~התפקדות~

Sacred Lie

New member
~התפקדות~ ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו ממש רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ~תמונה שלכם!~

../images/Emo45.gif

שם: טל גיל: עוד מעט 14
מקום מגורים: חולון איך עבר החודש? האממ... היה חרא כזה. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו?
משהו טוב שקרה לכם החודש: אבא חזר עם מתנות מארה"ב + הדפסתי את MS ועכשיו אני יכולה לקרוא אותו בשקט בחדר שלי! משהו ממש רע שקרה לכם החודש: רבתי עם אמא ולא דברנו איזה שבוע
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:מישהו שאני ממש לא מכירה שאל אותי במעלית אם אני רוסיה היום. ואני לא
תוכניות לחודש? יומולדת ומסיבה על הגג
+ ל"ג בעומר בים!
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : הייתי רוצה לא להיות מבואסת ביום העצמאות...
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? רציתי לספר את הכלבה שלי. לא רואים לה את העיניים מסכנה XD אבל עצלנים פה, אז שתתמודד
חודש מאי שמח לכולם D:

YuvalSP

New member
הדפסת את MS??../images/Emo2.gif ../images/Emo203.gif

את כל ה200 ומשהו עמודים האלו?

YuvalSP

New member
ואוו, אבל זה המון.. ../images/Emo203.gif

זה המון דיו והמון דפים..איך הרשו לך?!

YuvalSP

New member
חחחחחחחח הם לא יודעים שהדפסת?! ../images/Emo6.gif ../images/Emo203.gif

elina002

New member
חחח

זה מזכיר לי שהייתי צעירה הייתי מדפיסה המון תמונות של מפורסמים בלי להגיד להורים והייתי פשוט קונה דיו ודפים בלי להגיד להם. ככה אף אחד לא מודע לנזק....

MeItOsH

New member
גמאני הדפסתי..*264 עמודים*

אבל לא בבית..[חבל על הדפים והדיו] בשביל זה יש יוניסטרים עם מדפסת ליזר
הרבה יותר כיף לראות אתזה על דפים. [למרות שקראתי אותו קודם במחשב]

לגמרי הרבה יותר כיף../images/Emo45.gif

זה בלתי אפשרי לשבת על המחשב באמצע הסלון ולקרוא ולהיכנס לזה כשמקפצים סביבי, וצועקים, ורבים ונובחים
מתי היא תוציא את זה כספר מתיייייייייייייייייייייי???

רגע רגע רגע!!!!

איך 264 עמודים!?!!? הדפסת 12 פרקים או יותר? כי אני מצאתי רק 12 פרקים (ואמרו לי שיש רק 12) וזה הגיע לי עד 176!

MeItOsH

New member
12 פרקים.

אבל הדפסתי אתזה מהאתר של סטפני. ידיד שלי פרץ לי..

אז מה זה אומר שיש לך יותר עמודים?

שיש כמה שלא הדפסתי? או שפשוט זה התפרס איכשהו על יותר עמודים?

אוקיי ואני מצטערת אם אני מציקה לך...

אבל את יודעת אם בכלל אמור להתפרסם MS? כי הדעות באינטרנט חלוקות אם זה אח של סטפני שאומר שזה בתהליכים או באתרים אחרים שאומרים שסטפני עצבנית בגלל הגניבה והחליטה לעשות דווקא

MeItOsH

New member
חח כלל לא..ואין לי מושג.צריך לחכות להודעה

רשמית מסטפני...כי כל השמועות האלה סתם אכזריות..

ס א ט י ן

New member
מתפקדת:)

שם: נועה גיל: 23 :( מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? היה לי חופש!!! מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? נהדר משהו טוב שקרה לכם החודש: התחלתי לכתוב ספר! משהו ממש רע שקרה לכם החודש: המממ...לא חושבת שקרה משהו עד כדי כך רע... משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חלמתי חלום נוראי בו אחת החברות שלי התנהגה אליי ממש לא יפה. כשהתעוררתי יום אחר כך עדיין כעסתי עליה מהחלום ופשוט במשך יומיים לא יכולתי לדבר איתה. מסכנה... תוכניות לחודש? מתחיל שליש ג' בלימודים, אז בעיקר- לשרוד, ולהמשיך לכתוב את הספר. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא הייתי משנה כלום. מה שצריך לקרות קורה ולכל דבר שקורה יש סיבה. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? הממ...לא חושבת שיש משהו כזה... ~תמונה שלכם!~

elina002

New member
עונה (תקראו בבקשה את המשהו ההזוי)

שם: אלינה גיל: 21 מקום מגורים: צפון.... איך עבר החודש? היה חודש קשה ועמוס, טוב שהוא נגמר מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? צריך להמשיך לחפור! לא שחסר על מה. משהו טוב שקרה לכם החודש: המשכורת של חודש הבא משהו ממש רע שקרה לכם החודש: עבדתי יותר מידי החודש משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הנה משהו גדול אבל זה מצחיק רק למי שראה ארץ נהדרת על חגיגות שנות ה60.. אני ישבתי וקראתי את BD אצל בת דודה שלי והיא בדיוק צרבה דיסק עם שירים ישנים ושמה שיר של חוליו אנגלסיאס וכזה אלינה מה צריך לעשות. אני שחרתתי יד אחת מהספר ועשיתי כאילו ספונג'ה עם היד והיא כזה זה לא מספיק טוב. ואז משום מה פניתי לספר ואמרתי EXUSE ME I NEED BOTH OF MY HANDS, ואז התחלתי לעשות ספונג'ה דמיונית. והיא כזה את כרגע דיברת עם הספר? חחחח תוכניות לחודש? הופעה של דפש מוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : אין מה רציתם לעשות ולא עשיתם? להרשם למעונות, אני צריכה להזיז את התחת העצלן שלי ~תמונה שלכם!~ אמממ עדיף שלא למרות שיש לי אחת בפרופיל שלי מגיל 15.

xXx Lilo xXx

New member
יאאא את הולכת להופעה של דפש מוד???../images/Emo29.gif

יש מצב גמני :O:O:O:O:O ובקשר להזוי... קורה לי הרבה פעמים שאני חושבת שקול רם XDDD ואז אחותי קולטת אותי מדברת לחפצים XD

למעלה