../images/Emo2.gif הממ - הייתי אמורה להעלב מזה? ../images/Emo2.gif
אסף, נראה ששפכת קיטור. כנראה היית צריך לעשות את זה איפהשהו. זה בסדר וסבבה. אני חושבת שהפורום נועד גם לדברים טובים וגם לקיטורים. זה בכלל לא מעליב אותי ההשתפכות הזו. אני מבינה אותך מאד מאד. לצערי, במשחק "החינמי" שנקסון מציעים לנו קשה מאד להסתדר בלי NX. בלי NX אי אפשר להיות גודלי אם אתה לא האקר. אבל מי אמר בכלל שלהיות גודלי זה הכי חשוב? ובכלל, מי אמר שאי אפשר להנות מבמשחק בלי NX ובלי להיות גודלי?? לא כולם חייבים להיות גודלי במשחק, ואפשר להגיע לדרגה 200 בלי NX בכלל..... נכון שצריך כח רצון יותר חזק....
מה לעשות, נקסון רוצים להרויח עלינו כסף. ואייך זה קשור לדיון על דרגה 200? אבל ! אני חושבת שזה לא עיניינך כמה כסף אני מוציאה על המשחק, אני עובדת קשה בשביל הכסף הזה ולא גונבת אותו. פעם אתה בעצמך כתבת כאן שזה לא יפה להיכנס לכיס של אנשים בנוגע לכסף שהם מוציאים במשחק (למרות שמי שכתבתי לה את ההודעה בזמנו הבינה את כוונתי ואתה לא ידעת בכלל במה מדובר והתפרצת אז לדיון שלא שלך) וכאן אתה מכניס לי יד לכיס. רק לידיעתך, חלק מה NX שלי אני קונה מחברים שגרים בארה"ב במזוס. אבל שוב, זה לא עיניינך בכלל וזה לא רלוונטי לשום דיון. גם אני טוחנת שעות ברדיפה אחרי דרופים כדי להרויח את הכסף שלי. המזוס לא נוחתים לי במזוודה. וה NX שלי לא מגיע מפילנטרופ אנונימי. אבל אם עושה לך טוב לרדת עלי אז סבבה. חזרתי עכשיו מיום חשוב בעבודה בהדסה עין כרם, עבדתי אתמול עד 10 בלילה להכין את היום הזה, קמתי ב 5 בבוקר ונסעתי שעה וחצי לכל כיוון לירושלים. יש לי מצב רוח מעולה כי היום עבר בהצלחה ואף אחד לא יצליח להרוס לי אותו.