התקדמות יומית 29.9 !

GינGית

New member
זה פחות או יותר התסרוקות שעשיתי

היו ממש מגעילות שלא צילמתי איך האחרונה שיש לי עכשיו? עשיתי מרתון לעלות לרמה 120 עם ה-DK שלי אני צריכה עוד רמה כדי לקחת את הספר מתנה

GינGית

New member
מה הסיפור עכשיו? אי אפשר למכור דברים ל-NPC?

מכניס את זה ל-RE-BUY אין אפשרות למכור?

מ י ל ר

New member
להפך

יש לך הזדמנות להתחרט על זה שמכרת משהו!! זה כזה אדיר. היה חוסך לאנשים הרבה מאוד כסף, גם לי קרה שהתבלבלתי בין NPC לסטורג'..

GינGית

New member
אז איך אני מוכרת את הדברים? כשאני לוחצת

הוא שואל אם אני רוצה לקנות מחדש

אני ממש אוהבת אותה!../images/Emo13.gif

זאת תסרוקת שממש רציתי על הקוסמת הישנה שלי ווויתרתי כי זה EXP...
תגידי לא הייתה לך בישופית ברמה 180+? עזבת אותה?

GינGית

New member
חחחח בלחץ של הבן שלי החלפתי

ועברתי כמה תסרוקות מגניבות אבל בגלל סקיל חדש שיש לי זה לא רואים כלום יצאה לי אחת שמאוד אהבתי עור ירוק עיניים ירוקות מדהימות שער ירוק עם קוקיות בכל הראש כולם בפארטי צחקו שאני נראת כמו צפרדע וקראו לי פיונה אחרי זה יצא לי משהו יפאני ואמרו שאני נראת כמו אישתו של דראקולה ועוד ועוד עכשיו יש לי משהו כמו בארבי יש לי בישופית רמה 170 סידרתי לה את הסקילים והוספתי אחד חדש עם הספר מתנה, אבל רציתי לעלות עם ה-DK לרמה 121 כדי לקחת גם בשבילה ספר בחינם

../images/Emo6.gifגם אנשים בבאדיליסט של הTB שלי

צוחקים על הדמות שלי וקוראים לה שרק/פיונה...אני לא יודעת מי זאת פיונה אבל אני מניחה שיש לה קשר לשרק...
אבל אני ממש אוהבת מה שיצא על הTB! ועל הקוסמת אני לא מנסה כלום, שילמתי כסף אמיתי בשביל שהיא תראה כמו שהיא נראית עכשיו... ובהצלחה עם הDK שלך!

btekx

New member
תמכרי כרגיל, אם את רוצה בחזרה

את מה שמכרת, אז תקנה בחזרה... אין לי מושג מה בעיה...

btekx

New member
תחליץ פעמיים כמו לפני פאץ'

וחפץ שעברת לצד לתוך החנות, זה אומר שכן מכרת... (תראי טוב במסוס שלך, שעלית את המסוס שלך לאחרי שמכרת...)

סופסוף הגעתי עם הTB ללוק שאני אוהבת../images/Emo122.gif

כל היום יצאו לי רק טרולים מזעזעים ועכשיו סופסוף משהו חמוד. כן, זה מאוד ירוק אבל זה עדיין חמוד ויותר טוב מהרבה דברים שיצאו לי...

ובכלל הכי אהבתי את זה!../images/Emo26.gif

ולא אכפת לי אם גם זה ממש ירוק, אני אוהבת את השיער ואת הצבע הירוק ביחד. והעיניים הורודות. אבל לחץ חברתי גרם לי לשנות...
ומאז ניסיתי אלפי קופונים.
ועל הדרך עליתי ל44.

אבישי ר

New member
את כזאתי כדעדגעד לפעמיים

אי אפשר להבין אותך...... אני עדיין לא מבין איך את אהבת את השיער המכוער הזה שהיה לך שעשינו KPQ
בכל מקרה, יצא לך טוב תתחדשי

זה יפההה תנוח

וד"א בקשר לצבע עור הירוק קיא של הTB יש לי מסיבה לא ברורה קופון לצבע עור בCS, אני לא יודעת אבל אם הוא גם בCS של הסייגנוס...מניחה שלא. חבל.

JackyE

New member
גליץ' בוסים תוקן?

ביקרתי את זאק, זה היה מטורף! הוא לא הפסיק להספים נעילת סקילים ו 1:1 בטירוף!!!

למעלה