התקדמות יומית 9/10/11

מ י ל ר

New member
חחח הלכתי לבוס צפרדע שוב

ובאמצע הגוף הראשון בא איזה DB הוא בא ללכת וביקשתי עזרה, כי אני בכלל לא יכול להרוג את הגוף השני 0: הוא לא נגע בדרופים למרות שהוא עזר לי. [לא נפל שום דבר מעניין]

קניתי לקוסמת אש את הNX לשבוע...../images/Emo13.gif

קניתי הכל חוץ מהכובע פטריה המכוער...כי אין לי מה לעשות עם ה1K האחרון של מייפלפוינטס וזה יצא פחות מ400 NX...
ככה שיש לי אפשרות לקנות עוד פעם הכל ממש לפני שהאיוונט ייגמר. סתם בשביל שלא יהיה באסה להסתכל עליה...
עכשיו רק להגיע ל70.
ואולי אני אמשיך איתה יותר מזה, מי יודע.

miss_t

New member
עליתי לרמה 143

תודה על הליץ' אסף
זה מדהים איך שאסף הורג את ZAK כל כך מהר! סחטיין! אני אשמח אם תקח את הDB שלי לראן איתך(צריכה כובע)
מבטיחה לנסות לחיות! וכן, זה באמת היה מוזר שפאפ לא נדחף... הכנתי היום גם כמה עגילים חביבים שיצאו 3% לסטטאטים וגם הכנתי שתי חגורות לרמה 100 עם +7 לאק- על אחת היה פוטנציאל של 3% INT , זה היה ממש מגניב, נתתי אותו לחברה קוסמת שהיא LUKLESS
והכנתי לה גם טבעת +4 LUL והיא גם קיבלה עגילים עם +8 LUK, היא מגניבה וכיף לדבר איתה, אז היה ממש כיף לתת לה את הדברים האלו. יש לי עכשיו את החגורה לרמה 100 עם 7 LUK ופוטנציאל פחות טוב וחושבת למכור אותה במחיר רנדומלי. לבסוף, קיבלתי מתכונים מהקווסט הזה: Eligos Bloody Wand Eligos Bloody Cape ועוד משהו אני תוהה אם להכין או למכור את המתכון!!! מה דעתכם??

TheParrot

New member
למכור למכור למכור למכור למכור!

ואם ייצא לך משהו לפיראט תשמרי לי את זה, אני ייקנה.

אבלין7

New member
אביזרים

יאי איזה באסה אני חייבת נשקים לEVAN רמה 44 הכל אצלי מיתחת ל40

JackyE

New member
התייעצות

PSB נקי עם פוטנציאל של +5 דקס +5 WATTK וTOTAL DAMAGE 3% ב258מיל כדאי?

Guid

New member
בצורה מפתיעה מאוד- יש לי התקדמות!!

חזרתי הביתה מהעבודה, ולהפתעתי האינטרנט של הוט עבד! לא מאמין לזה עדיין, אבל נו. הוא עוד ייקרוס... קיצר, נכנסתי למייפל ושיחקתי קצת עם אסף באריאנט. הרגנו מפלצות לקווסט של הVirtue. היה נחמד. קיבלתי באף עם אנימציה סגולה ומעצבנת, אבל בקטנה.
אחרי זה אסף הלך, אז עשיתי הובלין PQ עם אנשים רנדומליים, ועליתי יםםםם אחוזים!! הגעתי ל67%!! שמעו, זה מטורף!
אבל הרסתי לעצמי, כי מתתי פעמיים בקנטה PQ... אז ירדתי ל48%... די מדכא, אבל בקטנה. כיף לחזור למייפל!

Guid

New member
יאללה, קיבלת תמונה~

קניתי את הסט של הבגדים הקבועים החדשים. דווקא נראה חביב...

יא עכשיו הדמויות שלנו תאומות בגדים...../images/Emo3.gif

אני די אוהבת את החבילה של הסטארלינג, היא ממש מגניבה
וקבועה! שזה הכי חשוב!

killer97

New member
רמה 145../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולמי שלא מאמין הנה הוכחה

למעלה