ה"י 15.9

ReallyWrong

New member
ה"י 15.9

בצער רב פתחתי דמות חדשה, אבל למזלי לקח לי בערך שלוש דקות להגיע לסטאטים של 4 STR 4 INT כרגע היא כמעט ברמה 12 והיא חמודה, אבל קשה להתרגל ללכת בלי Haste
ובנימה אחרת- איזה עצבים. לפני שבוע בערך פגשתי מישהו ממש נחמד שהיה ברמה 20 בערך בביוב של קרנינג, הוא ביקש ממני שאני אעזור לו להשיג Jr Necki Skin כי הוא עושה להם מיס. אני תמיד אוהבת לעזור לאנשים [בעיקר כי זה מפיג שיעמום] אז הסכמתי, ועזרתי לו. יצא שדיברנו די הרבה, למרות שהייתי צריכה למרפקס חצי ממה שהוא אמר, והוא הוסיף אותי לבאדי. אחרי זה הוא ביקש Pig Heads וגם את זה עזרתי לו להשיג ברגע, אין תודה ואין כלום. לפני כמה ימים הוא התחבר וביקש שאעזור לו בעוד קווסט. והוא היה נחמד וסבבה, עזרתי ואפילו עשיתי את זה מהר ולא חסכתי בשיקויים, חיזוקים, סקילים וכל מה שצריך, לא ביקשתי שום דבר על זה. שוב לא שמעתי ממנו שום תודה, אבל הבלגתי. אחרי זה הוא ביקש עזרה בעוד קווסט, אז עזרתי לו גם בזה ואז הייתי צריכה ללכת, הוא ביקש Stiff feathers וLeathers וכבר הייתי כל כך עצבנית עליו שפשוט שמתי לו את מה שהוא היה צריך בטרייד והתנתקתי. ועכשיו התחברתי לבדוק משהו ואחרי שנייה הזמנה לשיחה ממנו- "Hey Axel, can you come to victoria? I need a hand finding Blackbool's Deed and get Diamonds" אמרתי לו יפה שאני לא יכולה עכשיו, והתנתקתי הכי מהר שיכלתי לא הייתם מתעצבנים? אפילו תודה אחת לא שמעתי מהבן אדם, ובאמת שנתתי לו הרבה.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאו איזה קקה הילד הזה!

אין מילים.. נצלן חרא..

Staind Hero

New member
בטח שהייתי מתעצבנת. וצודקת שאת התעצבנת. :-B

טוב, אני עליתי לרמה 54. היה לי איזה 4M אבל קניתי 2 מגילות לשפר את השרביט לרמה 48 אז לא כ"כ נשאר לי כסף אבל אספתי קצת עלי מייפל ומכרתי אותם. אני כנראה לא אגיע לרמה 55 כי אני ביום ראשון מתגייסת, אז נראה כבר מה יהיה, נראה לאיזה אחוז נגיע.

Guid

New member
צודקת. /tapuzforum/images/emo45.gif

אני גם הייתי מגיב בדיוק כמוך.

MiRi XD

New member
קרה לי משו דומה הרגעOO

הגתי עכברים באאוס טוואר ואיזה אחד ברמה 25)WTF מה אתה עושה בלודי?!) ביקש שאני אעזור לו בקווסטים.. ואני מרוב שאני נחמדה עוזרת לו ובסוף מה?? הוא מביא לי: 1K, קשת לרמה 15 ונעליים לגנב.. OO WTH?! אז התחלתי להתעצבן והתנתקתי..

הטיZרית

New member
מה שיותר מעצבן...

לעמוד בפרי מרקט במשך שעה ולצעוק S>illbi 25 mil כי החנות שלי פג תוקף... ואז.. נוב אחד עושה לך טרייד ונותן לך סט אחד של סטלי ואומר "TRADE" הנוב השני אומר GIVE ME UR ILLBI AND TRADE FAST והשאר פשוט שולחים טריידים בלי סוף ומבקשים מזוס.... אני חייבת להשיג NX לחנות
אהה.. אלה שעוזרים להם ויודעים רק להמשיך ולבקש והופכים למטרידים.... פשוט מוחקים מהבאדי וחוסמים צ'אטים לאיזה יום יומיים והם נעלמים.... חוצמזה.. 97 10% רק עוזרת לאנשים בקווסטים... שוב מכת עצלנות....

