התקדמות יומית 9/10/11

JackyE

New member
הוא בטח הבין

שהוא בכל רגע הולך למות גם ככה, אז הוא בטח חשב לעצמו בשביל מה לטרוח עם כל הסקילים האלה... ובינינו גם זאק צריך לאמץ את הגישה הזאת!

אבלין7

New member
אין לי כותר כי יש לי מיליון דברים לומר../images/Emo215.gif

יש לי מלא דברים אז הנושא הראשון שלי מיפגש בעול גלקסיאה(איך שלא כותבים) אני יהיה באורביס לצורך אימונים אם תירצו לפגוש אותי
אם אני מתקיפה חלש זה כניראה ביגלל שאני מיתמשת בנשיפת קרח
ואני חייבת שיקויים שהם חיים ומנה תנו לי לפחות 200 או תנו לי שיקוייים מנה שמעלים 800 מנה ושיקוי לבן יש לי 20000 כסף במישחק יאי מעצבן יהיה לי בקרוב 15,000 ביגלל שאני נוסעת במטוס הפרטי שלי
נושא שני אני רמה 43 יאללה אני מיתאמנת באיזורים חזקים אשר מתאימים לEVAN אם יוצא מיכתב סגול כזה אני צריכה אם יש לי מראה מכוער ביגלל המיכתב הזה

אבלין7

New member
למה?

למה כולם מקפיצים שרשור מלפני יום או יומים דברו פה כולם בשירשור הזה

אבלין7

New member
מטוס

נו מה הקטע איתו????? אה כן מהמיכתב הסגולהזה יצא לי משהוא שרציתי עינים כחולות חמודות כאלה שער יפה מאוד עור ערפד דווקא יפה והמטוס שלי תיראו

Guid

New member
זה לא שאסור להגיב לשרשורים קודמים.. ../images/Emo3.gif

אבל אל תדאגי, כמו שמקפיצים אחרים- יקפיצו גם את זה.

gate11Maccabi

New member
יום פשוט מעולה שנגמר עכשיו -

התחלתי מ7 בבוקר, העלתי את האראן מרמה 82 רמה 97, שכמובן צירפתי את רועי כוכבי אליי לPQיום ודאגתי שיעלה לרמה 96! הPQיום ברמות נמוכות פשוט נהדרים, באמת, סוף סוף אפשר לעבור את הרמות המיותרות האלה עד 120 בלי יותר מידי בזבוזי זמן. המטרה היא מחר 112 + אני כנראה לא אשיג את המטרה שלי של הארבעה ימי םבגלל שלא שיחקתי אתמול כל היום באראן

Don Nirtin

New member
ראשית כל מזל טוב../images/Emo267.gif

שנית, התקשרתי אלייך למסן......... אף אחד לא עונה שם...... טוק טוק טוק...

gate11Maccabi

New member
אני לא בבית:// בהכנות לחתונה

לא יודע כמנ זמן יהיה לי למייפל עכשיו

למעלה