ה"י 24/05/11

Hasselblad

New member
אני שמעתי על אנשים

שיש להם אותה בעיה ולחיצה על האלט הימיני כמה פעמים רצוף פותרת את זה. כמובן שזה רק מקריאה ברשת.

Hasselblad

New member
אהה לוטן תגידי

כשזה קורה אם את לוחצת על אנטר זה הופך לך לחלון קטן במקרה?

Hasselblad

New member
אז כן תנסי את מה שהצעתי

ללחוץ על האלט הימני או על שני האלטים.

gate11Maccabi

New member
גם לי קרס המייפל

באמצע החיפושים אחר המגן האבוד! ועכשיו הוא באמת אבוד.. מוות לנקסון

../images/Emo6.gif../images/Emo201.gif

מתי ראית אותו למכירה? יכול להיות שהוא נמכר כבר אם זה היה לפני כמה שעות...מי יודע. ם: ואוף, עד שבאתי לקחת סופסוף את המדליה של מו לונג...

gate11Maccabi

New member
לפני 10 דקות...

איזה באסה, כבר בניתי על 53% אינט במשתמש הזה, לא האמנתי שאני אגיע לכזאת כמות אחרי הכמות חפצים שפוצצתי בדרך... מוות לנקסון אוףףףף

../images/Emo26.gif

**Update** We are sorry for the short notice, we have experienced some technical difficulties and all game servers are currently offline. To avoid additional downtime, we will perform the game update now while we resolve the technical issue. We are very sorry for this inconvenience. We will update with an estimate end time soon. Thank you for your patience. טובנו אני לא מתבאסת, גם ככה המנקה תכריח אותי לקום מפה עוד כמה זמן...

MomerS

New member
cake vs. pie

בזמן הפאץ הייתי באתר של המייפל וראיתי שמה find us והיה שם קישור ליוטיוב. בערוץ של המייפל יש סרטון מטופע שכיאילו עובדת בחירה בנקסון (או סתם שחקנית
) אומרת שלחדו את cake vs- pie ובסוף התברר שהיא ברחה כאשר השומר אכל סנייקרס
ואז מראים את התאריך של הפאץ (מחר). הבנתי מקריאה שזה כל שנה (וגם אפשר טיפה להבין מהסרטון מהערוץ של נקסון). מישהוא יודע על האיוונט של הcake vs pie ויכול להכין את הפורום (או אולי רק אותי) לקראת האיוונט אני אודה לו מאוד. תודה. הנה הקישור לערוץ של מייפל סטורי ביוטיוב: http://www.youtube.com/maplestory

למעלה