התקדמות יומית 29.9 !

מ י ל ר

New member
תמונה אחרונה

לחלק ממכם זאקום זה סתם ברגיל את לא מבינים את ההתרגשות שעכשיו אני גם יכול... הייתי ביחד עם רועי והוא עזר מלא, אבל אם זה היה מלפני הג'אמפ, לא היינו יכולים לעשות את זה. היה ממש כיף.

../images/Emo65.gif100../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כן, אחרי שנה וקצת שאני עם הדמות הזאת, הגיע הרגע המיוחל...
תכננתי לפחות את העליית רמה הזאת לצלם, אבל פאדיחות כי אני כרגע נראית זוועה עם כל המעטפות של נקסון |: יאללה, עוד שנה עד ל120 XDD זה מה שנקרא עצלנות וחוסר זמן

ומסע המעטפות שלי שלי

זה הולך משמאל לימין התסרוקת הראשונה הייתה ממש אחלה, אפילו אהבתי אותה D: אבל היו לי עוד שתי מעטפות ו... הסקרנות הרגה את החתול יותר נכון, התעללה בו והרגה אותו הרבה פעמים, ואפילו הפכה אותו פעם אחת לברוקולי O-O" עד שלבסוף, יצא משהו נורמלי והחלטתי להשתמש בכרטיס שיער של קרנינג שקיבלתי מנקסון (כי כמו גאונה לא השתמשתי בזה לפני...) והנה התוצאה הסופית לפניכם, בגזירה מאוד גרועה P:

JackyE

New member
טוב אז נכון שרשמו על מפלצת מיוחדת בכל מפה

אז יכול להיות שהם התכוונו לזה? כי בחיים לא נתקלתי ברקסטון בבוס הזה והוא הפיל לי אחרי זה קופסא שהכילה מגילה

מ י ל ר

New member
שיאווו מה זה???

בחיים לא ראיתי את הבוס הזה! איך בא לי להרוג אותו!!

btekx

New member
זה בוס אירוע,

מופיע בכול מקומות מיוחד, (תדבר עם אישה NPC שהופיעה קריסטל סגול בצד המסך היא יראה לך איזה מקומות מדיוק יש כאלו) יש בהנסיס, אורביס, אריאט, לפירי ועוד... בוס זה ברמה בתאם לאזור (רמה נמוווך בהנסיס, רמה גבוההה במקדש הזמן...) כולם מפיל רק קופסא אחד יוצר מקופסא רוב שיקויי 1000HP ו2000MP שאר יכול לצאת שיקוי 100 נק' לתכונות אחד (כדוגמא צארם...) מגילות (ישנם אי אפשר להחליף) קיבלתי 1 מגליה נדיר, ATT לחיה מחמד! וצלחתי להפעיל על פטרייה שלי

JackyE

New member
זה קשור לאבירי הוירטואו הזה?

מישהו יכול להסביר יותר בפירוט מה זה האיוונט הזה ומה עושים בו? כלומר ראתיי שהוא רוצה שאשתמש בדבר הזה שאני טוען כשאני הורג מפלצות 10 פעמים אבל מה זה יתן לי אחרי זה?

btekx

New member
בוס זה לא שונה ממה שמופיע מספרים מעלה מסן

שאתה הורג מפלצות (ואפשר גם בוס זה) באזור איפה שמופיע בדר"כ בוס הזה שהגעת ל500 נק' מקבל חיזוק לזמני... (כמו עוד ATT...) את הבוס זה אירוע השני (אפשר לתרום ע"י עלייה נק' ל500 באירוע הקודם) זה מפיל קופסאות שיוצא מהם נדיר, חובה לאסוף כאלו!!!

JackyE

New member
והנה המראה שאני חושב להישאר איתו../images/Emo6.gif

תגידו מה אתם חושבים

JackyE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מת על השליוב של הפנים עם העור הירוק והשיער זה הכל כזה משעשע ביחד אני נשאר עם זה!!!

btekx

New member
אם אתה אוהב אז תשאיר!

והערה, מעטפה זה לא מפיל לכול חיים, זה רק אירוע, וייתכן שלא יחזור לעולם... חשוב לנצל את זה!

killer97

New member
אני מרגיש חזק בטירוף אחרי הג'אמפ ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היום הספקתי לעזור למיקי להעלות את הDK שלה ל119 להעלות את הבישופ שלי ל144 ולסיים את הקווסט הראשון שלTOT

למעלה