../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifתפוז מטומטמם!!../images/Emo69.gif*|../images/Emo20.gif../images/Emo168.gif
שנה אני מנסה לשלוח את ההודעה!
שם: להלהלה ליאל
מקום מגורים: ת"א זמנית.
איך עבר החודש? האמת שמעולה D:
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מלבבות
, ציפיתי ליותר, אבל בזמן האחרון לא יצא לי להיות בתפוז הרבה, אז אני מסתפקת במקום שלי :]
משהו טוב שקרה לכם החודש: כל הקטע עם הויזה והסידורים האלו, אני לא מפסיקה לחשוב על זה והפרפרים בבטן לא נרגעים DDDDDD:
, ועברתי בגרויות ומגנים על הצד הטוב ביותר, ואני מרוצה מהציונים של הבגרויות חורף שקיבלתי
, ועבדתי וקיבלתי משכורת שתעזור לי ממש טוב, והתחלתי דיאטה.
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: דיאטה
, וריב עם הBFF, מאז שיש לה חבר חדש התרחקנו, ולא שאני לא שמחה בשבילה, אני כן, אבל זה בא על חשבון דברים אחרים ועל שקרים שהיא אומרת לי והיא אפילו לא שמה לב, והתרחקנו.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חח המורה שלי לאנגלית מכשפה, אף אחד לא סובל אותה, והיא ממש שונאת אותי בגלל שאני לא מפסיקה לריב איתה ולהפריע בשיעור [כן, כאילו אני היחידה
], אז יש כמה בנים בהקבצה שכל הזמן יש להם יציאות מצחיקות שאפילו היא לא יכולה לא לחייך, אז אתמול בשיעור אחד התחיל להגיד משהו עם דת [חצי שכבה שלנו החליטה לחזור בתשובה, זה הזוי O.0] ואחר אמר לו "תגיד את האמת, אתה יותר מפחד מאלוהים או מ***?" [המורה שלי], אז אני לוחשת לחברה שלי "יותר נכון לשאול אם הוא מפחד יותר מהשטן או ממנה" XD
תוכניות לחודש? לקבל את הדרכון המחודש, למלא טפסים, לשלוח, לקבוע פגישה, ללכת, לשחק אותה, לקבל ויזה, לעשות בגרויות ומבחנים, לצלם סרט, לסיים עם הספר מחזור, לסיים עם הבגרויות, להירשם למ.כושר, לקנות עדשות, להרזות, למצוא עבודה זמנית, ולטוס
.
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : סתם דברים..
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לקנות עדשות ולמצוא עבודה [וזה לחודש הבא]
הודגש באמצעות מדגישומטיק