ה"י מותשת במיוחד!

Don Nirtin

New member
למרבה האירוניה, אין לי כאלה../images/Emo87.gif

אם כבר, לך יש

מ י ל ר

New member
פאם פאם פאם

היום היה לי מזל, פירט ולוחם (שהביא קשת רק לבוס) החליטו שהם עוזרים לי! הפירט (141) והלוחם (135) היו איתי ממש כול הדרך, אמרתי להם שאני רוצה להגיע למפה הבאה למפלצות האדומות שרגישות לקרח וברקים, בדרך מופלאה הם הבינו למה אני מתכוון, ועזרו לי לאורך כול הדרך! (שזה כמה מפות שצריך הלרוג 999) איזה כיף שעוזרים במשחק, זה ממש עשה לי את החיים יותר נוחים!

מ י ל ר

New member
קצת אחרי התמונה הזאת פרשתי

כי כבר התעייפתי, הלכתי ללפרי וגם יון בא לשם, הלכנו לסקלס, ואז יון נעלם ל-CS, ואני כבר יצאתי לא היה לי כוח למשחק יותר. היה יום מייפלי ארוך, משמ הזמן טס לי היום 0: להתאמן עם אנשים זה פי אלף יותר כיף מלבד!

yonVata

New member
סורי על אתמול!

ניסיתי להכנס לCS ואז קיבלתי DC וקרס לי האינטרנט... :-\ בכלמקרה הסקלה עדין לא בשבילי, כמעט מתתי שם 6 פעמים ב5 דק' שהיינו שם

מ י ל ר

New member
כן אני יודע...

רק הלכנו לבדוק את העיניין. לך לגלאופרה, תעלה שם עוד 4-5 רמות (לבד, בלי פארטי) אל תדאג בוא נגיד שזה יהיה יותר מהיר מפעם... :) (שעה ואתה עולה רמה) ותתחיל להסתובב עם קצת יותר מ-500 שיקויים.

yonVata

New member
האמת שזה פשוט מה שנשאר לי...

וגם ידעתי שלא אשאר שם יותר מידי זמן...
נראה אם היום לא ארדם למוות אולי אלך לגלפורה שוב, מה שכן גם אותם אני הורג רק ב2 מכות

Don Nirtin

New member
למישהו פה יש פדיחה ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

זו תמונה ישנה...... מרמה ישנה... כיום אני רמה 130... ומן הסתם כבר מכרתי את הכדורי אקדח האלה.

למעלה