ה"י 24/05/11

מי שאין לו שאיפות במשחק זה באמת

END OF GAME בשבילו. כמו שאת שמה לב לי עדיין יש כמה. חו מזה שנקסון משנים לנו את המשחק כל כמה חודשים. תכף מגיעים תתי מקצועות..... לי יש את ההנאות של דרגה 200 ולך יש הנאות של "פעם ראשונה". גם בחיים יש לנו "הנאות של פעם ראשונה" רק פעם אחת...... יש רק "פעם ראשונה" אחת לכל דבר.

ומילה אחת אחרונה לפני שאני רצה לפגישה

בתל אביב..... ממילא אני כבר ספאמרית מוצהרת אז מה תשנה עוד שורה אחת..... אפשר להתווכח על הדברים האלו מכאן ועד הודעה חדשה. על דבר אחד כבר הסכמנו כולנו - שכל אחד עושה כראות עיניו והדבר הכי חשוב בעיניי כולנו זה ההנאה מהמשחק. בכל זאת להגיע לדרגה 200 זה איזשהו הישג שצריך הרבה כח רצון והתמדה בשבילו. זה להגיע לאיזו פיסגה. אבל לא כולם חייבים לשאוף לשם וזה בסדר גמור.

Guid

New member
../images/Emo45.gif בדיוק, המטרה היא רק ליהנות ../images/Emo9.gif

../images/Emo9.gif ואחרי שחשבתי על זה גם בדרך לתל אביב ../images/Emo3.gif

אני רוצה להוסיף. שהייתי מקבילה את זה קצת לחיים שמחוץ למשחק. לכל אחד יש את השאיפות שלו בחיים. יש מי שיסתפק בממוצע ויהיה לו שם נח וטוב (זה יכול להיות בהמון דברים/תחומים), ויש מי שישאף להתקדם ורק בפיסגה ירגיש טוב. כל אחד מאיתנו שונה בשאיפות שלו.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|מצד שני...

יש אנשים שעושים סדר עדיפויות בשאיפות שלהם, ובדברים מסויימים יסתפקו בבינוניות כשבדברים אחרים לא יתפשרו על פחות ממצויינות.

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת שכולנו כאלה, כמו מישהו כאן אמר

הכל עניין של סדרי עדיפויות. לכל אחד חשוב משהו אחר בחיים.

מ י ל ר

New member
אוקי (את טועה משהו)

אני יכול לחרוש את החיים שלי בטירה ולהיות 200 אבל אני יכול לעשות דברים אחרים בשביל הכסף בשביל להיות יותר חזק, זה לא שאיפה טובה? זה לא פייר שאת אומרת כאלה דברים, לך יש גישה חופשית ל-NX, את לא צריכה להרוג הארפס במשך חודשים(!!!!!!) בשביל שתוכלי לקנות משהו ב-1.7B!!!!! את פשוט עושה קוביות! לי אין קוביות, את החנות של ה-3 חודשים שלי השגתי מלקנות מגילות ולמכור בזול ב-MTS רק שיקנו. לי אין מושי שזה החיים היפים יש לי מגן טיימלס שאני מת לעשות עליו קוביות בשביל להשתמש בו ואני פשוט מחכה ליום שיהיה לי NX שוב. ואפילו אם אני אקנה בדואר, אז אני קונה "רק" 30NX, שזה לא יספיק לי באמת לקחת חפץ ולעשות אותו יוניק, ואז לעשות עוד חפץ יוניק, ממש לא! אני משיג את הדברים שלי בעבודה קשה, בגלל זה יש לי רק 2 דברים יקרים, ולא כול הציוד שלי יקר, כי חסכתי מלא זמן כסף עד לרגע שמצאתי לקנות את המשהו הטוב במחיר השפוי, במזוס. אם היה לי מלא NX, מי היה צריך להשקיע? קונה כפפות ב-MTS ומוכר ב-230 מיל במשחק, אנשים קונים את זה כמו לחמניות, זה כסף מהיר מאוד, הייתי יכול להיות עשיר במהירות ולקנות כול מה שחפץ ליבי. במשך שבועיים הלכתי כול יום לחנות שמכרה את הנעליים ב-2B שרציתי לקנות, לאחר שבועיים הוא הוריד את המחיר ל-1.7B, ואז הייתי צריך למכור את הטבעת ביג בנג הראשונה שהייתה בהרמיט שלי (היה לי 1 בהרמיט ואחד בקוסם, ומן הסתם שעל הקוסם אני לא אוותר) כמובן שלא מספיק שסיוון ועידן עשו לי סמגות (CH7ROOM7) בשביל שאנשים יבואו לחנות שלי לקנות את הטבעת, גם הייתי צריך הלוואה של 200 מיל לבסוף!!! (סיוון
) אז אל תגידי שאני לא שואף להיות חזק! אני מנסה בכול הדברים שיש לי להיות חזק, אני עושה הכול להשיג מזסוס, אני מוכר דברים, הורג בוסים בשביל דרופים, אני פעם בשלושה ימים הולך לקימרה, אני הורג את הרפס בשביל הוואבי ומונסטר קריסטל ומגילות!! אני עושה את זה במשך חודשים על חודשים!! מציעים לי לבוא לטירה ואני מסרב בשביל להרוג מפלצות של רמה 112!!! יש לי 4 כובעים בתיק שרק מחכים למספריים כבר, אני צריך NX דחוף, אבל כרגע לא אפשרי, שאני הולך לזאקום אני אפילו לא יכול להרים כובע, כי עדיין יש לי את הכובע מרמה 60 שיש לי. אנשים עוזרים לי, עם ידע לא לקנות משהו נמוך, לחכות, סבלנות, לא לקנות 6%, לחכות ליותר טוב, ואני מחכה, ומחכה, וזה לוקח זמן, ואף אחד לא פשוט בא ומביא לי כסף, אף אחד לא בא ואומר "היי אסף אתה נראה נחמד בוא קח 5 ביל"! אני לא אומר שאת לא מתאמצץ בשביל הכסף שלך במשחק, אבל אין ספק שלאחת שיש גישה חופשית ל-NX, הרבה יותר קל להצייד. עם NX אפשר להשיג חפצים טובים מהMTS ולמכור במזוס, לקחץ חפץ עם פונטציאל, קוביה שעושה 3 שורות, משחקת עד שיצא לך 21% STR או מה שלא יוצא לך שם, והופ יש לך אחלה חפץ. אבל אני לא יכול, אז להגיד שלא שואף להיות בטופ? שאולי זה מראה גם משהו על החיים האמיתיים?!?! יש לי כפפות ריברס EPIC, עם 3% לכול הסטטים, אני מת לשחק עם זה שיצא לי 6% INT, אבל אין לי אנקס, אז אני מחכה, ומחכה, יום יבוא ויהיה לי אנקס, אני יעשה את זה מתי שהוא אבל בטח לך יש כבר את הכפפה הכי טובה שיש, עם הנשק הכי טוב שיש, נראה אותך עושה את זה בלי NX. לכול הביליונים שלך לא היית מגיע בלי אנקס, רק מהקוביות שאת עושה את מרוויחה מיליונים מהמגילות פונטציאל.

