ה100 עונה 7 פרק 10

LeAnnDyIan

Well-known member
1. וואו.
2. :eek:
3. אז "המלחמה האחרונה" היא באמת בכלל לא מלחמה, היא מבחן, ואני מסכימה איתכם שהאופן שהם מגלים את זה קצת מופרכת, אבל זה לא משנה (ובואו יש דברים הרבה יותר מופרכים בסדרה), כי אני אוהבת את זה וזה עושה לי הרבה יותר היגיון ומתאים למקום שהסדרה הולכת אליו בסיומה - כמו שכתבת דילן, זה יהיה בעניין של להתגבר על היצר האנושי להחריב או משהו כזה. (כלומר אולי לא, אנחנו עוד לא יודעים בוודאות מה המבחן, אבל לפחות זה נראה מאוד מתאים עכשיו).
4. טופחת גם לעצמי טפיחה קלה על השכם על כך ששליש ממה שצפיתי כבר התגשם: דיוזה עשתה את ההקרבה הגדולה שלה להצלת המין האנושי. one down, שתיים נשארו (אבל מקווה שהן כן יגמרו בחיים). אז זה לא היה במסגרת "המלחמה האחרונה" כי כנראה אין כזאת, אלא מבחן (ואולי זה בעצם היה חלק מהמבחן? :eek: )
5. דיוזה :cry: |כתר| :cry: |כתר|
6. עכשיו אתפנה להגיב גם למה שכתבתם.
קודם כל, נראה לי באמת נכון שהמלחמה היא בעצם מבחן.
אבל האם אנחנו סומכים על הפירוש של ג'ורדן? כלומר, הוא הכניס לנו צל של ספק לגבי התרגום של הדיסייפלים. אבל מי אמר שהפירוש שלו הוא הנכון? הוא בעצם אמר שיש הרבה אופציות אחרות אם משנים את ה.. מה לעזאזל הוא בכלל אמר?|חבול|
והאם מי שיצא את האבן הוא קוריאני? או סיני? האם כשיהפכו את האבן הם יראו שכתוב למטה "Made in China"?
רגע, תזכירי לי מי היו השתים האחרות שאמרת? אוקטביה וקלארק? או שאני מדמיינת?
אני דווקא נוטה לחשוב עכשיו שאו קלארק או בלאמי ימותו. והלב אומר בלאמי. אולי שניהם?
אכן דיוזה|לב-ש||בוכה|

LeAnnDyIan

Well-known member
אני חשבתי שגילינו את זה די בבירור כבר בפרק הבאקדור.
לא גילינו את זה בבירור. כולנו חשדנו בזה אבל לא קיבלנו אישור ודאי. זה שונה.
מה גם שבלב קצת קיוויתי שהיא כן תהיה הקומנדרית ואז קצת מהחוכמה שלה + של בקה תעבור הלאה.
האם אנחנו חושבים שאוגוסט היה המפקד השני? או מישהו חדש לגמרי?

רקס זה שם של כלב אז לגמרי בלבלת אותי פה עד שהבנתי שזה הילד ולא הכלבה פיקסו.
היי, אני לא המצאתי לו שם. זה השם שלו!

עכשיו שאת אומרת כנראה שכן, אבל כמו שכתבתי קודם כשצפיתי בזה זה הכי היה נראה לי כמו [ספוילר ל-Game of Thrones דומה באופן מדהים לקפיצה של אריה כשהיא הורגת את מלך המתים].
לא ראיתי משחקי הכס אז לא מכירה את הרפרנס. אז כל מה שראיתי זה את לקסה.

תתלייצני חופשי 🤡 🤡 🤡 והלוואי שבסוף עוד תצחקי על כולנו וזה יקרה באמת.
אמן כן יהי רצון|חרדי|
כשהדה תחזור אני אזכור שהיית בפינה שלי ותתוגמלי בהתאם. בניגוד לאיזה כמה משמשים אחרים פה בפורום|שפם|

ברור שזוכרים!! מי יכולה לשכוח את השגרירה מפרק 401?! היתה מתולתלת חמודה כזאת.
(שמץ של מושג על מה את מדברת אין לי)
יואו צחקתי בקול:-D:-D
חחח חמורה!! את ראית איתנו את עונה 4 לא מזמן!!! איך הספקת לשכוח:-D:-D
בבקשה. **אמור להתחיל מהקטע הספציפי.

את יכולה להמציא שמות פה עכשיו, אני לא אדע אם זה נכון.
היי, זה היה הפרק הזה. שיידי ליטרלי אמר את השם שלו. אני לא ממציאה שמות משונים שכאלה. אם זו הייתי אני הייתי קוראת לו ישמאל או משהו.

