ה100 עונה 7 פרק 10

מילי08

Well-known member
@Lhuna3 מהממת שאת |מאוהב| תודה. |לבסגול|
@LeAnnDylan יש לי מסך אחד. ואני מגיבה גם ככה מהעבודה כי יש לי שעות מתות, אז לא נעים לי לנצל לגמרי את המצב לטובתי. כשיש מסך אחד אני יכולה לפחות למזער אותו מהר כשמפתיעים אותי אורחים בלתי קרואים (שזה תמיד. אנשים הם אף פעם לא קרואים)

LeAnnDylan

Well-known member
@Lhuna3 מהממת שאת |מאוהב| תודה. |לבסגול|
USER=803669]@LeAnnDylan[/USER] יש לי מסך אחד. ואני מגיבה גם ככה מהעבודה כי יש לי שעות מתות, אז לא נעים לי לנצל לגמרי את המצב לטובתי. כשיש מסך אחד אני יכולה לפחות למזער אותו מהר כשמפתיעים אותי אורחים בלתי קרואים (שזה תמיד. אנשים הם אף פעם לא קרואים)
אממ, וול, אם המסך רחב מספיק אולי פשוט 2 חלונות אחד לצד השני? אני מנסה לחשוב על דרכים שזה יהיה פרקטי בשבילך ולא תנטשי אותנו כי למרות שאת שונאת את אישתי, אני עדין רוצה לשמוע את הדעות הלא נכונות שלך :-(

מילי08

Well-known member
למרות שאת שונאת את אישתי, אני עדין רוצה לשמוע את הדעות הלא נכונות שלך :-(
רגע, אשתך זו ג'וזי (🤢🤮) אז מה לקסה?! כי את לקסה אני אוהבת! אי אפשר שלא

אם המסך רחב מספיק אולי פשוט 2 חלונות אחד לצד השני
האמת שזה אחלה רעיון! ניסיתי שני טאבים אבל זה גם לא עובד נוח. שני חלונות יכול להיות סבבה

LeAnnDylan

Well-known member
רגע, אשתך זו ג'וזי (🤢🤮) אז מה לקסה?! כי את לקסה אני אוהבת! אי אפשר שלא

האמת שזה אחלה רעיון! ניסיתי שני טאבים אבל זה גם לא עובד נוח. שני חלונות יכול להיות סבבה
אני כמה שלמה המלך, יש לי אלף נשים:-D
ובסדר, אם את אוהבת את לקסה זה הדבר הכי חשוב כי היא הכי אהובה עליי בסדרה. עשיתי לכם דירוג של הדמויות שלי, זוכרת?
אבל למקרה שאת לא זוכרת הטופ 5 שלי בסדר יורד הן לקסה > אוקטביה > דיוזה > בקה > ג'וזי
אז נראה לי שאת בסדר עם הרביעיה הראשונה, כן?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|פנים| |סליחה|. יש יותר מידי דברים שאני צריכה לזכור לעשות במערכת הזאת ואני מתחילה להתייאש באמת.
למשל עכשיו: קראתי תגובות על תגובות והרגשתי שאני מפספסת משהו ולא הבנתי איך לא קראתי את התגובה המקורית, ואז גיליתי שהיא פשוט מופיעה בסדר הפוך. יצא לי לא ברורף כמו המערכת המחורבנת הזאת.
למשל: לונה הגיבה לדילן. אבל מה שדילן כתבה הופיע נמוך יותר בשרשור, כך שקודם קראתי את התגובות של לונה ורק אחר כך את המקור של דילן.

לדעתי בקרוב ייפרדו דרכינו. מבטיחה לזכור אתכם בחיבה
זה בסדר, אני מבין לחלוטין שיש קשיי למידה של המערכת. גם לי עדיין יש למרות שאני כותב המון, אבל פה ושם אני שוכח או תיבת ספוילר, או לעשות ריפרוש כדי שייצא בסוף או משהו אחר, ולא תמיד אני מצליח למצוא הודעות שאני מחפש ולפעמים אני אפילו לא מוצא את ההודעות שלי.
אני מניח שעם הזמן נתרגל וכל אחד יפתח שיטה שלו וזה ייעשה קל יותר.
תני לעצמך זמן, ואם אני מתקן אותך אל תקחי את זה קשה.

אגב, היו כמה אנשים בעבר שהצעתי להם להצטרף לתפוז הישן, הם ניסו קצת ולא הצליחו למצוא את הידיים והרגליים במבנה תפוז הקלאסי שלנו נראה הדבר הכי ברור בעולם.

יש גם דברים שהיו בו נוראיים שפשוט התרגלנו אליהם. למשל כמות הפעמים שאני כתבתי כמה פסקאות של הודעה ואז העמוד עשה ריפרש לעצמו ואיבדתי את כל מה שכתבתי... זה היה כל כך רגיל שאם זה קרה אחרי שכתבתי רק איזה משפט או שניים אני החשבתי את עצמי לבר מזל שזה כל מה שאיבדתי.

מה שאני מנסה לומר בזה זה שעד כמה שהמערכת הזאת מטריפה לפעמים (ויש ימים שאני מקלל אותה), הגיוני שאפשר להתרגל אליה ואפשר ליהנות מהיתרונות שבה.

מילי08

Well-known member
תני לעצמך זמן, ואם אני מתקן אותך אל תקחי את זה קשה.
תודה! זה לא שאני לוקחת קשה, ברור לי שצריך לסמן ספוילר, אבל זה מתסכל אותי כי כל מהות הכתיבה כאן היא פחות אינטואיטיבית ומהירה.
אין ספק שבתפוז הישן היו לא מעט בעיות, אבל לדעתי זה נבע (אולי) מעצלנות של בעלי הבית שם. במקום לשפר את הקיים, ולחדש בהתאם לשינויים טכנולוגיים שמתפתחים, הם פשוט השאירו את המערכת על אותו בסיס בן 10-15-20 שנה וערכו שינויים מינוריים.
אגב, היו כמה אנשים בעבר שהצעתי להם להצטרף לתפוז הישן, הם ניסו קצת ולא הצליחו למצוא את הידיים והרגליים במבנה תפוז הקלאסי שלנו נראה הדבר הכי ברור בעולם.
פחחח, נראה אותם כאן!
הגיוני שאפשר להתרגל אליה ואפשר ליהנות מהיתרונות שבה.
אני אנסה כי אני אוהבת את הפורום ועד שלא יילך לי שוב המצברוח לעזאזל, אני אשמח להישאר כאן, אבל אני לא מבטיחה לאהוב את תפוז החדש |שפם|

מילי08

Well-known member
@LeAnnDylan אני צריכה תזכורת/ הסבר
עדי כתבה על סוף עונה 6 :
"ופתאום מגיעה בחורה צעירה - הופ:-0 הבת של דיוזה איכשהו עכשיו בוגרת!! ואז היא דוקרת את אוקטביה מהההההההההההה???? למה??? ואז אוקטביה מתפוגגת מההההההההההההההההההההההה???? ואז בלאמי שבור"

היה לזה הסבר בתחילת העונה? כי אני לא זוכרת ולא מבינה מה קרה

LeAnnDyIan

Well-known member
@LeAnnDylan אני צריכה תזכורת/ הסבר
עדי כתבה על סוף עונה 6 :
"ופתאום מגיעה בחורה צעירה - הופ:-0 הבת של דיוזה איכשהו עכשיו בוגרת!! ואז היא דוקרת את אוקטביה מהההההההההההה???? למה??? ואז אוקטביה מתפוגגת מההההההההההההההההההההההה???? ואז בלאמי שבור"

היה לזה הסבר בתחילת העונה? כי אני לא זוכרת ולא מבינה מה קרה
אכן היה הסבר (עדי לא לקרוא)
אבל לא בפרק הראשון, בפרק השני. הופ החדירה לאוקטביה טראקר כדי לשלוח אותה לבארדו

