ה"י 24/05/11

GינGית

New member
אהההה וגם הצלחתי להעביר MW30

התקף לב קטן אבל זה עבד זה ממש לא לגיל שלי ההתרגשות הזו

צ ל י ל 8

New member
מזל טוב על שניהם ../images/Emo70.gif

רמה 160 זה כיף, ועוד יש לי מלא זמן להעביר ספר כזה יקר, ואני בטוחה שאני אקבל התקפת לב לפני זה

GינGית

New member
חחח אני ברחתי ממך כדי שאוכל לצלם

תמונה של עלית רמה בלי הפ$%&^ם שלך

מזל טוב מיקי

3 בנות סקניה העבירו MW 30 ביומיים האחרונים - מגניב. רק נשאר שרוזי תסיים עם הבגרויות שלה....

Guid

New member
מזל טוב!

איזה יום פורה, גם 160 וגם MW30! מרשים ביותר! תתחדשי

בדקתי שוב את עיניין הניסיון בטירה

וטעיתי. הבונוס ניסיון בטירה יגמר רק בעוד מספר חודשים ולא בעוד חודש..... פףףףףף אפשר להרגע עם הקוסמת שלי..... בכמה חודשים אפשר להגיע לדרגה 200 בטירה הזו..... מכירה אנשים שבחודש הכינו דמות בדרגה 13X

מ י ל ר

New member
להגיע לרמה 200 זה משעמם

אני לומד את הלקח שלך אני יכול ללכת לטירה ולהיות שם עד 200 אבל אני גם יכול פשוט לא לעשות את זה, לעשות דברים אחרים, בלי להשתעמם שם למוות. מתי שאני אגיע ל-200 בטח יהיה משעמם בקוסם, אין לי לאן למהר. אפשר לשחק גם לא רק בשביל הרמות, חבל שרק אחרי ה-bb הבנתי את זה.

צ ל י ל 8

New member
אסף, אני כ"כ כ"כ איתך ../images/Emo70.gif

אני לא מבינה מה הלחץ להגיע לרמה 200 ? הרי אז הכל נגמר. אז יופי שאפשר לעשות בוסים ונחשבים גודלי. זה בכל זאת הסוף. אני כ"כ נהנית מהתהליך שלי ו-LHC משעמם ברמות שלא ייאמנו אפילו. אני מקבלת חלחלה כל פעם שאני הולכת לשם. נכון, זה מעל לכל ספק המקום הכי מהיר לעלות רמות אבל שם זה נגמר. לא ברור לי איך אפשר להתקע במקום הנורא הזה עד רמה 200. היתרון הכי גדול שאני מוצאת בLHC באופן אישי זו האפשרות למצוא חברים חדשים. אני יכולה להצהיר שכרגע הדבר שהכי חשוב לי זה לעשות כסף כדי לשפר את הקשת היפה שלי
הרמות לא יברחו לשום מקום. מה הטעם לעלות לרמה 200 בלי להנות מהיתרונות הגדולים שעומדים להיות בפאץ' הקפיצה של הקשתים? ושלא תבינו לא נכון - המטרה שלי היא בהחלט להגיע איתה לרמה 200 מתישהו. רק שאין לי DEAD-LINE של פאץ' כזה או אחר. אז אסף, אני מבינה אותך ב-150% ותומכת בך

ההבדל הוא

שאני לוחמת דרגה 200 . וכמו שרואים כאן אני עושה חיים יותר מתמיד. היומן שלי מלא בהזמנות לבוסים. אני צוחקת עם חברים שהם צריכים לעשות לי BOOKING בזמן....... אני מכירה מלא בישופים וקוסמים שבדרגה 200 פרשו או הכינו דמות חדשה. אני מכירה גם קשתים שלא נוגעים בדמות שלהם בדרגה 200 (אם כי בפינק בין האחרון היה BM דרגה 200) אבל הבוס ראן שלי מפוצצים בלוחמים דרגה 200. אני עדיין כל יום על ההרואית שלי, נהניית ממנה מאד מאד. לא משתעממת ממנה בכלל. והיתרונות בלהיות דרגה 200 הם 3 כמו שאני רואה אותם: 1. כל הסקילים שלי מסודרים להפליא. מלאים כפי שצריך. 2. אני יכולה למות כמה שאני רוצה בלי לבזבז 700 NX על צ'ארם. 3. אפשר לעשות במשחק מה שרוצים, אין יותר הקדשת זמן לאימונים מפרכים.

אופס - שכחתי יתרון אחד ממש חשוב

אבל ממש ממש חשוב ממש ממש הכי בעולם זה הדרקון האדום היפה והמהיר שלי.

צ ל י ל 8

New member
זה נכון מה שאת אומרת, אם כי אני אישית מרגישה

שלהגיע לרמה 200 זה כאילו הסוף. ברור שההזמנות לבוסים מפוצצות, כי בעצם אין משהו אחר לעשות. זה לא שצריך "להתאמן" כדי לעלות רמה. זה הכל רק לכיף שבדבר. והכי כיף זה למות בלי חשבון
וברור שנהנים ברמה 200, אבל אין כאילו למה לשאוף יותר. אתץ כל הבוסים את מכירה וכבר היית בכולם, אין התלהבות של פעם ראשונה. שוב, זו רק דיעה שלי וזה מה שאני חושבת שיהיה כאשר אגיע לרמה 200, אבל היי.. מי יודע... בחיים לא הייתי שם

למעלה