אוקיי הסיבות שאת ממציאה לשנוא אותו מגיעות עכשיו לגבהים חדשים של הזיה.
האם את הולכת לסלוח לו ברגע שאוקטביה תסלח לו ויהיה חיבוק? (ואנחנו מניחים שרוב הסיכויים שיהיה משהו כזה, לא?)
אני חייבת להודות שאחד מהמשחקים האהובים עליי בסדרה זה "מצאי דרכים חדשות לשנוא את בלאמי כדי להציק לכל הטרולים בפורום שעדין חושבים שהוא בחור טוב".
אבל לתהיתך, אוקטביה סלחה לו כבר. גם הוא למעשה סלח לה כבר בעונה הקודמת. אז אלא אם כן הכוכב הזה שהוא נמצא בו הוא גם רחוק מהחור השחור (או קרוב? מה אמרנו שצריך?) וגם שם יציאה בלי קסדה תוביל לשיכחה ואז הוא לא יזכור שסלח לה, כבר סיימנו את הסאגה הזו של סליחות.
אני חושבת שכדי שאני אסלח לו אני אצטרך שיקרו כמה דברים:
1. שהוא יסתפר כי זה מזעזע כבר.
2. שהוא יתגלח.
3. שיראה כמו שהיה נראה בעונות 1-4.
4. שיחזיר את לינקולן.
5. שיפול על ברכיו ויודה שאוקטביה צדקה כל הזמן הזה.
6. שלקסה תחזור ואז לא ישאר מקום בליבי לשנאה כלפי אף אחד.

אגב פתאום חשבתי על זה, היה פיצוץ והוא נעלם, האם כמה מהדיסייפלים גם "נעלמו" יחד איתו? האם נגלה שהוא הגיע למקום שבו נאלץ לשרוד בתנאים לא תנאים בדיוק כמו אחותו והוא נאלץ לאכול את הדיסייפלים כדי לשרוד ואז סוף סוף הוא יבין מה אחותו עשתה? כי אם כן, אולי יש סיכוי שאני אהיה מוכנה לסלוח לו. אז תוסיפו את זה ל-7 :-P:

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
זה נאמר בעבר על ידי הרבה אנשים
והם כולם צודקים!

תכלס עברו ימים בודדים מאז תחילת עונה 6, אז בהחלט ימים בודדים יותר מאז תחילת עונה 7. אבל זה עדיין הרגיש כאילו לקח יותר מידי זמן.
זה באמת הרגיש כמו הרבה זמן. לא עברו כבר איזה כמה חודשים? חשבתי שהייתה איזה קפיצת זמן של 3 חודשים. או שאני מדמיינת? כל הקפיצות בין הכוכבים השונים כבר בילבלו אותי לגמרי.
חוץ מזה שאם לקח לשיידי דקה וחצי לרצוח איזה 40 אנשים, הוא היה יכול להשתלט על סנקטום בשניה שקלארקרו נעלמו או לפחות מיד אחרי שגנבו לסקייקרו את הרובים.

אני חושב שהפליים הרוס. הרסו אותו בסוף עונה 6 כשהוציאו אותו ממאדי (ותוך כדי הקוד של שיידי ברח)
אכן|כן| הראו את גאיה קוברת אותו עם השערות השחורות האלה שלו בחוץ. מושבת ומסכן :-(

גם אני חשבתי על זה. אני מניח ששם הוא היה בלי עין כי הוא איבד אותה בחיים המקוריים שלו.
אכן. במיינדספייס הם אמורים להיראות כמו הגוף הראשון שלהם|כן| היה מגניב אם זה היה כמו הסיטי אוף לייט שאפשר לשנות את הדיפקטס של כל אחד.

*הבהרה - תוהים לגבי איך דברים כל כך השתנו.
אז אם הם תוהים למה הם לא שואלים?
אמרתי לך כבר, כי קלארק לא הרשתה להם לשאול!

דיברגנט חדש

Well-known member
אני חושבת שהראו לנו בכוונה השפליים הרוס. עכשיו הענין הוא רק להיכנס לבאקאפ שנמצא בראש של מאדי מהפליים. לא יודעת בדיוק איך לקרוא לזה, אבל אם היא זוכרת דברים מהפליים, בטח יש איזשהי דרך לשחזר אותם איכשהו מבלי להכניס פיזית את הפליים אליה כי הוא באמת הרוס. למרות שבטח גם יש איזשהו פרייז בלטינית שיחזיר את הפליים לחיים? איפה המחברת של בקה? מישהו עקב אחרי זה?
לדעתי הפלייים לא הרוס, הוציאו אותו כי שהיידה היה בתוכו, אך הואיל והוא כבר במקום אחר, אפשר להחזיר אותו.
מסכנה שלי, ממש ריחמתי עליה. גם תקעו לה תספורת מכוערת וגם איבדה את אמא שלה, ואת האבא המאמץ שלה, ואת אחד החברים היחידים שהיו לה.
בזידרה כבר הוכיחה שהיא מחזירה אנשים שנעלמו, כך שתיאורטית גם דיוזה יכולה לשוב וגם בלאמי :)

עריכה של ניק: דיברגנט - חשוב לשים את מה שכותבים על הפרק בתוך תיבת ספוילר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

LeAnnDyIan

Well-known member
לא זכור לי שהרבה חיבוקים זה מאפיין של אופרות סבון.
אולי לא בהכרח חיבוקים, אבל תוכן דביק וקיטשי, כן. אבל בכל מקרה בטוחה שיש שם הרבה יותר חיבוקים מכמות החיבוקים שנראו הפרק הזה!