LeAnnDylan

Well-known member
אכן היה הסבר (עדי לא לקרוא)
אבל לא בפרק הראשון, בפרק השני. הופ החדירה לאוקטביה טראקר כדי לשלוח אותה לבארדו
@מילי08 לא שמתי לב בכלל שלא הגבתי בשרשור של עונה 6. אז פה בעצם אני יכולה לרשום בחופשיות ספוילרים שעדי לא תגיע אליהם. בכל מקרה הייתי מהטלפון מקודם ולא היה לי כוח להגיב באריכות :-P:
אבל בהנחה שאת צריכה קצת יותר פירוט:
בפרק 2 אנחנו מבינים מה קרה עם אוקטביה ודיוזה כשהן נכנסו לאנומליה. הן גידלו את הופ בהרמוניה נהדרת עד שהיא הייתה בת 10 ואז בעקבות המכתב שאוקטביה כתבה לבלאמי, הדיסייפלים גילו שהן שם ובאו לקחת אותן והשאירו את הופ לבדה.
אחרי כמה חודשים שהיא לבדה, דוו הגיע לשם והיה אסיר שם במשך 10 שנים. הוא אימן אותה להיות דיסייפלית כדי שיוכלו להציל את אוקטביה ודיוזה, אבל ביום שבאו לקחת אותו היא היססה כשהייתה צריכה להרוג את אחד הדיסייפלים ובמקום זה הרגו אותו. היא הגיעה לבארדו ושיחררה את אוקטביה אך לפני שהספיקה להגיע לדיוזה, תפסו אותה. לוויט שניסה לעזור לה, השתיל לה את הפתק ביד (שאומר לסמוך על בלאמי). אנדרס אמר לה שאם היא תגיע לאוקטביה ותתייג אותה עם מכשיר האיתור (הסכין שהיא דקרה איתו את אוקטביה), זה יחזיר את אוקטביה לבארדו והוא הבטיח לה שהוא ישחרר את אמא שלה. ואז באותו זמן בדיוק אוטקביה וגבריאל הקלידו את הקוד שהיה לאוקטביה על הגב (הקוד הביומטרי של הופ) וזה משך את הופ לסנקטום. הופ הגיעה לשם ואמרה לאוקטביה "אני מצטערת, לא יכולתי לצאת משם, יש לו את אמא שלי" ואז היא דוקרת אותה (מסמנת אותה עם המכשיר תיוג) ואוקטביה נשלחת לבארדו (בפוף ערפל ירוק) והופ נשארת חסרת זכרונות (ברגע שאנומליה נסוגה מעליהם) עד שהיא מוצאת את הפתק שלוויט השאיר לה ביד.

מפה את כבר זוכרת?

מילי08

Well-known member
אנדרס אמר לה שאם היא תגיע לאוקטביה ותתייג אותה עם מכשיר האיתור (הסכין שהיא דקרה איתו את אוקטביה), זה יחזיר את אוקטביה לבארדו והוא הבטיח לה שהוא ישחרר את אמא שלה. ואז באותו זמן בדיוק אוטקביה וגבריאל הקלידו את הקוד שהיה לאוקטביה על הגב (הקוד הביומטרי של הופ) וזה משך את הופ לסנקטום. הופ הגיעה לשם ואמרה לאוקטביה "אני מצטערת, לא יכולתי לצאת משם, יש לו את אמא שלי" ואז היא דוקרת אותה ( אותה עם המכשיר תיוג) ואוקטביה נשלחת לבארדו (בפוף ערפל ירוק) והופ נשארת חסרת זכרונות (ברגע שאנומליה נסוגה מעליהם) עד שהיא מוצאת את הפתק שלוויט השאיר לה ביד.

אהההה, נכון. ממש שכחתי את כל זה.

יש מצב שגם לא הבנתי בזמן אמת מה קרה שם 😅

reasonforall

Active member
ואולי המבחן זה מה שבקה הייתה בו.
אפשר תזכורת?

ואם כבר מייקאוברים, אולי אם אינדרה הייתה מבזבזת קצת פחות זמן בסלון כלות וקצת יותר זמן בלהתכונן לקונקלייב, אולי היא הייתה מנצחת את שיידי|שפם|
:ROFLMAO: לפחות שיידי שם לב

אתה איש קר ומנוכר.
:ROFLMAO:

reasonforall

Active member
בפרק 8 בקה מקלידה איזה קוד באבן אנומליה ונעלמת לאיזה אור לבן וחוזרת אחרי כמה שניות מבוהלת שהיא ראתה את היום הדין או משהו כזה.
אהה, ברור 🤦‍♂️ קראתי את זה ובראש שלי זו היתה לקסה :ROFLMAO:, אז לא הבנתי מתי זה קרה

למעלה