ה"י מותשת במיוחד!

מ י ל ר

New member
LVL UP 133!!!

HELL YEA זה היה הרמה הכי קשה שלי, מתתי 3 פעמים בסקלס, מתתי מגיב פוט, ומתתי פעמיםי בגלאופרה!!!!!!!! כבר לא היה לי כוח לזה, ולבסוף הלכתי לתת את הפוש עם דאבל שעידן הביא לי, ו-1800 שיקויים! WTF איזה קשה היה לי עכשיו לעלות רמה בסקלס.. על הפנים :/

Guid

New member
מזל"ט אחי!

אני יודע שהיה לך קשה (יחסית, כן?), אבל סחתיין...

מ י ל ר

New member
קשה? מה פתאום...

רק 1800 שיקויים, דאבל EXP של חצי שעה (ממך) והופ אחרי כמה שעות הצלחתי לעלות 40% ולעלות רמה :(

מ י ל ר

New member
תודה!

[תודה לכולם] ואני לא יודע מה עם 200, אבל אני יודע שכבר עכשיו זה קשה.

deisy

New member
מזל טוב! ../images/Emo6.gif

נראה לי שלקחת לאיציק את מקום ה"מת הסדרתי"
נסה את TT אני חושבת שיהיה לך שם קל יותר מבסקלס

Macbook

New member
באמת אסף שאני לא מבין את הקושי שלך..

אני נהגתי להתאמן שם (וגם עוד רבים אחרים וטובים) ולא היה לי קשה בכלל.. תראה, ברמות האלה כבר מתחילים להתאמן רק על דאבל EXP ומעלה. .. זה גם חיסכון בשיקויים (זה יורד עם הרמה, אל תדאג) וגם חסכון בזמן.. והייתי עולה שם אחוזים דיי מהירים.. חוץ מזה, מזל טוב..

מ י ל ר

New member
תהרוג אותי אבל אני לא יודע, המקום נאחס!

זה פשוט לאאאאאאאאא זז שם, כאילו מישהו הטיל עלי כישוף! (כן זה המכשף שיהרוס את המייפל ואז יעשה בינג באנג, המכשף השחור הזה, שיהרוג גם את הכוח של הקוסמים על הדרך) אבל היום הייתי ב-TOT ועליתי מ-0% ל-38% (אחרי שהבוס הרג אותי, כן נתתי בו מכה שהוא היה סגול)

מ י ל ר

New member
מישהו נחמד הראה לי ועזר לי להרוג DODO

הנה לכם תמונה (אם הוא לא היה עוזר לי לא הייתי יכול להרוג את זה, יותר מידי חיים יש לזה, והוא היה קשת 135)

מ י ל ר

New member
ועכשיו הגעתי ל-ROR1

ואיזה כיף הם רגישים לחשמללללללללללללללל אני כול כך אוהב את ה-CL, חבל שאין לי את הסקיל פתוח ל-30... (ספר לא עבד שקניתי ואין לי עכשיו 10 מיל לקנות עוד אחד) CL-17 SP

yonVata

New member
אני גם צריך להתחיל לעשות את הקווסטים שם

מאיפה מגיעים לTOT בכלל?

מליפרי

אתה הולך בצד ימין שם של העיר איפה שלוקחים את הספינה למקומות אחרים, אתה עולה עד למעלה ומדבר עם הזקן שיושב שם, ואז הוא הופך אותך לדרקון ואתה עף ל-TOT שתי מפות
זה די משעשע

Don Nirtin

New member
תלוי במקצוועת../images/Emo87.gif

קוסמי קרח זה המקום האידיאלי בשבילהם. גם קוסמי אש זה המקום המצויין ביותר בעבורם.

Don Nirtin

New member
המפפ..../images/Emo87.gif

1.000 ומשהו HP דמג' שהם עושים כבר בהתחלה- אם את יכולה להסתדר עם זה........

שריתושי

New member
אממ... זה עוד פחות מגאלפורה המעצבנות

גאלפורה עושות לי נזק של 1500 בערך... ובאותו נושא... איך אפשר לדעת כמה נזק עושה מפלצת (בלי כמובן לנסות את זה בפועל
) ? ושאלה נובית נוספת
: מה מראה ה-KB בהיידן סטריט ליד המפלצות?

למעלה