האמת שאני מניח שהיא התקלחה בפרק הראשון של העונה כשהם לקחו את הבית הקטן בערבה.
וואטאבר, תהיה קטנוני. היא עדין מצחינה!
הצחיק אותי שהיה קטע שגבריאל עמד ליד ניילה וג'ורדן והוא שם כזה יד על הכתף של ג'ורדן ואז פתאום קולט את הזוהמה הזו שהוא נגע בה והוא מסתכל על היד בגועל כזה
:-D

לא שמתי לב אבל זה קורה לפעמים בטלוויזיה (זכור לי פרק אחד של אנג'ל שהוא התיישב על ספסל וכשהוא קם ממנו הייתה לו תספורת אחרת).
זה לא הופך את זה לפחות מגוחך!

זאת תגלית קצת מגניבה. ודי גורמת לי יותר לרצות לראות את סדרת הפריקוול (ואני לא אתפלא אם זאת המטרה)
אני הייתי רואה בכל מקרה. כי כזו אני. סמרטוט שנהנית שמתעללים בה דרך הטלוויזיה.

את מתכוונת כי את מחוייבת לפי חוזה לאהוב דמויות של נבלים :cool:
בדיוק

אני לא מבין? את חושבת שאינדרה מתה בפרק הזה?
אחד מאיתנו מבולבל ואני מקווה שזאת את.
אני לא חשבתי שהיא מתה. אבל היא בהחלט הקריבה את כל מה שנלחמה והאמינה בו בשניה אחת כדי להגן על מאדי. היא הקריבה את גורל האנשים שלה, את היושרה שלה, את הזיכרון של אמא שלה. לא חייב להיות מעורב מוות כדי שתהיה הקרבה. תפסיק להכניס לי מילים לפה!|שפם|

זאת חברות? הם בילו 5 דקות יחד (וחצי מזה היה בבטן של מערה חיה)
כל החברויות בסדרה הזאת מלבד אלו שקרו בין עונות 4 ל-5 הן חברויות של יום וחצי. במה זו שונה?

אני חושב שהוא הרגיש מחנק בגרון על כך שהוא יצר קבוצה של מפלצות (הפריימז) בגלל האהבה אליה.
פוטטו פוטטו. הוא אוהב את ג'וזי!!! שמישהו יכניס אותו ל-M-CAP בבקשה כדי שישלפו לי איזה זיכרון של ג'וזי ואני אוכל להתנצח על כולכם! 😤

מה? מי זה רקס?
אחד משני הילדים שרצו לשחק עם מאדי כדורגל. האסייתי. הם הניחו יד על יד ומבחינתי זה שיפ!!!
Untitled.png

תכלס אם אמא קוראת ככה לבן שלה היא לא יכולה להתפלא כשהוא גדל להיות דיקטטור מטורף ורצחני.
This.

עכשיו שאני חושב על זה, אולי החיבור היחיד בין שני חלקי הפרק הוא שזה גם בערך מה שקאדוגן אומר.
אז מה שאתה אומר בעצם זה שגם קדוגן מאשר שהדה איז קאמינג!!!!|ליצן|

את מכינה את עצמך לשברון לב.
אני מקווה שאתה מוכן לכרוע ברך ולהתנצל בפניי כשהדה תחזור ממסע קנית הנרות שלה!|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לא מבין!?! את טוענת שאינדרה מתה בפרק הזה?
די כבר יא טרול. אני לא אמרתי שהיא מתה! |שפם| וכבר הסברתי את עצמי בהודעה אחרת (פאק פלוק המערכת הזאת מתישה אותי|חבול|)
אתה הכנסת את המוות של אינדרה למשוואה של אם/אז, אני אמרתי שאני יכולה לאהוב ולהתאבל על דיוזה בלי קשר לאם הייתי מתאבלת על מוות (לא עלינו|חרדי||חמסה|) של אינדרה. אבל אם תתעקש ואני אאלץ לבחור, אני חושבת שיש לי העדפה קלה לדיוזה על פני אינדרה (ואפילו הצבתי את דיוזה מעל אינדרה בדירוג הדמויות שלי שאתה עדין לא עשית!|שפם|)

אני באמת לא מצליח להבין אם את סרקסטית כאן.
אני חושבת שלראשונה בחיי דווקא לא הייתי סרקסטית.

