התקדמות יומית 29.9 !

JackyE

New member
כ"כ רציתי שיוציאו כובע שקוף קבוע

אבל אתם אומרים שנופלים מהמון מפלצות קופונים לשיער?! מגניב, אני חייב לנסות! בינתיים פתחתי חנות, אבוא לשחק אחה"צ רק הספקתי לסדר את הSP שלי כפי שרציתי, התלהבתי קצת מהדארק אימפייל ומהדמג' שלי שעלה וזהו
אני ממש מרוצה מזה שהם הפסיקו את הנורות מעל הראש זה תמיד עצבן אותי והכל נראה משודרג כזה, זה נחמד!
מת כבר לנסות את כל התוכן החדש!

JackyE

New member
היי אני עכשיו שם לב!!

שאני מחובר למשחק ובכלל שכחתי להפעיל את הוטספוט שליד, וזה התחבר ממש בשניה בלי לאגים. יכול להיות שסידרו את זה?!

Don Nirtin

New member
איך אני מקנא בכם......./images/Emo267.gif

לצערי אנסה הכל ביום ראשון.

אני אוהבת את פארק המפלצות! ../images/Emo99.gif

יוצא שם אחלה ציוד עם פוטנציאל, הנה דוגמה...
וקיבלתי מזה 50% בפעמיים עם פארטי טובה :) אה, ועליתי ל99 ^___^ מתכננת לעלות היום ל100, ואז לפתוח קוסמת ויאללה טבעת

MomerS

New member
AranSoPro המחודש../images/Emo99.gif

אהבתם את זה??? אני מאוד!!! יש לי עייניים מיוחדות שמעוותות כל פרצוף שרק קיים (אני אולי אעלה תמונה של F3 וF2) אני דיי אהבתי את עצמי המחודש והוא יצא לי דיי מהר רק בניסיון הרביעי (אבל כל השלוש האחרים היו מזעזעים)

MomerS

New member
שיניתי את האראן

הוא היה דיי נחמד אפילו ידע לישון...

MomerS

New member
למה יצא?

יצא לאפרו אמריקאן יו~ יו~ אז אני וניר (שזם לא היה כל כך מרוצה) שינינו את הדמויות שלנו... עם הקופונים המעצבנים האלה....

MomerS

New member
AranitSoProit

טוב.... אני יודע שיש מכונים פלסטיים לשינוי פני אבל נקסון.... יש גם מכון לשינוי מין??? WTF?

MomerS

New member
גרררר... כל כך סקסית... ברמות מטורפות!../images/Emo99.gif

MomerS

New member
נכון שיש את מכונת הזמן בלודי?

הזה מכונת הזמן של AranitSoProit לעוד 40 שנה עדיין סקסית
ומזל טוב לניר הוא מצא את המראה המושלם לדמות שלו

MomerS

New member
המראה המושלם שלי (אחרי עוד ניתוח כואב מאוד)..

עכשיו תגידו לי אם אתם באמת אוהבים את זה!!! זה חשוב לי (יש לו עיניים כחולות ולא אפורות...) מעניין אותי מה אתם אומרים על השיער (את העור אני אוהב ואת הפרצוף פחות.... אבל תגיבו!!!!!)

Don Nirtin

New member
זה היה מבדר. תודה עומר!../images/Emo267.gif

והפרצוף מכוער תחת. כאילו אתה כועס על משהו.

הפרצוף באמת לא משהו P:

כבר אמרתי לך שאתה נראה איתו כמו דיקטטור
אבל השיער והעור יצאו טובים

MomerS

New member
כן... אני כנראה אחליף אותו

באמת זה איוונט טוב נקסון תכננו אותו ככה שהוא טוב גן לנו וגם להם לנו:אנחנו מרבלים NX חינם... להם: הם תכננו את זה ככה שאם אתה משתמש בקופון אתה תצטרך לקנות NX בשביל כם לתקן דפקה שנקסון עשו אבל זה בסדר יש סוג של פרצוף מאוד נחמד שעושה פרצוף של F5 מאוד נחמד
אם אפשר שהשיג אותו מVIP אז אני אשנה את זה אליו (אחרי התיעצות כמובן)

מ י ל ר

New member
זאקום עם רועי

וובכן, אני בהחלט מרוצה מהפאץ' הזה. כיוון שעשיתי הרבה זאקום, אנ יודע מה מדד הזמן שלי על יד, וובכן, מהיום הכול השתנה. אני לא אגיד שאני חזק, אני אגיד שאני לא פראייר בכלל..

Macbook

New member
שני ראנים של זאקום עם אסף../images/Emo13.gif

הקוסמים התחזקו ממש! עשינו אחד ב20 דקות ואחרי זה עוד אחד ברבע שעה.. עליתי 32%

למעלה