ה"י מותשת במיוחד!

yonVata

New member
ה"י מותשת במיוחד!

טוב, היום התחיל שאני סיו וטל הלכנו לפיקיו של הגובלינים, עשינו כמה ראנים ולא יצא שומדבר (חוץ מהמחשב לHOG של הפיקיו שקיבלתי, אבל בלי הHOG הוא חסר ערך...) אחריזה החלטנו ללכת לעשות את הHTPQ בשביל הג'נסיס שלי עד שהצלחנו לאסוף את כולם, ועד שהצלחנו למצוא את מאנון (שעה וחצי!!!!!), נכנסו, עשינו ראן אחד ולא מצאתי את השורש (או שמא פספסתי אותו?) בראן השני מצאתי אותו על ההתחלה, חזרתי לאל נאת' שמח וטוב לבב וקיבלתי את הג'נסיס משם חיפשתי שותפים לחפש את הBLACK BOOK, טל התנדב ויצאנו בכיף לפזז ברחבי הDEAD MINER, אחרי חצי שעה שלא נפל התייאשתי והפעלתי דאבל דרופ, כמובן שגם אז לא נפל שומדבר, וטל הודיע לי חגיגית שאנחנו לא זזים עד שאין ספר! ואחרי עוד איזה 10 דק' איריס הצטרפה לעזרתנו, היינו שם מעל שעתיים ואז אסף הצטרף אלינו, עדין לא יצא כלום! בשלב הזה שלחתי SMS שבו"ז לגלית שהודיעה לי שהיא תבוא לעזור גם, גלית הגיעה, הפעילה דאבל (5 אנשים בדאבל ב5 ערוצים שונים - כן??) התנתק לה המחשב, ואנחנו המשכנו במרץ, רק בערך 10 דק' לפני סוף הדאבל אסף מצא סוףסוף את הספר הארור הזה!!!!!!!! אחרי יותר מ6 שע' מאז שאני וטל התחלנו!!!! התחלתי את הקווסט האינסופי של ההחייאה, ונמשיך מחר את הJQ כי אני כבר עייף ומותש מידי בשביל לעשות אותו

מ י ל ר

New member
וואו איזה אנימציה יפה יש לסקיל!

שמע אגיד לך את האמת, היה לי תחושה שאני זה שאמצא את הספר, כי שצריך קצת מזל, יש לי מזל. (עידן עד לשיער ולעיניים הרנדומלים שלי) אני רק חייב לציין משהו שהצחיק אותי, שבאתי אליך ואמרתי לך שאני לא רוצה לחפש כי זה משעמם אותי, ואז גם רשמתי לך שאני שונא אותך, לא הבנת מה אני רוצה ממך בכלל חחח, ואז כמובן שצחקתי ועשיתי לך טרייד (פחדתי לזרוק את זה על הריצפה את הספר הקדוש הזה) טוב, תעלה עוד רמה/2 בגלאופרה ואז בוא לסקלס להתאמן איתי לשם שינויי! [אגב יקח לך פחות משעה לעלות רמה בגלאופרה עכשיו ל-121, תעלה רמה לפני שאתה ממשיך במסע הסקילים שלך, שסתם יהיה יותר כיף - סוף המלצה]

yonVata

New member
האמת שזה בדיוק ההפך מספר קדוש ../images/Emo3.gif

זה ספר שעוסק בהחייאה של אנשים מתים... כל הקווסט שלו רק מבלבלים לך את המוח אם אתה בטוח שאתה רוצה לעסוק בדברים כאלה