LeAnnDyIan

Well-known member
לחלוטין הופך את כל העניין לכך שזה מרגיש פחות מגוחף מאשר מלחמה אחרונה נגד איזה אויב שאנחנו לא מכירים (או לחלופין כל הרעים של העבר כמו שאני אמרתי. בצחוק)
הגיוני באמת שזה משהו כמו היצר האנושי להשמיד. או לחלופין היצר האנושי ליצור מימז...
1. גרמת לי לחשוב שזה דווקא יכול להיות רעיון ממש אדיר שאם נגיד קלארק היא זו שתיקח את המבחן, זה יהיה מן מבחן סימולציה כזה בו יציבו אותה שוב מול כל הרעים של הסדרה מכל העונות והיא תצטרך שוב להחליט אם ללכת עם הבחירה שעשתה בפעם הראשונה או לעשות בחירה אחרת מושכלת יותר עכשיו ממרומי גילה וניסיונה.
2. היצר האנושי למימז זה ליטרלי הדבר הטוב היחידי שבני האדם עשו כבר 2000 שנה.

האמת שאני ממש אוהב את זה ככה.
לא, לא שאני שמח שדיוזה מתה, אבל אני כן שמח שדיוזה קיבלה את הרידמפשן ארק שלה - היא הקריבה את עצמה כדי להציל עם שלם, וגם בשביל ללמד את הבת שלה לא ללכת בדרך האלימות כמוה.
אז כן, היא קיבלה את הרידמפשן שלה וזה יפה.
מה שהפריע לי כשדיברנו על זה בשרשור האחר היה שלא נראה לי מתאים שהרידמפשן שלה יתפוס משמעות ומקום לצד הרידמפשן של דמויות הרבה יותר משמעותיות לסדרה כמו קלארק ואוקטביה. אז זה שהיא מקבלת את זה כמה פרקים מוקדם יותר זה טוב.
חוץ מזה עכשיו הם קיבלו פסל יפה של דיוזה שישאר הרבה מאוד זמן.
אתה מרושע חסר לב. אתה מנסה להסתיר את הרוע שלך במילים מסלפות אבל מתחת לכל ערימת המילים שלך הבנתי רק שאתה רואה בדיוזה רק אביזר דקורטיבי שמביאים למישהו ששונאים כמתנה לחג ואז פעם בשנה בחג הבא צריך להוציא אותו מהמרתף ולאבק אותו כדי שיראה כאילו הוא כל הזמן הוצג לראווה בבית|שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא חשבתי שהיא מתה. אבל היא בהחלט הקריבה את כל מה שנלחמה והאמינה בו בשניה אחת כדי להגן על מאדי. היא הקריבה את גורל האנשים שלה, את היושרה שלה, את הזיכרון של אמא שלה. לא חייב להיות מעורב מוות כדי שתהיה הקרבה. תפסיק להכניס לי מילים לפה!|שפם|
די כבר יא טרול. אני לא אמרתי שהיא מתה! |שפם| וכבר הסברתי את עצמי בהודעה אחרת (פאק פלוק המערכת הזאת מתישה אותי|חבול|)
את מבינה שאני לא יכלתי לקרוא את התגובה הראשונה שלך שנכתבה לפחות שעה מאוחר יותר... נכון?
ואני לא הכנסתי מילים לפה שלך, אני באמת חשבתי שזה מה שאת טוענת שקרה. כי ככה זה נשמע.
אינדרה לא הקריבה כל כך הרבה, זה לא שאם היא לא הייתה משתחווה בשלב הזה אז שיידי לא היה מנצח.

הצחיק אותי שהיה קטע שגבריאל עמד ליד ניילה וג'ורדן והוא שם כזה יד על הכתף של ג'ורדן ואז פתאום קולט את הזוהמה הזו שהוא נגע בה והוא מסתכל על היד בגועל כזה:-D
כן, זה היה מצחיק :-D
כל החברויות בסדרה הזאת מלבד אלו שקרו בין עונות 4 ל-5 הן חברויות של יום וחצי. במה זו שונה?
נכון שלרוב החברויות בסדרה נוצרות על סמך זמן לא ארוך. אבל זה יותר מהרגיל. לא נראה לי שניילה וג'ורדן בילו איזשהו זמן יחד לפני שהם עברו לנאקרה. לא היה אפילו זמן לזה כי ניילה הייתה על הספינה כל עונה 6 וג'ורדן בילה עם מאמיני הפריימים רוב הזמן עד שהם עברו לנאקרה.
פוטטו פוטטו. הוא אוהב את ג'וזי!!! שמישהו יכניס אותו ל-M-CAP בבקשה כדי שישלפו לי איזה זיכרון של ג'וזי ואני אוכל להתנצח על כולכם! 😤
הוא גם הרג את ג'וזי. בום!

