ה"י 24/05/11

../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אין טעם להשוות את עצמך לאחרים אסף, תמיד יהיה מישהו יותר טוב...אבל תמיד יש גם פחות טובים [AKA אני
] שתוכל להיות הרבה יותר פרו לידם...

miss_t

New member
pffff

אמרת את מה שאמרת כי כך הרגשת, אתה לא זה שצריך להתנצל...

miss_t

New member
זה המקום וזו הדרך

אחרת לא הייתי טורחת לכתוב משהו כבוד הדדי בפורום זה חשוב- לא יתכן שזה יהיה רק לצד אחד. נאה דורש - נאה מקיים

Hasselblad

New member
ליאת אני חושבת שאת מספיק זמן בפורום

כדי לדעת שלא הכל צריך להיות כתוב על גבי הפורום. אני מצטערת אבל ירידה לפסים אישיים לא מקובלת. אם את מעוניינת להמשיך לדון בנושא את מוזמנת לפנות אלי ו/או לעידן במסרים.

../images/Emo140.gif טוב עכשיו ראיתי את זה ../images/Emo140.gif

מה לעשות זקנה , לוקח לי זמן להתפקס על שירשורים ארוכים. במיוחד אחרי נהיגה של שעתיים. בדיוק כתבתי לסיוון במסר שאמנם המשחק נועד לילדים וצעירים אבל נקסון הפכו את המשחק לכזה שמאד קשה לממן אותו. אני רואה את הבת שלי בת ה 14..... אני חושבת שהמצב החריף מאד מאד מאז עידן הקוביות. אייך שיצאו הקוביות האלו כתבתי כאן את דעתי עליהן ועל מה שהפך להיות המשחק. אני מתה לקדם את הקוסמת שלי ולא יודעת מאיפה להביא תקציב לממן אותה.

אני חושבת שלעשות סולו על זאקום בדרגה 169

בתור קוסם קרח זה הכי PRO בעולם ולא משנה כמה NX יש לך.

../images/Emo2.gif הממ - הייתי אמורה להעלב מזה? ../images/Emo2.gif

אסף, נראה ששפכת קיטור. כנראה היית צריך לעשות את זה איפהשהו. זה בסדר וסבבה. אני חושבת שהפורום נועד גם לדברים טובים וגם לקיטורים. זה בכלל לא מעליב אותי ההשתפכות הזו. אני מבינה אותך מאד מאד. לצערי, במשחק "החינמי" שנקסון מציעים לנו קשה מאד להסתדר בלי NX. בלי NX אי אפשר להיות גודלי אם אתה לא האקר. אבל מי אמר בכלל שלהיות גודלי זה הכי חשוב? ובכלל, מי אמר שאי אפשר להנות מבמשחק בלי NX ובלי להיות גודלי?? לא כולם חייבים להיות גודלי במשחק, ואפשר להגיע לדרגה 200 בלי NX בכלל..... נכון שצריך כח רצון יותר חזק....
מה לעשות, נקסון רוצים להרויח עלינו כסף. ואייך זה קשור לדיון על דרגה 200? אבל ! אני חושבת שזה לא עיניינך כמה כסף אני מוציאה על המשחק, אני עובדת קשה בשביל הכסף הזה ולא גונבת אותו. פעם אתה בעצמך כתבת כאן שזה לא יפה להיכנס לכיס של אנשים בנוגע לכסף שהם מוציאים במשחק (למרות שמי שכתבתי לה את ההודעה בזמנו הבינה את כוונתי ואתה לא ידעת בכלל במה מדובר והתפרצת אז לדיון שלא שלך) וכאן אתה מכניס לי יד לכיס. רק לידיעתך, חלק מה NX שלי אני קונה מחברים שגרים בארה"ב במזוס. אבל שוב, זה לא עיניינך בכלל וזה לא רלוונטי לשום דיון. גם אני טוחנת שעות ברדיפה אחרי דרופים כדי להרויח את הכסף שלי. המזוס לא נוחתים לי במזוודה. וה NX שלי לא מגיע מפילנטרופ אנונימי. אבל אם עושה לך טוב לרדת עלי אז סבבה. חזרתי עכשיו מיום חשוב בעבודה בהדסה עין כרם, עבדתי אתמול עד 10 בלילה להכין את היום הזה, קמתי ב 5 בבוקר ונסעתי שעה וחצי לכל כיוון לירושלים. יש לי מצב רוח מעולה כי היום עבר בהצלחה ואף אחד לא יצליח להרוס לי אותו.

Hasselblad

New member
סמדר

אף אחד לא צריך להרוס לך כלום. אבל שימי לב שאסף כבר התנצל ולא נראה לי שיש צורך בלהמשיך ולהוסיף אש למדורה... די להכרינס להאשמות אישיות. אני מבקשת מכולם לתת לנושא לשקוע ולא לפתוח את זה לדיון בפורום. כמו שנאמר בעבר דברים אישיים העלבות האשמות וכו מקומם במסרים.

סיוון

אני חושבת שעניתי לו רלונטי לדיון. ולא נכנסתי לפסים אישיים. ויש לי מצב רוח מעולה ואם לא היה כאן שירשור ארוך על ההודעה של אסף לא הייתי חושבת שצריך להעלב מזה.

Hasselblad

New member
מצטערת אבל כמו שכתבתי לך במסר

גם בהודעה שלך לדעתי הייתה ירידה לפסים אישיים. אולי זאת לא הייתה הכוונה אבל כך אני הבנתי את רוח הדברים. בכל מקרה אני דורשת להפסיק את הדיון בנושא. כל הודעה נוספת תמחק. ניתן לעבור למסרים.

אם היית מעביר עכשיו את הספר של MW 30

לא היית רוצה עוד 3 דרגות למקסס אותו? אני חייבת על הקוסמת שלי, לא את דרגה 200 , אלא עוד 5 דרגות כדי לעבוד על 2 סקילים חשובים. רוצה את ה 13 SP האילו. אחר כך - לאט לאט. בנתיים עליתי אתמול ל 166. נשארו עוד 5 דרגות למנייאק. (עוד משתמשים בזה היום..... ?!)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|לא מסובך..D:

מחר צריך להתחבר ולדבר עם אחד מהNPC: Cake Boss Daniel Pie Boss Tiara מהם תקבלו קופסת מסתורין שתביא פרס באופן רנדומלי מהרשימה באתר. שימו לב שאפשר לקבל מתנה אחת לחשבון. וחשוב להתחבר עם הדמות שאיתה רוצים את המתנה כי יש חפצים שלא ניתנים להחלפה.

צ ל י ל 8

New member
תיקון אחד: ההתחברות היא מיום חמישי

וזה תקף לשבוע עד ה- 1/6. ואם תשאלו אותי, זה נראה עלוב ביותר.

../images/Emo45.gif

הסיכוי שאני אקבל יוניק בוקס הוא 1 ל998584590245234...וגם אז המציאות לא מעלפות.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|רמה 111~

הייתי על 50% ואז מישהו מהבאדיס שאל אם בא לי לעשות זאקום. אז הלכנו ועשינו זאקום~ פעמיים..X3 היה סופר כיף. ועליתי לרמה 111. מעבר לזה. אני הולכת להיתקע בלפרקונים נראה לי..@.@ יש מפלצות שמפילות שקי מזוס שאפשר להתאמן עליהן? [במטרה להרוויח כסף ולא EXP]

למעלה