התקדמות יומית 29.9 !

btekx

New member
לא נופל מחזיר רגיל אלא מיוחד

לכול מפלצות במפות ישנם כתוב שם שלו בצבע ירוק מתחת למפלצת זה נופל יותר כרטיסים וסיכוי יותר לנפול מגילות מעולה וגם שיקוי שמעלה 100 נק' מתכונות (צארם למשל...)

אבישי ר

New member
ולפינת המזל שלי להיום.... זה מה שקיבלתי אחרי

שעה של חיפוש אחרי מעטפות

MomerS

New member
קניתי את חבילת הגימרים של 013 ../images/Emo6.gif

זה עובד מעולב וכל הצאנלים עובדים מצויין
אני שמח שהאלתם את זה לפורום זה שיפק את חווית המשחק משמעותית
אבל ב013 זה עולה 15 שקל
שתי פחיות קולה....

PelegN11

New member
גימר??? טוב תתחדש, ועוד משהו...

מתי השדרוג של הevan & aran?

מ י ל ר

New member
לול אני לא יכול להתקין את הפאץ'

הורדתי מחדש את המשחק וגם זה עושה לי ערור... מממ, מאוד משעשע, חבל שאני לא יודע כול כך מה לעשות :|

btekx

New member
עשיתי המוווון דברים

שינתי הרבה פעמים ספורת, עיניים וצבע עור ע"י מעטפות שנופל מכול מפלצות ראה תמונה!!
מה תדעתם? כדאי לי לשנות את האחרון? חיסלתי המון בוס מPQ גילד שנכחדה... פרסים שקיבלתי מהקופסא שנופל מהבוס הזה שיקויים פשוטים ושיקויים לעלייה תכונות (כמו צארם למשל...) מגילות 60% אחד מהם ATT לחיה מחמד!! הצלחתי להפעיל!!! חפרתי הרבה אבני לב, קיבלתי 7 שעוני מעוררים כיד להתעורר את אבני מחמד... ביקרתי PQ אקווה וצלחתי להרוג זוג פיאנוס (ימין ושמאל) בוס פיאנוס מאוד קשה! והרבה יותר חיים וחזק! צריך להביא all cure לקרב בוסים...
הערה לכול קוסמים!!!!! (חוץ קוסם קרב) מפלצות כרישים שמסובב בPQ אקווה וגם בוס פיאנוס יכול לבטל סקילים!! (הייתי עם עוד 2 קוסמים בPQ, הם נהרגו...!) ביקרתי גם את PQ פארק מפלצת, רמה 120-130 היה מגניב וטיפה לאגג... בזבזתי 4 שעות בשביל מייפל... אני עיייייייייף בוקרלילה טוב ושנה טובה

ואו יש כאן תסרוקות שבחיים לא ראיתי ../images/Emo6.gif

תשאיר את האחרון, אל תתגרה במזל P:

איזה באסה ! נקסון שינו משהו בסרבר צ'ק

לפני הסרבר צ'ק מצאתי 20 ספרי סקילים בחצי שעה. כולל TT 30 שמכרתי רק ב 199 מיל . (חשבתי שאוטוטו השוק יהיה מוצף בספרים). ואחרי - לא מצאתי אפילו אחד..... הם שינו את הספאון רייט של המפלצות המיוחדות.....

מ י ל ר

New member
ה"י שלי והסקילים שמיקססתי

לאחר שהצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי הייתי במגטיה, הלכתי לעשות קימרה טוב הדמג' שלי לא היה חזק כי לקימרה יש הגנה מאוד גבוהה, אבל הצלחתי לתפוס תמונה נחמדה. הספקתי למקסס CL MW (בטעות שמתי 30 ולא 29
) GC (נו השרשרת קרח החדשה הזאת) באףף מאסטרי AIM משהו (זה שמתעלם מהגנה ובלה בלה, זה עובד גם על בוסים) אינפיניטי באיפריט יש לי רק 13 נקודות
בליזרד 1 רק שיהיה פתוח, כרגיל. הרגתי קימרה, הלכתי לעשות דליג'נס, אפילו לא הספקתי כי המשחק כבר קרס ל-SC...

skini11

New member
אני לא מוצאת בסקילים בקוסם קרח את

הסקיל איפריט מה זה?

skini11

New member
יש לי קוסם קרח האם זה נכון?

עבודה שנייה הכל ממוקסס חוץ cold beam רק 1 עבודה שלישית הכל ממוקסס

וואו!../images/Emo99.gif

זה פשוט מהמם!
מיקססתי את גליישר צ'יין וגם נשארו לי 10 נק' לMW אחרי הSP ריסט. בכ"א, לא הספקתי לעשות כלום עדיין, חברים מהבאדי רצו שאני אלך איתם לקנטה PQ בגלל שהEXP מעולה לפי מה שהם אומרים וזה ממש כיף, אבל בדיוק היה SC...
ד"א הדמג' של גליישר צ'יין מדהים! עשיתי 76K בכל אחת מ4 המכות! זה מטורף!
והקריטיקל של CL עלה!
עכשיו נראה לי אני אלך להשקיע קצת בTB ובערב אני אחזור לקוסמת...אני לא אוהבת את החוסר הבנה והבלאגן שאחרי הפאטצ'. אני צריכה שקט.

Macbook

New member
שלום, אני פלדין חתיך!

האנימציות החדשות ממש ממש ממש כיפיות וגם החיזוק לסקיל מובינג שלי לטעמי. לא קיבלתי איזה סקיל עוצמתי/חזק/מהיר שמושך bandwagoners אבל עדיין אני גאה בדמות שלי ומתכוון להמשיך איתה לאורך כל הדרך
אגב, אני רוצה לתקן את הסקילים של הקוסם שלי, מי יכול לעזור? :)

מ י ל ר

New member
אני מוכן לעזור לך.

במידה שלא תרצה אתמול הסברתי במדויק ללוטן ככה שאתה יכול לפנות אליה.

למעלה