LeAnnDyIan

Well-known member
לדעתי הפלייים לא הרוס, הוציאו אותו כי שהיידה היה בתוכו, אך הואיל והוא כבר במקום אחר, אפשר להחזיר אותו.
באופן עקרוני אמרו לנו שהוא הרוס, כדי להוציא את שיידי מתוכו רייבן הייתה צריכה ללחוץ על ה-KILL SWITCH שיהרוס את הפליים לגמרי. גאיה גם קברה אותו באדמה בפרק השלישי של העונה מכיוון שלא האמינה שניתן להציל אותו. לכן מכאן ניתן להבין שהוא לא קיים יותר. לפחות לא בצורה הפיזית שלו.
לדעתי לא יצטרכו את הפליים פיזית כדי לקבל "גישה" לזכרונות של מאדי/קלארק/שיידי מהתקופה שפליים היה בתוכם. ולדעתי אחרי ששלטונו של שיידי יפול, לא יהיו יותר קומנדרים.

בזידרה כבר הוכיחה שהיא מחזירה אנשים שנעלמו, כך שתיאורטית גם דיוזה יכולה לשוב וגם בלאמי :)
בדר"כ אני יותר טובה בפענוח טעויות הקלדה מכייון שגם לי יש מלא כאלה. אבל "בזידרה" האם זה היה אמור להיות "בסדרה"? או שהתכוונת לאיזשהי דמות שאמרה/הוכיחה שהיא מחזירה אנשים? |תוהה|
אני אצא מנקודת הנחה שהתכוונת למילה סדרה, וזה נכון. אכן קיבלנו חזרה אנשים, אבל אני חושבת שלפחות עד עכשיו כל האנשים ש"חזרו" חזרו בצורה הגיונית (להיגיון של הסדרה) ולא סתם תחיית המתים/זומבים כזה. אז הדרך היחידה שדיוזה יכולה לחזור זה או בפלאשבק/זיכרון/M-CAP או בצורה הפחות סבירה, שמישהו יצליח לבטל את השפעת ה-GEM9, אבל אז הם גם יאלצו להתמודד עם הברדונאים הקדמונים וזה נראה לי הרבה פחות ריאלי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גרמת לי לחשוב שזה דווקא יכול להיות רעיון ממש אדיר שאם נגיד קלארק היא זו שתיקח את המבחן, זה יהיה מן מבחן סימולציה כזה בו יציבו אותה שוב מול כל הרעים של הסדרה מכל העונות והיא תצטרך שוב להחליט אם ללכת עם הבחירה שעשתה בפעם הראשונה או לעשות בחירה אחרת מושכלת יותר עכשיו ממרומי גילה וניסיונה.
זה יכול להיות מאוד מעניין באמת. למשל לחזור להחלטה לגבי הר וות'ר.

אתה מרושע חסר לב. אתה מנסה להסתיר את הרוע שלך במילים מסלפות אבל מתחת לכל ערימת המילים שלך הבנתי רק שאתה רואה בדיוזה רק אביזר דקורטיבי שמביאים למישהו ששונאים כמתנה לחג ואז פעם בשנה בחג הבא צריך להוציא אותו מהמרתף ולאבק אותו כדי שיראה כאילו הוא כל הזמן הוצג לראווה בבית|שפם|
חחחחחחח:-D זה היה מאוד ספציפי.
ובאופן אירוני בגלל שדיוזה הפכה עכשיו לפסל יכול להיות שזה באמת מה שיקרה איתה :-D
וכמובן שהאדם שאת מתאבלת עליו הוא מישהו שהושווה להיטלר ובין לאדן, אחרי הכל הדמות האהובה עליך בעונה שעברה הייתה בעד טיהור אתני, רצח תינוקות וסתם רצחנות רגילה.
...ואני מרושע?

LeAnnDyIan

Well-known member
הוא גם הרג את ג'וזי. בום!
אני לא מבינה למה יש לך צורך נואש לרמוס את כל ה-HOPES & DREAMS שלי.
אני שולחת עכשיו בקשת וונמו לג'ייסון שידחוף איזה זיכרון של ג'וזי לפרקים הנותרים כדי שיהיו לי זכויות הטרלה אין סופיות כלפיך לעולמי עד!|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
חחחחחחח:-D זה היה מאוד ספציפי.
וכמובן שהאדם שאת מתאבלת עליו הוא מישהו שהושווה להיטלר ובין לאדן, אחרי הכל הדמות האהובה עליך בעונה שעברה הייתה בעד טיהור אתני, רצח תינוקות וסתם רצחנות רגילה.
...ואני מרושע?

