ה"י מותשת במיוחד!

yonVata

New member
אל תשכחי...

שהוא מדבר על 1000 דמג' עם ציוד של רמה שמתאים לרמתו (130) בניגוד לציוד שלך, שאני מניח שהוא לרמות 80-90.... ומה הכוונה KB? איפה?

שריתושי

New member
אוף (על הנזק), KB לדוגמא:

Gallopera Level: 94 HP: 43,000 MP: 150 EXP: 2,500 Mesos: ? KB: 4,000 כתוב KB 4000 מה זה אומר? אני מבינה (או שלא) שזה Knock-Back, אבל מה המספר הזה מראה

Gods Revenge

New member
,תשובה

כמו שאמרת KB משמהו Knock Back, זה פשוט כמה נזק את צריכה לעשות למפלצת על מנת שיהיה אפקט של knock back( לא כמו של הקשתים אלא שהיא כזה קצת זזה אחורה ועושה פרצוף מוזר)

GינGית

New member
חחחח רמה 200 אין שם מקום לעמוד בכיף

ולהרוג הם פתאום מופיעים ליד ופוגעים בך

GינGית

New member
יהיה לך שם מאוד קשה אני רמה 138 ומסתדרת

יפה אם הירוקים הכחולים מכניסים אותי ללחץ ואדומים מעבירים אותי לעולם הבא

Don Nirtin

New member
בגלל זה שהמפות גדולות../images/Emo87.gif

הסיכויים למות שם זה בערך כמו שאזכה לבן זוג משלי............

GינGית

New member
על תשכח שאתה קפיא אותם ואני לא

את האדומים אני הורגת ב-3 מכות אחרי מכה אחת הם מחזירים לי ומורידים הרבה חיים ואז זה קרב הישרדות

הצרה עם מיקי היא .... ש

כל האיוונטים תופסים לי אותה לימים רבים.....
קודם היא היתה תקועה בקוביה מגנה על המולדת..... עכשיו היא תקועה בשלג מגנה על איזה יצור ירוק ,מכוער ומפונק. חסרים לי 13.7% להיות דרגה 190.....

GינGית

New member
נשמה רק תגידי ואני רצה

אני מתה משעמום , אתמול עמדתי באלנט עשיתי פיקיו אחד ולא התאמנתי הכלל משעמם לי !!!!

מ י ל ר

New member
יש 2 קומבינציות

או שאתה הולך לסתם ת׳אמת והורג 999 מפלצות (רק אחר 999 אתה יכול לעבור למפה הבאה) או שאתה הולך לצ׳אנל 1, ואם יש שם אנשים אתה עושה איתם פארטי, וכולם עוזרים לכולם עם ה-999 הריגות. עכשיו שיש לך את הג׳נסיס לא אמורה להיות לך בעיה שם, אני הייתי שם קצת ברמה 93, היה דיי קשה...

מ י ל ר

New member
רק שתדעי, שאני גם אשמח לעזרה :)

אם תיהי שם בטעות ויהיה בא לך קפוץ לאותה המפה שאני צריך לחסל... :)

Don Nirtin

New member
אסף../images/Emo87.gif

תסיים את כל הקישקושים של הכחולים כולל הבוס (שאגב, גם הוא חלש לברקים, אבל אל תתקוף אותו כשהוא סגול..... הנזק יחזוק אלייך ואתה תמות מיד). באיזור האדומים כולם חלשים לקרח וברקים. הו יה.

מ י ל ר

New member
חלשים לקרח???

חלשים לקרח זה טוב!! דבר ראשון בא לי לראות את הנזק שהחץ וקשת יעשה על מפלצת שרגישה גם לקרח וגם לברקים, וקצת בליזרד על כאלה מפלצות לא הזיק לאיש. את הבוס אפשר להרוג לבד? כי קשה לי למצוא אנשים שיעזרו לי...

Don Nirtin

New member
רוצה שאספיילר לך על זה?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

בעיקרון הולכים לשם אם מחפשים משהו. יצא לי משם בדאבל דרופ בליזארד 30. גלית ואיריס אומרות שזה לא נכון אבל תמונה אחת מדברת בעד עצמה. זה נפל באמת משם. רואד אוף בלה בלה בלה 3- האיזור השלישי של האדום בקיצור, זה השומרים המרושעים
שעושים 3K דמג' בכיף.

Don Nirtin

New member
"אתה רואה טובב?"../images/Emo87.gif

"כן!" מסתבר שאני צריך לעשות בדיקת עיניים..................

למעלה