אוקי (את טועה משהו)
אני יכול לחרוש את החיים שלי בטירה ולהיות 200 אבל אני יכול לעשות דברים אחרים בשביל הכסף בשביל להיות יותר חזק, זה לא שאיפה טובה? זה לא פייר שאת אומרת כאלה דברים, לך יש גישה חופשית ל-NX, את לא צריכה להרוג הארפס במשך חודשים(!!!!!!) בשביל שתוכלי לקנות משהו ב-1.7B!!!!! את פשוט עושה קוביות! לי אין קוביות, את החנות של ה-3 חודשים שלי השגתי מלקנות מגילות ולמכור בזול ב-MTS רק שיקנו. לי אין מושי שזה החיים היפים יש לי מגן טיימלס שאני מת לעשות עליו קוביות בשביל להשתמש בו ואני פשוט מחכה ליום שיהיה לי NX שוב. ואפילו אם אני אקנה בדואר, אז אני קונה "רק" 30NX, שזה לא יספיק לי באמת לקחת חפץ ולעשות אותו יוניק, ואז לעשות עוד חפץ יוניק, ממש לא! אני משיג את הדברים שלי בעבודה קשה, בגלל זה יש לי רק 2 דברים יקרים, ולא כול הציוד שלי יקר, כי חסכתי מלא זמן כסף עד לרגע שמצאתי לקנות את המשהו הטוב במחיר השפוי, במזוס. אם היה לי מלא NX, מי היה צריך להשקיע? קונה כפפות ב-MTS ומוכר ב-230 מיל במשחק, אנשים קונים את זה כמו לחמניות, זה כסף מהיר מאוד, הייתי יכול להיות עשיר במהירות ולקנות כול מה שחפץ ליבי. במשך שבועיים הלכתי כול יום לחנות שמכרה את הנעליים ב-2B שרציתי לקנות, לאחר שבועיים הוא הוריד את המחיר ל-1.7B, ואז הייתי צריך למכור את הטבעת ביג בנג הראשונה שהייתה בהרמיט שלי (היה לי 1 בהרמיט ואחד בקוסם, ומן הסתם שעל הקוסם אני לא אוותר) כמובן שלא מספיק שסיוון ועידן עשו לי סמגות (CH7ROOM7) בשביל שאנשים יבואו לחנות שלי לקנות את הטבעת, גם הייתי צריך הלוואה של 200 מיל לבסוף!!! (סיוון
) אז אל תגידי שאני לא שואף להיות חזק! אני מנסה בכול הדברים שיש לי להיות חזק, אני עושה הכול להשיג מזסוס, אני מוכר דברים, הורג בוסים בשביל דרופים, אני פעם בשלושה ימים הולך לקימרה, אני הורג את הרפס בשביל הוואבי ומונסטר קריסטל ומגילות!! אני עושה את זה במשך חודשים על חודשים!! מציעים לי לבוא לטירה ואני מסרב בשביל להרוג מפלצות של רמה 112!!! יש לי 4 כובעים בתיק שרק מחכים למספריים כבר, אני צריך NX דחוף, אבל כרגע לא אפשרי, שאני הולך לזאקום אני אפילו לא יכול להרים כובע, כי עדיין יש לי את הכובע מרמה 60 שיש לי. אנשים עוזרים לי, עם ידע לא לקנות משהו נמוך, לחכות, סבלנות, לא לקנות 6%, לחכות ליותר טוב, ואני מחכה, ומחכה, וזה לוקח זמן, ואף אחד לא פשוט בא ומביא לי כסף, אף אחד לא בא ואומר "היי אסף אתה נראה נחמד בוא קח 5 ביל"! אני לא אומר שאת לא מתאמצץ בשביל הכסף שלך במשחק, אבל אין ספק שלאחת שיש גישה חופשית ל-NX, הרבה יותר קל להצייד. עם NX אפשר להשיג חפצים טובים מהMTS ולמכור במזוס, לקחץ חפץ עם פונטציאל, קוביה שעושה 3 שורות, משחקת עד שיצא לך 21% STR או מה שלא יוצא לך שם, והופ יש לך אחלה חפץ. אבל אני לא יכול, אז להגיד שלא שואף להיות בטופ? שאולי זה מראה גם משהו על החיים האמיתיים?!?! יש לי כפפות ריברס EPIC, עם 3% לכול הסטטים, אני מת לשחק עם זה שיצא לי 6% INT, אבל אין לי אנקס, אז אני מחכה, ומחכה, יום יבוא ויהיה לי אנקס, אני יעשה את זה מתי שהוא אבל בטח לך יש כבר את הכפפה הכי טובה שיש, עם הנשק הכי טוב שיש, נראה אותך עושה את זה בלי NX. לכול הביליונים שלך לא היית מגיע בלי אנקס, רק מהקוביות שאת עושה את מרוויחה מיליונים מהמגילות פונטציאל.