בוא באמת נפתח את הדיון הזה שוב.
בפעם האחרונה שרבנו עליה זה היה בעיצומה של עונה 6 ואמרתי שלמרות כל הדברים הנוראיים שעשתה, אני עדין מוכנה לחיות חיים שלווים יחסית בסנקטום תחת שלטון שלא רואה בי שום דבר מעבר ליכולתי ללדת הוסטים או לא, מאשר שאר הוראיציות בעלות ה"בחירה" של הכוכבים האחרים.
אז לא כל כך הסכמתם איתי.
אבל האם היום כשראינו כבר כמה כוכבים אחרים, אתה עדין חושב שצורת החיים שהפריימים סיפקו לאזרחיהם, מחרידה ככל שתהיה, היא לא עדיפה על כל שאר הדברים בסדרה? כי אני הייתי בוחרת לגור על סנקטום בלי להסס בכלל.
כדו"א של עונות 1-5 היה נוראי
כדו"א של לפני הפצצות (פרק דלת אחורית/פלאשבק של ג'וזי) גם היה נוראי
בארדו נוראי
נקארה נוראי
סקיירינג הכוכב היחיד שעוד איכשהו יכול להישקל כאופציה לגיטימית. אבל אם אני אהיה תלויה בעצמי לשתול וללקט קטניות בשדה- הייתי מתה תוך חודשיים. וגם אין סיכוי שאוכל מדוזות8-{
הבונקר היה מחריד
הארק היה מחריד
הר וות'ר היה מחריד אבל עדין זו אופציה עדיפה יותר על השאר, כי הבחוץ במילא לא קורץ לי.

אז כן, היטלדנית והיטלדנית ג'וניור הן המלכות שלי. ואני מאמינה בצדקתן. ותגובות כמו שלך מוכיחות שהן צדקו|שפם|
#JusticeForDiyoza
#JusticeForJosie

!Hallowed be their name 🙌

LeAnnDyIan

Well-known member
כמה דברים קטנים נוספים בצפיה שניה:
1. פתאום אני קולטת שבעצם הם חושבים שקלארק היא המפתח בגלל הזיכרון של אוקטביה. אבל, האם אוקטביה בכלל הייתה איתם בחדר כשהכניסו לקלארק את הפליים? עד כמה שזכור לי היא הייתה בחדר השני עם פייק באותו הזמן. לא?|תוהה|
2. קלארק אומרת "בואו נראה מה שלוש הנשים הכי מסוכנות בעולם הזה או כל אחד אחר מתכננות" ואני לייק, ביץ' פליז, את עם אובססיית הידיות שלך צריכה להיות בטופ 3, מה את מצטנעת פתאום:-D
3. ניילה אומרת לקדוגן על קאלי "האגדה מספרת שכשהיא מתה אפילו אויביה בכו" עכשיו, מכיוון שקשה לי להאמין שנוצרו סיעות בקרב השורדים בשלב כזה מוקדם, ולמה שהשורדים ישנאו אותה אם היא בעצם זו שהצילה אותם? האויבים חייבים להיות ריס ונגיד טריסטן. אני לא יודעת לגברי טריסטן אם כאב לו שהיא מתה, אבל ריס, על אף חילוקי הדיעות בניהם בוודאי בכה על מותה של אחותו, לא? אז אם לפני כן לא היה ב-100% ברור אם הוא נשאר שם כל הזמן או רק בהתחלה, נראה לי הגיוני לשער שהוא אכן נשאר מאחור שם לתקופה יחסית ארוכה (בהתחשב בזה שהיא תהיה גיבורת הפריקוול, בטוח להניח שהיא לא תמות אחרי איזה שעתיים כמו בקה;-()
4. מרפי אשכרה paid attention בשיעור היחיד בחיו שהיה רלוונטי. הוא זכר את מהלכי השח של שיידי כדי לצפות את המהלך הבא שלו במציאות. כל הכבוד ג'וק. אתה מקבל מדבקת חייכן!
5. שמתי לב לעוד parallel קטן, של אוקטביה עוזבת את לוויט קשור כי אקו היא אחת מהאנשים שלה, כמו שהשאירה את לינקולן מאחור בעונה הראשונה (לפני שהם יצאו להילחם בגראונדרים) כי הם (המאה) היו האנשים שלה|לב|
6. קדוגן עבד במקדונלדס למחייתו:-D
IMG_1552.JPG

Lhuna3

Well-known member
אני מגיבה קצת מהסוף להתחלה.

2. קלארק אומרת "בואו נראה מה שלוש הנשים הכי מסוכנות בעולם הזה או כל אחד אחר מתכננות" ואני לייק, ביץ' פליז, את עם אובססיית הידיות שלך צריכה להיות בטופ 3, מה את מצטנעת פתאום:-D
|כן|:-D אבל אהבתי ממש שהיא אמרה את זה. וגם אני בכל זאת רואה הבדל מסויים בינה לבינן, שקצת קשה להגדיר אותו במדויק, אבל לדעתי היא לא היתה עושה את הדברים שהן עשו. (לא להבין לא נכון, אני עדיין גם מבינה את הדברים שכל אחת מהן עשתה).

ניילה אומרת לקדוגן על קאלי...
זה באמת היה משפט מעניין וקצת תמוה. ואנחנו כבר יודעים שיהיה פריקוול ושהיא תהיה אכן הגיבורה שלו? זה פורסם?

