התקדמות יומית 9/10/11

JackyE

New member
גם אתה נגררת לPSB ../images/Emo2.gif

לאחרונה מקונן בי (כןכן אמרתי מקונן!
) החשק להכין נשק חדש במיוחד כי קיבלנו את המגילות AEE האלה ואת הפוטנציאל 100% אני שוקל להכין PSB כמה עולה לקנות נקי? האם כדאי לקנות מסוקרל? והאם זה יהיה בכל זאת בסדר לקנות נקי ולסקרל אותו במקילות רגילות? (כי אין לי כסף למגלית 100%)

JackyE

New member
Purple surfboard

זה הפול-ארם היחיד עם מהירות התקפה מהירה (אני חושב) הוא נחשב לנשק סיום משחק של אראנים וDRK למרות שאין לו הרבה התקפה, הוא בד"כ מתחיל מ-99 WATTK, אנשים נורא רוצים אותו בגלל המהירות ואת הAEE מקבלים מהאיוונט של Knights of virtue את יכולה לפתוח את האיוונט לוג ולראות שאחרי כמה ימים של האיוונט אפשר לקבל 3 AEE ויום למחרת 3 100% מגילות פוטנציאל מגילות הפוטנציאל מותנות בזמן, כלומר יש לי אותן עד מתישהו בנובמבר, וה-AEE הן לכל הזמן. כל המגילות הן בלתי ניתנות להעברה.

gate11Maccabi

New member
לאחרונה מקונן בך ?:)

עד שהסברתי לך אתמול בPQ למה זה פשוט יותר טוב מהנשק שלך לא חשבת על זה :)

JackyE

New member
בוא נעמוד על דיוקו של עניין../images/Emo3.gif

מקונן בי החשק להכין נשק, לאו דווקא PSB
אגב נראה לי שאני עומד לקנות אחד.

אבישי ר

New member
דבר איתי

אני כרגע עני ביותר... קניתי אבו רינג 1 רמה 16 ב 150 מיל (מה שעולה היום חצי ביל) אני חייב כסף דברי איתי במשחק

צ ל י ל 8

New member
97% עם ה-BM שלי ../images/Emo3.gif

הייתי חייבת לעוף לעבודה בבוקר
עכשיו שאני אעלה את הרמה הזו, יהיה לי 5 נקודות בסקיל שלקחתי ספר שלו ואוכל להעלות אותו לרמה 30 (איזה כיף החיסכון הזה ב-2 ספרים
) ואז אהיה מוכנה ל-SP RESET נוסף (כי אני עדיין לא ממש רוצה את הסקיל הזה, יש סקיל לפניו שאני רוצה למקסס). אגב, אני חייבת 2 איוונטים של SP RESET כי חירבשתי לגמרי את הסקילים של הבישופית ממש מטיפשות

צ ל י ל 8

New member
אני מאמינה שיהיה איוונט אחרי ה-31/10

כשכולם לקחו והפעילו את הספרים מהאדמיניסטרטור והרסו לעצמם את הבילד רק כדי לנצל את הספר. או לפחות ככה אני מקווה

miss_t

New member
אמונה זה דבר טוב ../images/Emo3.gif

נראה לי דווקא שנקסון יצאו במבצע - 50% על SP AP בCS

מ י ל ר

New member
ושוב, לא צריך לעדכן כול רמה ברמות האלו...

עליתי מ-177 ל-180, ורק ב-180 עידכנתי אני לא אומר לא לעדכן, אבל לא אם אתה עולה אלף רמות ביום..

להזכירך

המיין שלי הגיע ל95 אחרי 3 שנים ( תאשים את העצלנות, את השעות בדיבור בבאדי ובFM ואת הEXP העלוב שלפני הביג באנג או את ההפסקות של חודשים בין משחק למשחק.. ) ועכשיו להגיע ל95 ולסגור מעגל אחרי פחות משבועיים בשבילי זה פיצוץ. תן לשמוח. PARTYPOOPER.

אבישי ר

New member
אסף

באמת לא בקטע רע... זה כבר ניהיה מעצבן, אנשים רוצים לפרסם את זה הם מתלהבים שהם הגיעו לרמות כאלה מה זה מפריע לך? לא רוצה אל תפרסם את העליית רמות שלך אנשים אחרים כן רוצים בשביל זה יש ה"י ושוב פעם הכל ברוח טובה

Don Nirtin

New member
אסף../images/Emo267.gif

"הדקדמות יומית" כשמה כן היא- כל התקדמות שבוצעה בזמן האחרון. לא אומר שיש הגבלות לא לפרסם יותר מרמה אחת או שתיים ביום. מותר לאנשים לכתוב התקדמות ככל שעולה על רוחם. ובתנאי שהם עושים את זה בשרשור הזה. זו המטרה היחידה של השרשור הזו- לעלות מרמה 1-20-3-4-5-6..... הבנת את העניין. וכעת, ההערות שלך באמת מיותרות.

למעלה