מצבניק

New member
וואו אסף :-\

אני לא חושב שלזה היא התכוונה. סך הכל כל מה שהיא ענתה זה לצליל, שאמרה שהיא מעדיפה להנות מהרמות הנמוכות וכשתגיע לרמה 200 יגמר בעיניה המשחק. היא רק רצתה להגיד לה עד כמה היא עצמה יכולה ליהנות ברמה 200. בגלל זה היא שאפה להגיע לרמה הזאת מלכתחילה. אל תיקח את זה אישית, אנחנו משחקים רק בשביל הכיף וזה לא מעיד דבר על החיים האישיים שלך.

miss_t

New member
אני נאלצת להסכים עם אסף../images/Emo70.gif

מקריאה בהודעות של סמדר יש הרגשה של התנשאות ולא רק אמירה שמספרת את מה שאתה אמרת.

Hasselblad

New member
קצת פורפורציה

כל אחד צריך לשאוף מקסימום שהוא יול במסגרת המגבלנות שלו ובמסגת הכמה הוא מוכן להשקיע בתמורה. אסף אני לא חושבת שזה בכלל קשור לכמה NX יש לאחרים. כל אחד עושה במסגרת היכולות שלו. אני יכולה להבין למה "נעלבת" מההודעה של סמדר למורת שלא נראה לי בכלל שהייתה לך סיבה טובה. כל אחד יכול לראות את עצמו באיזה נקודה שהוא רוצה... אני תמיד בוכה שאני נובית ויש כאלו שיגידו לך שאני פרו. כל אחד שם לעצמו את הגבולות שלו במשחק. כל אחד משחק לפי האמות מוסר שהוא החליט ולפי ההגבלות שמתאימות לו. אין פה תחרות וההשוואה שלך היא מלכתחילה לא ממש הגיונית. אני גם חייבת לציין שזה לא יפה להיכנס לכיס ולשיקולים של אנשים אחרים.

מ י ל ר

New member
אני חושב שזה היה בשביל להעביר את המסר י

יותר ממה שהיא חושבת שהיא נובית.

Hasselblad

New member
מהסיבה הפשוטה

שתמיד יהיו אנשים עם ציוד יותר טוב משלי תמיד יהיה לי ליד מי להרגיש נובית. וכמובן שזה לא רק קשור לציוד... חלק מהחברים שלי במשחק לא רואים אותי ממטר בידע שלהם לגבי מייפל וכן לידם אני מרגישה נובית. כמובן שהכל יחסי.

מ י ל ר

New member
את צודקת לחלוטין

נסחפתי עם ההודעה, אני מנסה להיות יותר "pro" וזה כמעט לא אפשרי בשבילי.. שרשמתי את ההודעה זה היה ב״להט״ הרגע, עכשיו שאני שוב קורא את זה אין ספק שהגזמתי מאוד והוצאתי את זה מפרופורציה, להכנס לכיס של אחרים זה ממש לא יפה וזה מסוג הדברים שפשוט לא עושים ולא משנה מה, אני ממש מצטער שרשמתי את ההודעה הזאת, אין ספק שהגזמתי לחלוטין.

צ ל י ל 8

New member
לפחות יש לך את הכבוד להתנצל ../images/Emo45.gif

ושוב אני אגיד. אסף, אל תשווה את עצמך לאחרים. תמיד, אבל תמיד יהיו כאלה שיהיה להם יפה יותר, חזק יותר, נוצץ יותר. תתגאה במה שכבר השגת ולפי הציוד העלית, יש לך ציוד לא רע בכלל. עובדה, שאף על פי שקוסמים "לא נחשבים כבוסרים" הצלחת לעשות סולו!

מ י ל ר

New member
תודה שרון

וכן אני מרגיש רע עם מה שאמרתי ואין סיבה לא להתנצל.

למעלה