ReallyWrong
New member
ה"י 15.9
בצער רב פתחתי דמות חדשה, אבל למזלי לקח לי בערך שלוש דקות להגיע לסטאטים של 4 STR 4 INT כרגע היא כמעט ברמה 12 והיא חמודה, אבל קשה להתרגל ללכת בלי Haste
ובנימה אחרת- איזה עצבים. לפני שבוע בערך פגשתי מישהו ממש נחמד שהיה ברמה 20 בערך בביוב של קרנינג, הוא ביקש ממני שאני אעזור לו להשיג Jr Necki Skin כי הוא עושה להם מיס. אני תמיד אוהבת לעזור לאנשים [בעיקר כי זה מפיג שיעמום] אז הסכמתי, ועזרתי לו. יצא שדיברנו די הרבה, למרות שהייתי צריכה למרפקס חצי ממה שהוא אמר, והוא הוסיף אותי לבאדי. אחרי זה הוא ביקש Pig Heads וגם את זה עזרתי לו להשיג ברגע, אין תודה ואין כלום. לפני כמה ימים הוא התחבר וביקש שאעזור לו בעוד קווסט. והוא היה נחמד וסבבה, עזרתי ואפילו עשיתי את זה מהר ולא חסכתי בשיקויים, חיזוקים, סקילים וכל מה שצריך, לא ביקשתי שום דבר על זה. שוב לא שמעתי ממנו שום תודה, אבל הבלגתי. אחרי זה הוא ביקש עזרה בעוד קווסט, אז עזרתי לו גם בזה ואז הייתי צריכה ללכת, הוא ביקש Stiff feathers וLeathers וכבר הייתי כל כך עצבנית עליו שפשוט שמתי לו את מה שהוא היה צריך בטרייד והתנתקתי. ועכשיו התחברתי לבדוק משהו ואחרי שנייה הזמנה לשיחה ממנו- "Hey Axel, can you come to victoria? I need a hand finding Blackbool's Deed and get Diamonds" אמרתי לו יפה שאני לא יכולה עכשיו, והתנתקתי הכי מהר שיכלתי לא הייתם מתעצבנים? אפילו תודה אחת לא שמעתי מהבן אדם, ובאמת שנתתי לו הרבה.
בצער רב פתחתי דמות חדשה, אבל למזלי לקח לי בערך שלוש דקות להגיע לסטאטים של 4 STR 4 INT כרגע היא כמעט ברמה 12 והיא חמודה, אבל קשה להתרגל ללכת בלי Haste