דיוני סדרות לאמצע השבוע

Lhuna1

New member
הסטירה

1. באופן עקרוני ובלי קשר דווקא למקרה הזה, אני מסכימה עם הטענה של טל שצריך להפסיק עם התפיסה שזה לגיטימי לאישה לתת סטירה לבנאדם (וביחוד לגבר) שהיא כועסת עליו.
(אני חושבת שהמקור של זה הוא בתפיסה פטרונית של נשים כממילא חלשות וחסרות יכולת לפגוע פגיעה חמורה, ולכן יש להרשות להן לפחות את המעט הזה כדרך להציל במעט את כבודן ולשחרר את רגשותיהן כשהן כועסות או מושפלות).
&nbsp
2. כמו שכתבתי המעשים של מרפי שעליו אבי כועסת, לא היו אוביקטיבית גרועים יותר ממעשים בעיני שאבי בעצמה עשתה.
&nbsp
3. אבל מנקודת מבטה הסוביקטיבית: הבת שלה מתה ומרפי כרת ברית עם רוצחיה. כל אחד במקומה לדעתי גם היה מעיף לו סטירה וגרוע מזה.
&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
יואו אם כבר הטרלה

כאילו, אין לי זמן להטריל ברגע זה כי אני בעבודה, אבל אני זוכרת שראיתי את זה וצחקתי בקול
מישהו פירסם את הגיפים האלה עם הכותרת:
Proof that Josephine and Gabriel co-chaired the Sanctum Drama Club

החץ, ספוילר לכל העונות + לעונה הבאה (האחרונה בהחלט?)

הפסקתי לראות את הסדרה בעונה שבה פליסיטי ואוליבר מתחתנים.
נתקלתי היום בספוילר שהשחקנית הראשית של "shadohuners" משחקת שם את הבת של אוליבר ופליסיטי והסתקרנתי אז הלכתי קצת ליוטיוב ולא הבנתי כלום - יש להם ילדה מהעתיד? אוליבר ופליסיטי כבר לא ביחד? או שהם לא מכירים את הילדה שלהם?
מה?
בקיצור, מישהו שרואה ויש לו כוח יכול בבקשה לספר על קו העלילה הזה כי אני סקרנית אבל אין לי רצון לחזור ולראות את הסדרה.
בנוסף - הבנתי שהשחקנית של פליסיטי לא חוזרת לעונה האחרונה, אז ידוע מה ההסבר לזה בתוך הסיפור? וגם: האם הגיבורים של העונה האחרונה יהיו הילדים הבוגרים של אוליבר והעלילה לא תהיה סביבו?

כן,
להחץ עד וכולל עונה 7 +
קאסט לעונה 8

למרות שיש די הרבה מסע בשתיים מסדרות הבת של החץ (הפלאש ואגדות המחר) בהחץ עוד לא היה מסע בזמן. או לפחות לא עד רגע הסיום של עונה 7...
&nbsp
כפי שאת בטח זוכרת ב5 העונות הראשונות של הסדרה בתוך הפרקים תמיד היו משולבים קטעי פלאשבק של אוליבר מהחמש שנים שהוא היה על האי (ומאוחר יותר לא דווקא על האי). אבל בעונה 5 סיימו לעבור על כל החמש שנים שבהם אוליבר נעדר. בעונה 6 לא היו פלאשבקים. אבל אז בעונה 7 במקום הפלאשבקים היו "פלאשפורוודים" כלומר בכל פרק (או כמעט כל פרק) היו משולבים קטעים מ25 שנה בעתיד. עתיד שבו סטאר סיטי השתנתה מאוד, חלק מהגיבורים שלנו הם עדיין גיבורים וחלקם לא. בפלאשפורוורדים האלו הדמות הראשית היה וויליאם, הבן של אוליבר, ובהמשך גם פגשנו את מיה, הבת המשותפת של אוליבר ופליסיטי, שנעשית גם ראשית שם.
מי שלא נמצא בכלל בפלאשפורוורדים האלו זה אוליבר ולא ממש ברור למה הוא נעלם מהחיים של הילדים שלו לפני זמן רב.
רק בסוף העונה זה מוסבר בערך כש"המוניטור" (דמות בעלת כוחות קוסמיים שהופיעה בפרק הקרוסאובר של עונה 7) מגיע ומגייס את אוליבר למשימה מיוחדת. מזה אפשר להבין שאוליבר אף פעם לא חזר מהמשימה הזאת.
אז עוברים לפלאשפורוורד בעתיד שבו המוניטור חוזר בשביל פליסטי ולוקח גם אותה (לא ברור למה ולאן אבל אני מניח שהוא לוקח אותה כדי להתאחד מחדש עם אוליבר, אולי בעבר)
&nbsp
ממש לא ברור לי מה תהיה העלילה של עונה 8 של הסדרה. ידוע שהיא תהיה העונה האחרונה ושהיא תהיה רק 10 פרקים, כלומר תסתיים בערך בפרק הקרוסאובר הגדול של העונה שאמור להיות גדול יותר מכל מה שהיה בעבר.
האמת שממש מפתיע אותי שהילדים של אוליבר קודמו לדמויות ראשיות בעונה 8, אני בכלל לא חשבתי שנראה אותם. לא ברור לי אם ימשיכו עם העלילות שלהם בעתיד או שהם יחזרו בזמן איכשהו (לא ממש קשה בעולם שלהם).

למעלה