~התפקדות~

orw93

New member
אני רוצה לישון~!../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

שם: אור גיל: 16 מקום מגורים: יקנעם איך עבר החודש? לא רע+ מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? סטטיסטיקיות כאלה משהו טוב שקרה לכם החודש: רוק"צ
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: לא יודעת. כל מיני משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הייתי ברוק"צ. זה היה ממש קשה לשכנע את אבא. הוא עדיין לא משוכנעXD תוכניות לחודש? מלא מתכונות מזדיינות משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא הקלטתי את הנאום של יובל מוסוליני מנדלסוןXD מה רציתם לעשות ולא עשיתם? להיות בת"א עם חברות ~תמונה שלכם!~ זין, הוא יותר שווה

MeItOsH

New member
מתפקדת!

שם:מיתר גיל:16 מקום מגורים:נצרת עילית איך עבר החודש? נחמד.רגוע ולחוץ גם יחד,אבל נחמד בסה"כ מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? לא עברתי עליהן.. משהו טוב שקרה לכם החודש:כל מיני שינויים קטנים בי,בצורת חשיבה,בצורת הסתכלות על אחרים משהו ממש רע שקרה לכם החודש:הציונים שלי במתמטיקה משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:אווף אףפעם לא עולה לי משהו...
תוכניות לחודש?ממממ לא יודעת.מאי זה חודש זורם..אבל מצד שני כבר מתחילות בגרויות ובערך כל יומיים יש מתכונת..אז ללמוד והרבה. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים :
מה רציתם לעשות ולא עשיתם?
~תמונה שלכם!~

mic gez

New member
../images/Emo105.gifעונה

שם: מיכל גיל: 24 מקום מגורים: הרצליה איך עבר החודש? ממש לא משהו מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? כל הכבוד על החפירות בהחלט מעניין פה משהו טוב שקרה לכם החודש: אין משהו ממש רע שקרה לכם החודש:נפרדתי מחבר שלי שגרתי איתו אחרי כמעט שנה וחצי וחזרתי לגור עם ההורים משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:מה שרשמתי בתשובה הקודמת תופס תוכניות לחודש? כמה שיותר ים שאפשר יותר טוב!!! משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : כרגע אין...אולי עוד חודש אתחרט על הפרידה :) מה רציתם לעשות ולא עשיתם? אני כבר מלא זמן רוצה לעבוד בחנות ספרים...אולי כשאסיים את התואר...

../images/Emo221.gifcopy+paste from Mcfly

שם:
michelle
תאריך לידה:
5.5
מיקום בארץ:
canada
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
my msn is not working for days now!!! is it just me?
משהו טוב שקרה בחודש אפריל:
britney's gig...amazing
משהו רע שקרה בחודש אפריל:
uni sucks
למה אתן הכי מצפות בחודש מאי:
birthday baby
שיר החודש:
gotta be something by mcfly...
תמונת החודש:
my love zv
מאחלות למדינה ליומולדת 61:
sheket
מסר לאומה:
i love&miss israel

orale12345

New member
כן המפקד חחח

שם: אור גיל: 19 מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? סבבה -חופש והרבה - מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? לא ראיתי עדדין משהו טוב שקרה לכם החודש: חופש משהו ממש רע שקרה לכם החודש:שנגמר החופש ועכשיו יש לי הרבה זמן של שגרה משעממת בצבא
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: יותר מידי דברים הזויים קרו לי עם האוטו וגם בלי חחח כמו מלצר ששתה לי מהכוס . תוכניות לחודש? לא להיכנס לדכאון מהצבא משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : אין כל כך מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לצאת יותר ~תמונה שלכם!~ קחו במתנה 2 תמונות - אחת מאתמול במקום האהוב עלי בתל אביב אחרי החוף = שד' רוטשילד(ישבנו בג'פניקה) והשנייה אחרי יום העצמאות - אחרי פלורנטין חחחחח ואחרי בריזר מטורף חחחחח

תפוזל../images/Emo46.gif#@! זה היה אמור להיות אחרי ההודעה של

טל... טוב אני עונה
: שם:אמונה גיל:17 מקום מגורים:כפר סבא איך עבר החודש? היה ארוך
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו?
גו אס?! משהו טוב שקרה לכם החודש:יום העצמאות
משהו ממש רע שקרה לכם החודש:התיחלו הבגריות\מתכונות
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:יום העמאות אם כמה ערסים היתחלתי כדי להגיע לשורה ראשונה בבמות ואחר כך הייתי צריכה לשירותים ופפספסתי את מוניקה סקס
תוכניות לחודש?בגריות\מתכונות +ל"ג בעומר
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : המתכונת במטמתיקה מה רציתם לעשות ולא עשיתם?אמ..לקורא את MS ~תמונה שלכם!~

מתפקדת באיחור של יומיים...בחוצפה../images/Emo3.gif

שם: לירן גיל: 23 מקום מגורים: ג'רוזלם איך עבר החודש? נחמד מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? עדן יא חופרת!
ובושה שאני אפילו לא מקום אחרון שם....נעלמתי הא? משהו טוב שקרה לכם החודש: מלאמלא חופש משהו ממש רע שקרה לכם החודש: ימים עצובים ככל שנה, אין מה לעשות משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: סתם הזוי שבמשך שבועיים הדבר היחידי שעשיתי בעבודה היה לשמוע מוזיקה תוכניות לחודש? בר מצווה לאחי+שבת חתן+עלייה לתורה = מלאמלא כאב ראש ודודות נודניקיות של "מתי את מתחתנת???" ו"בקרוב אצלך!!" משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : נופ מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לקרוא MS (אמא הדפיסה לי בעבודה שלה וחילקה לי לפרקים...) ~תמונה שלכם!~ אין במחשב בעבודה ויש פה רק תמונה אחת שהיא השומר מסך שלי.....

Kawaii Me

New member
אני לא חופרת! אני פעילה D:

איך אני שונאת את הדודות של ה"בקרובאצלך" מגיל 17 הן מאחלות לי חתונה

גם אני פה! D: בערך... ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: עוד יומיים 16.
מקום מגורים: ראשון. איך עבר החודש? היה... חביב מינוס.
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? ממש לא מלבב שאני לא נמצאת שם.
משהו טוב שקרה לכם החודש: נמממ... לא זכור לי משו טוב. XD כל מה שאני זוכרת זה לימודים ומתכונות. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: כל החרישות המעצבנות האלה.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הממ... אוה, יום העצמאות! וואיייי, היה גדוללל. תוכניות לחודש? לעבור את כל החרא הזה של הלימודים בשלום. לקבל ציון טוב בבגרות במתמטיקקה!!!
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: שלא למדתי מספיק למתכונת במתמטיקקה והייתה לי שם טעות דבילית. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ללמוד כמו שצריך למתכונת במתמטיקקה. XD ~תמונה שלכם!~ לאלא.

למעלה