו. (לא להבין לא נכון, אני עדיין גם מבינה את הדברים שכל אחת מהן עשתה).
ניילה אומרת לקדוגן על קאלי...
זה באמת היה משפט מעניין וקצת תמוה. ואנחנו כבר יודעים שיהיה פריקוול ושהיא תהיה אכן הגיבורה שלו? זה פורסם?
התמונה של קדוגן במקדונלדס

כי אני הייתי בוחרת לגור על סנקטום בלי להסס בכלל.
מכל האופציות האלו גם אני הייתי בוחרת לגור על סנקטום, אבל זה לא אומר שמה שהפריימים עשו היה פחות נוראי מוסרית.
ובאופן אירוני בגלל שדיוזה הפכה עכשיו לפסל יכול להיות שזה באמת מה שיקרה איתה

תזכירו לי - את מי קיבלנו בחזרה?
לא שזה משנה כי דיוזה לא תחזור. הסיבה שזה בטוח זה שהיא מתה את המוות ההולם והמדויק לדמות שלה, תוך כדי ההקרבה שהיתה חייבת לעשות.
אותה סיבה שברור לנו שבלאמי יחזור (פרט לכך שאין גופה) - כי הוא לא קיבל את הסיום הראוי עדיין.
1. גרמת לי לחשוב שזה דווקא יכול להיות רעיון ממש אדיר שאם נגיד קלארק היא זו שתיקח את המבחן, זה יהיה מן מבחן סימולציה כזה בו יציבו אותה שוב מול כל הרעים של הסדרה מכל העונות והיא תצטרך שוב להחליט אם ללכת עם הבחירה שעשתה בפעם הראשונה או לעשות בחירה אחרת מושכלת יותר עכשיו ממרומי גילה וניסיונה.
כן, זה נשמע מאוד הגיוני שלשם אנחנו הולכים. (גם לאור זאת שהראו לנו שם את הטכנולוגיה של סימולציות-הפחד כבר). למעשה זה נשמע כל כך הגיוני, שאני תוהה אם הכותבים עוד יפתיעו אותנו איכשהו או שזה פשוט מה שיהיה.
בעצם כבר מרגיש שאנחנו כבר די בסופו של התהליך של הדמויות שלנו ללמוד להיות "טובים יותר", אפילו בפרק האחרון זה מרגיש שקורה קצת מהר ופתאומי מידי אולי (ציינת את מרפי ואינדרה, קלארק, דיוזה, אוקטביה... אקו הגיעה הפרק עד הקצה, אבל בסוף הצליחה לשחרר ולא לנקום)
הצחיק אותי שהיה קטע שגבריאל עמד ליד ניילה וג'ורדן והוא שם כזה יד על הכתף של ג'ורדן ואז פתאום קולט את הזוהמה הזו שהוא נגע בה והוא מסתכל על היד בגועל כזה
נכון, גם אותי
את ראית איתנו את עונה 4 לא מזמן!!! איך הספקת לשכוח
האמת שהצטרפתי רק בפרקים האחרונים של עונה 4, לא מתחילתה (אבל די בטוחה שלא הייתי זוכרת אותה גם אם הייתי רואה את הפרק הזה שלשום)
אני חושבת שכדי שאני אסלח לו אני אצטרך שיקרו כמה דברים:
1. שהוא יסתפר כי זה מזעזע כבר.
2. שהוא יתגלח.
3. שיראה כמו שהיה נראה בעונות 1-4.
4. שיחזיר את לינקולן.
5. שיפול על ברכיו ויודה שאוקטביה צדקה כל הזמן הזה.
6. שלקסה תחזור ואז לא ישאר מקום בליבי לשנאה כלפי אף אחד.
1-3. אמן כן יהי רצון! אולי הוא הגיע לכוכב שבו הזמן זורם לאחור וחזר להיות צעיר וחתיך

4.

אלא אם כן המבחן של האבן ממש מחזיר אותם לאחור בזמן בשביל לעשות הכל אחרת - אז אולי זה אפשרי, ועוד הרבה דברים...)
5. שניהם עשו טעויות, נשים את זה מאחורינו... יהיה פיוס, יהיה חיבוק... זה העיקר

6. האמת שאם המבחן הוא הסימולציה שאנחנו עכשיו חושבים - תכלס לא בלתי אפשרי שהיא תהיה שם איכשהו... (אבל עדיין לא נראה לי שיקרה, אז אל תפתחי עוד יותר ציפיות בגלל זה עכשיו!)
בתנאים לא תאנים בדיוק כמו אכותו והוא נאלץ לאכול את הדיסייפלים כדי לשרוד

לא יודעת מה יותר מצחיק אותי פה, השגיאות שלך או הרעיון חחחחחחח
אבל האם אנחנו סומכים על הפירוש של ג'ורדן? כלומר, הוא הכניס לנו צל של ספק לגבי התרגום של הדיסייפלים. אבל מי אמר שהפירוש שלו הוא הנכון? הוא בעצם אמר שיש הרבה אופציות אחרות אם משנים את ה.. מה לעזאזל הוא בכלל אמר?

והאם מי שיצא את האבן הוא קוריאני? או סיני? האם כשיהפכו את האבן הם יראו שכתוב למטה "Made in China"?
רגע, תזכירי לי מי היו השתים האחרות שאמרת? אוקטביה וקלארק? או שאני מדמיינת?
אני דווקא נוטה לחשוב עכשיו שאו קלארק או בלאמי ימותו. והלב אומר בלאמי. אולי שניהם?
1. אני סומכת לחלוטין על הפירוש של ג'ורדן. הוא אמר שהוא גאון אז הוא גאון.
2. כן, אוקטביה וקלארק, ואני עדיין מתעקשת שאלו יהיו בעיקר הן (לא יודעת אם ימותו, אבל יעשו הקרבה גדולה שתציל אנשים בדומה לדיוזה.)