התמונה של קדוגן במקדונלדס :-D:-D:-D:-D

כי אני הייתי בוחרת לגור על סנקטום בלי להסס בכלל.
מכל האופציות האלו גם אני הייתי בוחרת לגור על סנקטום, אבל זה לא אומר שמה שהפריימים עשו היה פחות נוראי מוסרית.

:-D:-D:-D

אכן קיבלנו חזרה אנשים,
תזכירו לי - את מי קיבלנו בחזרה?
לא שזה משנה כי דיוזה לא תחזור. הסיבה שזה בטוח זה שהיא מתה את המוות ההולם והמדויק לדמות שלה, תוך כדי ההקרבה שהיתה חייבת לעשות.
אותה סיבה שברור לנו שבלאמי יחזור (פרט לכך שאין גופה) - כי הוא לא קיבל את הסיום הראוי עדיין.

1. גרמת לי לחשוב שזה דווקא יכול להיות רעיון ממש אדיר שאם נגיד קלארק היא זו שתיקח את המבחן, זה יהיה מן מבחן סימולציה כזה בו יציבו אותה שוב מול כל הרעים של הסדרה מכל העונות והיא תצטרך שוב להחליט אם ללכת עם הבחירה שעשתה בפעם הראשונה או לעשות בחירה אחרת מושכלת יותר עכשיו ממרומי גילה וניסיונה.
כן, זה נשמע מאוד הגיוני שלשם אנחנו הולכים. (גם לאור זאת שהראו לנו שם את הטכנולוגיה של סימולציות-הפחד כבר). למעשה זה נשמע כל כך הגיוני, שאני תוהה אם הכותבים עוד יפתיעו אותנו איכשהו או שזה פשוט מה שיהיה.
בעצם כבר מרגיש שאנחנו כבר די בסופו של התהליך של הדמויות שלנו ללמוד להיות "טובים יותר", אפילו בפרק האחרון זה מרגיש שקורה קצת מהר ופתאומי מידי אולי (ציינת את מרפי ואינדרה, קלארק, דיוזה, אוקטביה... אקו הגיעה הפרק עד הקצה, אבל בסוף הצליחה לשחרר ולא לנקום)

הצחיק אותי שהיה קטע שגבריאל עמד ליד ניילה וג'ורדן והוא שם כזה יד על הכתף של ג'ורדן ואז פתאום קולט את הזוהמה הזו שהוא נגע בה והוא מסתכל על היד בגועל כזה:-D
נכון, גם אותי :-D

את ראית איתנו את עונה 4 לא מזמן!!! איך הספקת לשכוח
האמת שהצטרפתי רק בפרקים האחרונים של עונה 4, לא מתחילתה (אבל די בטוחה שלא הייתי זוכרת אותה גם אם הייתי רואה את הפרק הזה שלשום)

אני חושבת שכדי שאני אסלח לו אני אצטרך שיקרו כמה דברים:
1. שהוא יסתפר כי זה מזעזע כבר.
2. שהוא יתגלח.
3. שיראה כמו שהיה נראה בעונות 1-4.
4. שיחזיר את לינקולן.
5. שיפול על ברכיו ויודה שאוקטביה צדקה כל הזמן הזה.
6. שלקסה תחזור ואז לא ישאר מקום בליבי לשנאה כלפי אף אחד.
1-3. אמן כן יהי רצון! אולי הוא הגיע לכוכב שבו הזמן זורם לאחור וחזר להיות צעיר וחתיך |מאוהב|
4. ;-( אלא אם כן המבחן של האבן ממש מחזיר אותם לאחור בזמן בשביל לעשות הכל אחרת - אז אולי זה אפשרי, ועוד הרבה דברים...)
5. שניהם עשו טעויות, נשים את זה מאחורינו... יהיה פיוס, יהיה חיבוק... זה העיקר |חיבוק|
6. האמת שאם המבחן הוא הסימולציה שאנחנו עכשיו חושבים - תכלס לא בלתי אפשרי שהיא תהיה שם איכשהו... (אבל עדיין לא נראה לי שיקרה, אז אל תפתחי עוד יותר ציפיות בגלל זה עכשיו!)

