ה"י 24/05/11

btekx

New member
המכונאי עברה כבר 3/4 מה חיים שלו! רמה ה150!!!

גם מצאתי היום פיאנוס, לצערי הערוץ זה תפוס, ע"י קוסם ולוחם ושאלתי אותו need help? והם ענו nty... ביקרתי בכול ערוצים (חוץ מזוגיות) לא מוצא פיאנוס האגדיי... אז אמצתי בLHC... וזהו הגעתי ל1500000000000000000 עוד 5,000 אחוזים לרמה 200...

miss_t

New member
מזל טוב לרמה 150../images/Emo70.gif

אגב, איזה סקילים אתה משתמש עכשיו? ואיזה הכי טובים אצלך בהתקפה?

btekx

New member
אני משתמש הרבה סקילים ביחד

Amplifier Robot AF-11 Bots n Tots Laser Shot Mech Missile Tank Healing Robot H-LX Acceleration Bot EX-7 (רק לא בLHC, לא עובד על בוסים) Mech Siege Mode (בתוך טנק בעבודה 4) Satellite Punch Launcher (של עבודה 3 כדי לדחוף מפלצות בהתחלה,) Open Portal - GX9 Rocket Booster Mechanical Rage Perfect Armor ME-07 Drillhands Flame Launcher (קצת משתמש גם זה טוב נגד דובזאב בLHC בשביל לדחוף) Mech Prototype מי היה מאמין אני משתמש בכול סקילים מעבודה 1-4!! כך מקשים שלי מפוצץ... אם מדובר בנגד דובזאב אני משתמש בעיקרי והתקפה הכי טוב Laser Shot (נגד מרוב מפלצות) Mech Missile Tank (נגד מפלצת אחד שעדיין מחכה לשימוש בסקיל השני Mech Siege Mode ב10 שינות...) Mech Siege Mode (בתוך טנק בעבודה 4) (ואם נגיד יום אחד יהיה עבודה 5, בטוח שאני צריך עוד 10 מקשים חדשים...)

104+שאלה על בעיה כלשהיא../images/Emo41.gif

התחלתי ב-101 ולא תכננתי בכלל לעלות רמה...אבל השתמשתי בשרשרת EXP של היומולדת ודאבלים, ועליתי ממש מהר. :) הבעיה היא, שברמה 103 די בהתחלה המקלדת שלי השתתקה ולא יכולתי להקליד יותר. בנוסף, לא יכולתי לסגור חלונות בעזרת המקלדת [המשחק היה במצב ממוזער כשניסיתי לעשות את זה], ואנשים בצ'אטים שאלו אם אני פה ואחרים ענו להם שאני AFK בזמן שהייתי במשחק ולא יכולתי לענות להם פשוט! וזה היה ממש מעצבן!
והתעצבנתי שלא יכולתי לומר תודה לאף אחד כשעליתי רמה...
זה קורה לי כ"כ הרבה פעמים ורק אחרי ריסטארט המחשב מסתדר...למישהו יש בעיה כזאת גם? [ולא, אני לא צריכה להפוך מעברית לאנגלית, זו לא הבעיה...
]

אה ו...

סיימתי למקסס אלמנטל דיקריס, והתחלתי למקסס סיל!
אני רק רוצה להבין משהו-זה נועל את ההתקפות של המפלצת לזמן מסויים? קיצר, נשאר לי למקסס סיל ופרטיאל רזיסטאנס וזהו!

מ י ל ר

New member
SEAL

מתי שממוקסס נועל עד 6 מפלצות להתקפת קסם בלבד, הצלחה של 95% נעילה. אם מפלצת נעולה, אז במקום לעמות רחוק ממך ולעשות קסם, אז היא תתקדם אליך בשביל לגעת בך. הסקיל הזה עזר לי פעמים רבות, חבל שהוא לא עובד בטירה.

../images/Emo45.gif מכירה את הבעיה

לרוב קורה משום מה עם מקלדת אלחוטית... את לא צריכה ריסטרט רק לצאת מהמשחק ולחזור... (או להקטין להגדיל את הסמך של המייפל עם הקיצור מקשים לפעמים זה עוזר...) לצערי אין עוד פתרון כי אני עצמי מתמודדת עם הבעיה לעיתים רחוקות:/

GינGית

New member
../images/Emo124.gif הפתרון הכי מהיר שמצאתי ללחוץ על

CTRL + ALT זה הכי מהיר יעיל

../images/Emo51.gifאני אנסה את זה...

בת אל, המקלדת שלי לא אלחוטית...וכשזה קורה-זה לא קורה רק במשחק-זה משתלט על כל המחשב...אי אפשר לפתוח את האינטרנט נורמלי [אני לוחצת על משהו-כל דבר-נפתחות לי עוד 10 כרטיסיות], אי אפשר להקליד בשום מקום...
אני ממש מקווה שהפיתרון שלך יעזור, מיקי, כי זה ממש בלתי נסבל...

GינGית

New member
גם שלי לא אלחוטית ובדיוק כמו שאת מתארת

אני לוחצץ על המקשים שכתבתי לך מצד ימין של המיקלדת ותמיד עובד

וואו אני ממש מקווה שיעבוד לי גם!!

זאת בעיה שיש לי כבר המון המון זמן, אני מקווה שזה באמת הפיתרון

../images/Emo45.gif מכירה היטב את הגליץ' הזה לצערי

הוא מחרפן את כל המחשב ולצערי לא תמיד הקיצור מקשים עוזר

miss_t

New member
פתרון אחר לבעיה- שווה לנסות

נסי עם העכבר להגדיל את חלון הצ'ט, ולשנות שוב. בדרך- כלל זה פותר את הבעיה (קרה לי בעבר - בעיקר כשחלון הצ'ט הראה רק 3 שורות). מקווה שזה יעזור

למעלה