לקחתי את זה בחשבון
ל לבנדר א New member 16/9/08 #17 מצחיק שאנשים אומרים את זה לדעתי לכל העבודות יש סקילים מגניבים בעבודה שלישית.
ס סימסון האחד New member 16/9/08 #45 XD ריינג'ר לשלטון הסקילים הכי טובים לפי דעתי בעבודה שלישית (עוד מימי הבנדיט שמחקתי כבר ....)
D deisy New member 16/9/08 #14 מזל טוב!!!! ../images/Emo140.gif go go go קים! אין לך מושג עדיין כמה ה HS מדליק את תהני!!!
ל לבנדר א New member 16/9/08 #18 אין לי מושג? ../images/Emo2.gif אני מזילה עליו ריר מאז ששמעתי עליו בפעם הראשונה.
D deisy New member 16/9/08 #22 lol תשמעי, לשמוע ולהרגיש זה שני דברים שונים בכל פעם שמקססתי אותו יותר ויותר , ככה אהבתי אותו יותר ויותר
lol תשמעי, לשמוע ולהרגיש זה שני דברים שונים בכל פעם שמקססתי אותו יותר ויותר , ככה אהבתי אותו יותר ויותר
D deisy New member 16/9/08 #15 באמת לא צריך עצבים.. סתם חבל עליהם... אומרים לו "לא יכולה כרגע" או משהוא דומה, וממשיכים הלאה... להתנתק בגללו? חבל...
באמת לא צריך עצבים.. סתם חבל עליהם... אומרים לו "לא יכולה כרגע" או משהוא דומה, וממשיכים הלאה... להתנתק בגללו? חבל...
R ReallyWrong New member 16/9/08 #48 התחברתי גם ככה רק לבדוק משהו ולהתנתק.. אבל הוא פשוט עצבן אותי כלכך שהתנתקתי ממש מהר
Y yarden41 New member 16/9/08 #43 84 אחוז, עוד קצת רמה 43 =] החלטתי עכשיו לקסס את אינויסבל ובלאס, וגם את הולי ארוו P:
R ReallyWrong New member 17/9/08 #49 חחחח אני בשוק מהילד! שלחתי לBL את הכינוי של הדמות החדשה, שיהיה למי שירצה קיצור הוא הוסיף אותי לבאדי, וביקש ממני להתחבר לרמה 51 בשביל לעזור לו בעוד שני קווסטים! בנקודה הזו אני חייבת להודות שזה מתחיל לשעשע אותי יותר מלעצבן אותי
חחחח אני בשוק מהילד! שלחתי לBL את הכינוי של הדמות החדשה, שיהיה למי שירצה קיצור הוא הוסיף אותי לבאדי, וביקש ממני להתחבר לרמה 51 בשביל לעזור לו בעוד שני קווסטים! בנקודה הזו אני חייבת להודות שזה מתחיל לשעשע אותי יותר מלעצבן אותי
Y yarden41 New member 17/9/08 #50 xD איזה נצלן מסריח. לכי תעזרי לו, ותדפקי לו הכל באמצע, זה ילמד אותו לקח
G Guid New member 17/9/08 #54 זה לא יתן כלום, לא לה ולא לילד הזה. לדעתי, תסבירי לו למה אין לך חשק לעזור לו ושאף אחד לא חייב לו כלום. ילד שמתנהג ככה במייפל, בטוח שמתנהג ככה גם במציאות.
זה לא יתן כלום, לא לה ולא לילד הזה. לדעתי, תסבירי לו למה אין לך חשק לעזור לו ושאף אחד לא חייב לו כלום. ילד שמתנהג ככה במייפל, בטוח שמתנהג ככה גם במציאות.
D deisy New member 17/9/08 #55 ../images/Emo45.gif מסכימה איתך לגמרי! לפעמים אפשר פשוט להגיד "לא כרגע, לא נוח לי, לא מתאים לי.." לא חייבים כל הזמן לעזור.. אפשר לנפנף באלגנטיות.... האופי שלנו בהחלט משתקף בדמויות שלנו...
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לגמרי! לפעמים אפשר פשוט להגיד "לא כרגע, לא נוח לי, לא מתאים לי.." לא חייבים כל הזמן לעזור.. אפשר לנפנף באלגנטיות.... האופי שלנו בהחלט משתקף בדמויות שלנו...