בתנאים לא תאנים בדיוק כמו אכותו והוא נאלץ לאכול את הדיסייפלים כדי לשרוד
:-D:-D לא יודעת מה יותר מצחיק אותי פה, השגיאות שלך או הרעיון חחחחחחח
אבל האם אנחנו סומכים על הפירוש של ג'ורדן? כלומר, הוא הכניס לנו צל של ספק לגבי התרגום של הדיסייפלים. אבל מי אמר שהפירוש שלו הוא הנכון? הוא בעצם אמר שיש הרבה אופציות אחרות אם משנים את ה.. מה לעזאזל הוא בכלל אמר?|חבול|
והאם מי שיצא את האבן הוא קוריאני? או סיני? האם כשיהפכו את האבן הם יראו שכתוב למטה "Made in China"?
רגע, תזכירי לי מי היו השתים האחרות שאמרת? אוקטביה וקלארק? או שאני מדמיינת?
אני דווקא נוטה לחשוב עכשיו שאו קלארק או בלאמי ימותו. והלב אומר בלאמי. אולי שניהם?
1. אני סומכת לחלוטין על הפירוש של ג'ורדן. הוא אמר שהוא גאון אז הוא גאון.
2. כן, אוקטביה וקלארק, ואני עדיין מתעקשת שאלו יהיו בעיקר הן (לא יודעת אם ימותו, אבל יעשו הקרבה גדולה שתציל אנשים בדומה לדיוזה.)

דיברגנט חדש

Well-known member
ולדעתי אחרי ששלטונו של שיידי יפול, לא יהיו יותר קומנדרים.
מהיכרותי עם הסידרה, הם יצטרכו לבחור מי נשאר כפי שהיה בעונות הקודמות, קרי חלקם כן יישארו.
"בזידרה" האם זה היה אמור להיות "בסדרה"
ברור, ככה זה בהקלדה עיוורת, האות 'ז' ליד האות 'ס' ואני כותב בהתאם לחוקי האקדמיה ללשון ועל כן, בכתיב מלא, קרי עם 'י'.
אכן קיבלנו חזרה אנשים, אבל אני חושבת שלפחות עד עכשיו כל האנשים ש"חזרו" חזרו בצורה הגיונית (להיגיון של הסדרה) ולא סתם תחיית המתים/זומבים כזה.
ראו שהיא הפכה למשהו אפור אך באותו אופן, גם יכולה הייתה להיבלע כפי שהיא נבלעה לתוך האנומלי והגיעה לכוכב הזה.

LeAnnDyIan

Well-known member
מהיכרותי עם הסידרה, הם יצטרכו לבחור מי נשאר כפי שהיה בעונות הקודמות, קרי חלקם כן יישארו.
אה, ברור שיהיה להם מישהו אחראי. פשוט אני לא חושבת שימשיכו עם מסורת הקומנדרים. העידן של זה יסתיים ברגע שיהרגו את שיידי.

ברור, ככה זה בהקלדה עיוורת, האות 'ז' ליד האות 'ס' ואני כותב בהתאם לחוקי האקדמיה ללשון ועל כן, בכתיב מלא, קרי עם 'י'.
חח בסדר גמור, לא התלוננתי על העברית שלך. שלי מזמן נטשה אותי. פשוט רציתי לוודא שאני מבינה אותך נכון.

ראו שהיא הפכה למשהו אפור אך באותו אופן, גם יכולה הייתה להיבלע כפי שהיא נבלעה לתוך האנומלי והגיעה לכוכב הזה.
דווקא הסבירו לנו כבר שמה שזה עושה זה calcify אותם מבפנים (מה המילה של זה בעברית?) כלומר, הם לא עוברים לשום מימד אחר בו הם נמצאים כרגע (אלא אם כן אתה מתכוון לתודעה שלהם בלבד) לכן אני מאמינה שלא נזכה לראות אותה יותר. מה גם שהרגיש לי כאילו היא עשתה 'תיקון' בכמה פרקים האחרונים. קיבלה את הסיום האצילי שלה, וסגרו את זה יחסית יפה (אם מתעלמים משברון הלב) כמו שעשו עם קיין ואבי בעונה הקודמת. לכן אני חושבת שהסיכוי שתחזור הוא די אפסי. אבל מצד שני אני גם מייחלת כבר 4 עונות לחזרתה של לקסה אז אני וסיכויים אפסיים זה השיפ הכי גדול בפאנדום הזה.

Lhuna3

Well-known member
האמת שאני ממש אוהב את זה ככה.
לא, לא שאני שמח שדיוזה מתה, אבל אני כן שמח שדיוזה קיבלה את הרידמפשן ארק שלה - היא הקריבה את עצמה כדי להציל עם שלם, וגם בשביל ללמד את הבת שלה לא ללכת בדרך האלימות כמוה.
אז כן, היא קיבלה את הרידמפשן שלה וזה יפה.
מה שהפריע לי כשדיברנו על זה בשרשור האחר היה שלא נראה לי מתאים שהרידמפשן שלה יתפוס משמעות ומקום לצד הרידמפשן של דמויות הרבה יותר משמעותיות לסדרה כמו קלארק ואוקטביה. אז זה שהיא מקבלת את זה כמה פרקים מוקדם יותר זה טוב.
מקבלת את זה. לא שהיה כזה מפריע לי אם הן היו עושות את זה יחד, אני חושבת שהיא ראויה למקום הזה למרות שהצטרפה מאוחר. אבל מבינה את הנקודה שלך וזה הולם גם ככה.

למעלה