גור - אתה מדבר על זה שאנשים צריכים לצאת
מהבועה ולהסתכל על האמת. מה שיש שם בחוץ זה האמת, זה מה שאנשים בוחרים בכל יום. אתה רוצה שכל האנשים בעולם יהיו אחראים על מה שהם עושים, אבל הם לא. מה שיפה בעולם, שכל עוד אתה לא לוקח אחריות על החיים שלך, ומפסיק לחפש את האשמה בחוץ, ולהאשים אנשים שלוקחים יותר מידי כסף, ובנקים שנופלים, לעולם לא תהיה לך שליטה מספקת, ואתה תמיד תרגיש לא בנוח. וזה בדיוק מה שעוזר לאנשים בסופו של דבר למצוא את מה שהם כן רוצים וצריכים. ובאשר לתגובה שלי שאכזבה אותי. מה אתה מצפה שאני אגיד, שאתה צודק, שהם צריכים לגבות פחות כסף, שאנשים בעולם צריכים להתנהג יותר טוב, שצריך להאכיל את הרעבים באפריקה? זה לא איזה משהו שהם צריכים לעשות, זה משהו שאנחנו יכולים לעשות. אם אני לא עושה את זה, למה שאני אצפה ממישהו אחר לעשות את זה? זה לא הדברים שאני עושה. תראה, הרי זה לא כל כך משנה אם אתה מסכים איתי או לא, הרי אתה לא מאכזב אותי. אני רוצה שאתה וכולם פה ובכלל יצליחו להשיג את מה שהם רוצים בחיים, אבל אני גם יודע שכולנו יוצרים את המציאות שלנו, וזה לא משנה אם אני אנסה להטיל את האחריות על גורמים חיצוניים, בסופו של דבר זו ההתמודדות שלי. זו ההתמודדות שלך, אתה יכול לנסות לחנך את העולם מכאן ועד להודעה חדשה, אבל גם אתה חלק ממנו, ויש לך אחריות כלפיו. תראה, אני מאוד מעריך את הרשימת יעדים שלך, אני חושב שהיא נהדרת. יש בה רק פריט אחד שנוגע לרווחת העולם, וזה 98- להקים ארגון צדקה. יש גם את הנושא של לחנך את הילדים שלך, שאני אישית בהחלט חושב שהוא למען העולם. מעבר לזה, כמעט כל הרשימה ממוקדת למעשה בעצמך. וככה זה צריך להיות, למעשה אתה יכול להוריד את סעיף 98, כי אני בטוח שאם תפעל להשיג את השאר אתה תעשה אותו במוקדם או במאוחר. הנקודה היא שכפי שהיא נראית כרגע, היא לא משקפת את הציפיות שלך משאר העולם.