למה להתעצבן?

אומרים לא רוצה ובזה נגמר הסיפור. למה צריך להתנתק בגללו? ועוד דבר חבר'ה.. יש משהו שלא הבנתי כאן.. כשאתם עוזרים מרצונכם למישהו בקווסט, אתם מצפים ממנו לתמורה? (הכוונה מלבד תודה)

Guid

New member
אני לא מצפה לכלום,

אבל לתודה אני כן מצפה. D:

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif

ומגיעה לך תודה *ענקית* על העזרה בדאנג`ן! המשימות האלו פרנסו אותי בשיקויים שיכלו לעלות לי המון כסף... /tapuzforum/images/emo13.gif

Guid

New member
כן, אני אנצל את זה שאני בויקטוריה..

מצחיק, הסיבה שחזרתי לויקטוריה היא עזרה לחבר שלי... XD

deisy

New member
אני עוזרת כי כיף לי לראות אחרים מאושרים ../images/Emo6.gif

לבנדר א

New member
יאאאאא, רמה 72!

ובזכות הסקיל החדש שלי, עליית הרמות תהיה יותר מהירה מעכשיו...
יו, כמה זמן חיכיתי לזה...

לבנדר א

New member
כן אני יודעת...

אבל אני עוד לא סגורה מה לעשות אחריו. אני יודעת שצריך ER וSR, אבל שניהם במקביל? או קודם אחד ואז השני? ואם כן אז איזה? אבל החלטתי לדחות את ההחלטה עוד כמה רמות, כשאחליט אם אני רוצה יותר הגנה או סקיל התקפי. ונראה לי שאני אעזוב את הדרקון, ממילא אמורים למקסס אותו בסוף ואז כבר ממש קרובים לדרקון של עבודה רביעית אז מה הטעם? אבל זה עוד כ"כ רחוק שאני בקושי רואה את זה באופק. בקיצור החלטתי לא להחליט בינתיים.

חחח.. רוצה לדעת מה אני עשיתי?

קודם HS זה ברור. לא לגעת בשום דבר אחר. אחר כך היה חשוב לי מאוד ההגנה כי בעיקר התאמנתי בהיימס. הסקיל של ה-ER מאוד משמעותי שם. אחר כך העליתי את ה-SR, כך שברמה 98-99 הוא היה מקס ויכלתי להתאמן לבד בהיימס (מאקרו של 2 SR ו-1 HEAL). לא היה חשוב לי למקסס את הדיספל כי ממילא לא התכוונתי ללכת לזאקום בשלב כ"כ מוקדם. זו החלטה שלך. כשאני הלכתי לפאפ, הייתי עם הגיילד שלי ולא היה חשוב להם אם יש לי דיספל או לא. כך שאת הדיספל שלי העליתי אחרי ה-SR. לאחר מכן מיקססתי את הדרקון (לדעתי כדאי כי יש לי דמג' די חזק. יותר מאשר הבהמוט ברמה 1) בסוף מיקססתי את הדלת ושמתי את הנקודה האחרונה בDOOM. כל הסקילים בסוף ממוקססים, מלבד הדום שלא שווה כלום. העניין של מה חשוב יותר-זו העדפה אישית. אני לא מצטערת על הבילד שלי. עליתי מהר מאוד רמות איתו. בהצלחה

לבנדר א

New member
תודה על ההסבר המפורט ../images/Emo13.gif

נראה לי שאני אלך לפיו... אלא אם יש כאן עוד פריסט\בישופ מנוסה שמעוניין להוסיף? (אהמ אהמ)

למעלה