ה"סוד" האמיתי

תראה, עד שלא תנסה לא תדע

אם תרגיש אחרי זה שאתה מתעלם ולא מועיל, אתה תמיד יכול לחזור לחפור בחדשות. ותאמין לי העולם לא יהיה במצב גרוע יותר, רק בגלל שלא ראית חדשות, או לא קראת עיתונים

הפעם האחרונה שראיתי חדשות ב-TV, היה לפני חודש

ובאינטרנט אני מתעדכן אולי בפעם ביומיים. אז אני האחרון שאטען שלהיות דבוק לטלוויזיה ולעיתונים זה דבר טוב. העניין הוא, שלא צריך לקחת את הדברים לקיצוניות ההפוכה. ועצם הקטע הזה של לפחד מה"שליליות" בחדשות, זה מחשבה שלילית בפני עצמה. חשבת על זה? אם אתה עד כדי כך מבוהל ממה שקורה בעולם שאתה מסרב לפתוח עיתון, אז זה לא בדיוק סימן להלך רוח חיובי...

אני לא מבוהל מזה

מה יש לי להיבהל מדברים שקיימים ומתרחשים כבר אלפי שנים? מה יש לי לפחד על כל דבר רע שקורה לכל אדם בעולם?

ע ו פ ר ה

New member
מודה שצפיתי רק בחלק מהסרטון

אבל היתה לי תחושה של שטיפת מוח. בפורום הזה מדובר הרבה על התהליכים שאנשים עוברים בדרך למטרות השונות בחיים. גם על אי הצלחות דיברנו פה לא מעט. רובנו לוקחים את הסוד למקום של חיים מתוך שמחה ומתוך אופטימיות. באהבה עופרה

עופרה

אני מסכים שיש גם פרט לא קטן לשטיפת מוח אצלו. אבל החלק הראשון דווקא מציין את החלק שבו אנשים כבר מתחילים לחקור למה הם לא מגשימים דברים מסויימים... למה זה קורה ואיך זה מתקשר ל"סוד". ומה שהרב אמר לפי היהדות, שבקשתנו אל אלקים נשלחת ומתגשמת ברגע שאלקים יודע שלאדם הזה ולאחר יהיה מתאים וטוב לקבל את בקשתו. להגשים אותה! ב"סוד" אומרים שתקבל *כל מה שתרצה, ולא תרצה*. אז איך קורה לעיתים שחושבים דברים (רעים או טובים) שלא מתגשמים לנו, ותודה לאל שהרעים לא מתגשים... איך זה קורה? הרי בסרט אמרו ככה וככה...נגשים *הכל*? פה אני מסכים איתו מאוד! בעצם מדובר באב שאוהב את כולנו, כמו אב/הורה שלנו בעולם הזה שאוהב. גם מההורים הכי עשירים הילדים לא מקבלים *כל* משאלה, נכון? למה? כי לא כל מה שהילד ירצה באותו רגע, מתאים לו או רצוי לו, נכון או לא? בדיוק ככה אלקים מכוון אותנו למטרות חשובות לנו, ואת אלה שאולי בקשנו (ולא מתאימים) הוא חוסם! אני חושב שיש לנו אב נהדר ואוהב מכל

מה שאותי משעשע

זה שיש המון ילדים שבטוחים בדיוק מה אבא רוצה ומצפה, ודואגים להגיד את זה לילדים האחרים.

בבקשה שמישהו יסביר לי...

איך לעזאזל ה"מדען" ההוא בסרט צילם הילות סגולות וצהובות של אנשים, כשהוא השתמש במצלמת שחור-לבן?

bonbonit19

New member
זה לא כולכך קשה להבין.הסוד נכון חלק

ית.וזה היה רשום בתורת הקבלה שלנו עוד לפני שבכלל מישהו חשב על זה.2 הדברים שאני יודעת ששגויים בתפיסה של הסוד הזה,זה דבר ראשון העיניין הזה שמיתיחסים ליקום בתור מה שהביא את כל הדברים הטובים שקיבלנו,או שמודים לו או כל דבר אחר.הישות היחידה שצריך לפנות אליה ולהודות לה זה הקב``ה,שכמובן שנימצא בכל מקום וגם ביקום,אבל צריך לפנות אליו בעינין זה ולא ליקום.זה שני דברים שונים!דבר שני:יש ה` בשמיים,שיודע הכל!וגם את העתיד שלנו,אז כל מה שלא קורה בסופו של דבר שלא כרצוננו גם אם ישתדלנו מאד.צריך להאמין שזה לטובה!והרב זמיר תותח!!

אני גם לא יודע למה מדגישים בסרט

את המילה "יקום" כתחליף למילה המקורית אלוהים. אולי זה נוח יותר למישהו או מחבר אותו יותר לעצמו, אין לי מושג. אבל משום מה נראה לי שלא רק זה שגוי בסוד. אולי כל כולו לא נכון, ואנחנו בעצם חיים את החיים שהוכתבו לנו. מי באמת יכול לדעת שהוא לא פועל על תכתיב שידוע מראש למעלה? יש פה אנשים שפועלים על אמונה בסוד, וחושבים שהנה הם פה מגשימים את עצמם, כשאולי למעשה זה נועד לקרות לו בכל מקרה. הסוד יכול לשפר הרגשה פנימית, לחזק אותה באיזשהו אופן, אבל לא באמת לקבוע פה את העניינים. אז יש הרבה דברים שהאנשים לא יכולים להיות מודעים להם, ולראות אותם.

למעלה