sachar123

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo140.gif

הודעתי לך מראש שאנחנו לא עוזבים את המקום ללא הספר !!
אמרתי לך שאני אחלום בלילה על זומבים
אמרתי לכם (אחרי שאיריס הגיעה) שממש מרגישים כמו רופא שיניים שם
(איריס אמרה שטוב שלא נופלות גם שיני זהב כי אז............... חחחחחחחחחחחחח) אמרתי לכם (אחרי ששאריות REP הביאו את אסף אלינו) שזה פשוט בלתי אפשרי המצב הזה אמרתי לכם (אחרי שגלית הגיעה) שיש לנו מקום בעוד 14 ערוצים כפול 2 מפות למחפשים נוספים כל כך הרבה אמרתי לכםםםםםםםםם (ובעיקר לך בזמן שהלכת לאכול, האכלת את הכלבים, הסעת את ואל) טוב נו ב- 6 שעות זה כמעט יום עבודה
אבל בסוף יצאת משם עם הספר
הודעה למחפשים הבאים : כמות הכפפות והנעלים שאתם הולכים לקבל בזמן החיפוש בלתי נתפסת !!!! תכינו עצמכם פסיכולוגית למתקפת הכפפות והנעלים או שפשוט אל תאספו כלום כי לנהל את הדרופים שם זאת גם חתיכת עבודה.

yonVata

New member
שכחת אותי שם...

שברגע של יאוש, ועם 6 סלוטים מלאים בשיניים (משמע 1200 שיניי זומבים) אמרתי לכם שאני מרגיש כמו "פיית השיניים"
בכל מקרה המון המון תודה לכולם! המון תודה על ההתמדה! וטל, לא נעלמתי לכלכך הרבה זמן
סה"כ נסעתי לעזריאלי ובחזרה
נ.ב. - אני מצטרף לסיו - אתה צריך להגיע לכאן יותר!

מזל טוב../images/Emo70.gif

אתה עושה לי חשק עז להגיע לעבודה רביעית... אבל זה אומר להתחיל לזוז רמות שאין לי אפילו עצבים להתחיל לעלות אותן

yonVata

New member
חחח תודה ../images/Emo9.gif

יאללה, לאט לאט... אין לאן למהר

yonVata

New member
כמובן שלא הצלחתי להתאפק...

הJQ היה ממש קליל (לא יודע אם זאת חוכמה, מצאתי מפה של החדר החשוך
) סיימתי את הJQ אחרי 7 דק', הלכתי לאיבוד פעם אחת, אבל מעבר לזה זה היה ממש קווסט מגניב
(גלית צדקת!) זהו, מעכשיו אניכול להחיות מתים!
עכשיו נשאר רק בהבמות' ואל-נאת' פיקיו

מ י ל ר

New member
איזה סקילים יש בכלל לבישופ?

נגיד אצלי לא עשיתי את הסקיל של האיפריט, זה קווסט כול כך מטומטם שוויתרתי, וגם אחרי הבינג באנג יהיה את כול הקווסטים אז פנאן :)

deisy

New member
לבישופ יש הרבה סקילים ../images/Emo6.gif

בגדול, אישית, השגתי את כל הסקילים, הרי בשלב מסויים ארצה לדעת מה הם , לשים נקודות, חוצמיזה שאני נהנתי מלעשות את הקווסטים שלהם... לדעתי זה חבל לא לעשות את האיפריט... למה מטומטם?

מ י ל ר

New member
כי הקווסט ארוך מידיואנ

ואני אצתרך בו עזרה כי צריך ממש אבל ממש מלא דרופים וגם ככה אני צריך להתחיל לעלות בסקיל רק מרמה 140+ (כרגע 132) והבינג בנג קרוב מתמיד, ובבינג בנג יהיה כבר את כול הסקילים פתוחים, ככה שחבל על ההשקעה.

icy woman

New member
בסוף

כשאתה צריך עוד מג ברקרח- אני מוכנה לבוא איתך. ולגבי איסוף דרופים- זה חלק מהכיף של לחפש סקילים. לדעתי בכל אופן

מ י ל ר

New member
אה אבל יש בעיה אחת גדולה

אני לא יודע מה עושים, ואין מדריך מסודר. אם היה לי ממש מדריך מסודר כמו שיש בהיידן סטריט על קווסטים רגילים, ממש הסבר של קח את זה ולך לזה, אבל לא, אין לי את זה..

למעלה