ה"י 15.9

deisy

New member
ולמה במקביל?

כי כבר ברמה של 3 נקודות ה SR יותר חזק מהשריטות כשהן מקס.. וה ER מאוד תורם להגנה... ככה שכל רמה יוצא שהם פחות או יותר באותו מספר נקודות.. היום, עם SR ברמה של 5 נקודות אני משתמשת בו כבר כסקיל התקפי במקום השריטות, והוא פשוט מעולה!!!!! (אגב, זו המלצה של ליז, ואני שמחה שהלכתי איתה..)

deisy

New member
אני ממקססת עכשיו SR ו ER במקביל

את שאר הדברים אני משאירה לאח"כ...

אני לא עשיתי במקביל.....

היה לי חשוב קודם הגנה כי הלכתי הרבה עם DK להיימס ולא תקפתי. רק אחר כך הייתי תוקפת נוספת אחרי שההגנה שלי היתה מלאה.

deisy

New member
אז אני כן תוקפת

לא תמיד בפרטי, הרבה משחקת סולו דווקא, ולכן כן חשוב לי ה SR.. הרבה מהסקילים של עבודה שלישית תלויים בצורת המשחק שלנו.. לכן יש הרבה אופציות ... ואין משהוא שהוא "נכון או לא נכון" ...

IceFairy

New member
ER ו-SR מעלים אך ורק במקביל

ברמה אחת את מעלה 2 נקודות בSR נקודה אחת בER ברמה השניה שתי נקודות בER ונקודה אחת בSR וחוזר חלילה עד למקס שני הסקילים, לא ללכת על אחד מהם ולמקסס, אלא ללכת על שניהם במקביל, את תפיקי המון תועלת משני הסקילים הללו וכך רוב הפריסטים עושים. את הדרקון לא אמורים למקסס כלל, אמורים להיות עליו 15 נקודות כדי שיהיה לך בהמוט בעבודה הרביעית, הדרקון מאד עוזר כשנמצאים במקומות כמו היימס, לא לוותר עליו ולהשאיר אותו לסוף. את הדלת חייבים למקסס, היא חשובה ביחוד במקומות כמו המפות העמוקות בליפרי. תבני בילד מקצועי ונכון ואל תבזבזי נקודות על דוםהסקיל הזה בהחלט מיותר, את יכולה לשים עליו נקודה אחת בשביל השואו, לא יותר מזה.

הדרקון שלי ממוקסס ליז

וגם כל הסקילים האחרים. איפה שמת את 15 הנקודות הנוספות של הדרקון????

IceFairy

New member
אצלי על הדרקון יש קצת יותר מ-15, כל הדום

הטפשי יש 3 נקודות ומקס על הדלת, אני לא במייפל כרגע, אבל, אם באמת נשארות לך נקודות מיותרות אחרי שמקססת את הדלת ואת כל הסקילים החשובים, שמים את הנותרות פשוט על הדרקון, זו הסיבה שיש לי יותר מ15 נקודות עליו. היו חסרות לי עוד שתי נקודות בעבודה הראשונה או השניה, לא זוכרת, אז שמתי שתיים שם, אבל בעקרון, הדרקון ממש לא צריך יותר מ-15 נקודות.

לבנדר א

New member
תודה לכל מי שענה. ../images/Emo24.gif

החלטתי להעלות ER וSR במקביל. בינתיים אני מתכננת כשאני אסיים איתם לתת נקודה אחת לדלת ואז למקסס דיספל ואז 15 נקודות לדרקון. אחרי שאני עושה את זה נשארות לי 32 נקודות, ואני צריכה להחליט אם: 1. למקסס את הדלת 2. למקסס את הדרקון 3. למקסס את הטלפורט, שהוא כרגע 5 נקודות. מה אתן אומרות?

deisy

New member
טלפורט אצלי מקס!

יעיל מאוד! בעיקר ברמות האלה שכצריך לחמוק מידי פעם ממפלצות חזקות... דלת תהיה מקס... כי היא באמת יעילה, לפרטי בכל אופן מאוד... בדרקון אשים את הנקודות המחייבות לבהמוט של עבודה רביעית.. אישית, אשים עוד 3 נקודות ב MG .. שם חסר לי.. וזה יהיה במקום הדום..

לבנדר א

New member
לדרקון כבר יש 15 בשביל הבהמוט

הבעיה היא שנשארו לי 32, וזה לא מספיק כדי למקסס גם את הדלת וגם את הטלפורט... אז מה עדיף?

deisy

New member
איך?

פישלת איכשהוא בעובדה שניה נכון? (HA לא? ) מממ.... שאלה טובה... SP ריסט? יש מצב?

לבנדר א

New member
היו לי כמה טעויות

הרצינית שבהן היא 8 נקודות בMA... אבל יש לי גם 14 בHA ו2 בEB. לצערי אין מצב לSP ריסט, כי אין לי מספיק NX (אבל אני חוסכת, ויש לי גם מהאירוע שנה שעברה וגם ממייפל מוב וגם מMTS כבר כמעט 4K NX ו3K maple points) ואם היה לי, הייתי מעדיפה להשקיע בAP ריסט.
כן, אני יודעת, דמות קצת מתוסבכת... אבל אין, אין מצב לנטוש אותה עכשיו.

deisy

New member
MA?

באסה.... טוב, תמיד יש אופציה ל SP ריסט או AP ריסט (למה אגב AP ריסט?).. נכון לעכשיו, כמו שזה נראה, במקומך הייתי משקיעה יותר בדלת מאשר בטלפורט ... ושמה כמה שיותר בטלפורט... אלה אם ליז או מישהוא בישופ אחר יגיד שאני טועה... אני עדיין לא שם לגמרי מן הסתם אז אין לי נסיון עם דלת ממוקססת....

IceFairy

New member
ללא ספק, את חייבת טלפורט ממוקסס ודלת

ממוקססת, אין לך מושג כמה שהדלת חשובה כשתהיי עבודה רביעית במפות הרחוקות ביותר בליפרי, את חייבת למקסס אותה, מאחר וכשתהיי בפארטי כמה חברים יכולים לצאת ולחזור מבלי לבזבז עוד אבן, חבל לא למקסס.

לבנדר א

New member
אבל אני לא יכולה! ../images/Emo2.gif

יש לי רק 32 נקודות ואני צריכה 34 כדי למקסס את שניהם... את מי כדאי להשאיר על "כמעט"? בשביל מה בדיוק משתמשים בדלת, כדי לקנות שיקויים?

IceFairy

New member
אז, דלת ממוקססת, טלפורט עד כמה שאת יכולה

ותשיגי לך הוג, אין ברירה אחרת, גם לי יש סילבר מיין ולרוב הקוסמים והגנבים יש.

לבנדר א

New member
הרגע גיליתי שהייתה לי טעות

שכחתי שכבר יש לי 3 נקודות בדיספל... כך שלמעשה, יש לי 35 נקודות וזה אומר גם טלפורט ממוקסס וגם דלת!

למעלה