אני עיוור- התקדמות יומית.......
T Touched By Angels New member 9/10/11 #55 כשלת בסיפור הבדיחה...../images/Emo140.gif חוץ מזה זה אולד פאשנד, תצחק על הראל, כשכפפות 10 אתק עלו 500 מיל הוא אמר לי שזה 300 מיל.
כשלת בסיפור הבדיחה...../images/Emo140.gif חוץ מזה זה אולד פאשנד, תצחק על הראל, כשכפפות 10 אתק עלו 500 מיל הוא אמר לי שזה 300 מיל.
ר רועי כוכבי New member 9/10/11 #61 כן, אני נואש.. והראל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 300n.
T TheParrot New member 9/10/11 #46 אסף... כי לא רציתי להרגיש יוצא דופן, אבל תשמע, אתה ממש סלבריטי פה!
מ מ י ל ר New member 9/10/11 #10 היה משהו מוזר היום אצל פאפ הלכתי עם ליאת פאפ לא נדחף הצידה, וגם לא הספיק לעשות 1.1 הרגתי אותו בפחות מ-20 שניות נראה לי
היה משהו מוזר היום אצל פאפ הלכתי עם ליאת פאפ לא נדחף הצידה, וגם לא הספיק לעשות 1.1 הרגתי אותו בפחות מ-20 שניות נראה לי
J JackyE New member 9/10/11 #12 אז מה מוזר בזה? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מ י ל ר New member 9/10/11 #13 שפאפ לא נדחף הצידה בכללי אני דוחף את פאפ לצד שמאל, עולה על המדף העליות (בדרך אוכל איזה דיספל קטן) ואז תוקף את פאפ שאני על המדף (דיספל לא משפיע אם נצאים על המדף) אבל עכשיו הוא פשוט לא נדחף, אבל אבל בגלל שהוא לא עשה לי 1.1 ודיספל, הוא מת ב-20 שניות ם:
שפאפ לא נדחף הצידה בכללי אני דוחף את פאפ לצד שמאל, עולה על המדף העליות (בדרך אוכל איזה דיספל קטן) ואז תוקף את פאפ שאני על המדף (דיספל לא משפיע אם נצאים על המדף) אבל עכשיו הוא פשוט לא נדחף, אבל אבל בגלל שהוא לא עשה לי 1.1 ודיספל, הוא מת ב-20 שניות ם: