~התפקדות~

adi dion

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 20 ומתקרבת לחצי מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? כיף
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? הא! מקום 6! אני גאה בעצמי
משהו טוב שקרה לכם החודש: הייתי אצל דודים שלי פעמיים והיה ממש כיף! משהו ממש רע שקרה לכם החודש: סיימתי את BD.. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: - תוכניות לחודש? לקנות את הDVD של דמדומים! ולציין שנה לפרישה של הטניסאית שהכי הכי אהבתי
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: לא שיחקתי טניס בכלל... מה רציתם לעשות ולא עשיתם? טניס. רציתי גם להופעה של שירי מימון אבל בסוף החלטתי לא ללכת. לא נורא.. לא כזה ביאס אותי

Galuush

New member
יוצא החודש הדיוידי של הסיבוב הופעות של סלין!!

ומתי באמת יוצא הדיוידי?!?!!?

adi dion

New member
אני יודעת..

והדיוידי נראה לי כבר יצא אבל לא בכל המקומות.. בדיוק חברה שלי אמרה לי שבאוזן השלישית המתורגם יגיע רק עוד שבוע או שבועיים...

Galuush

New member
מגניב!!!!!

יאללה שיגיע!!! יוו אני מחכה לדיוידי של הסיבוב הופעות- בטוח ישימו את פריז ומעניין איזה עוד הופעות!! הלוואי ישימו מג'נבה

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עונהנהנהנה. D:

שם: קארין
מקום מגורים: אשדוד
איך עבר החודש? נחמד ביותר
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מלבבות XD
משהו טוב שקרה לכם החודש:
התחדשתי בחולצה של The Used, סיכה של BFMV, סיכה של A7X וב-DVD האחרון שלהם.
השלמתי עם אימא. :)
חברה שלי באה ביום העצמאות והייתה לה קבלת פנים מדהימה.
אבל היה ממש טוב!
משהו ממש רע שקרה לכם החודש:
הייתה הופעה של שחר חסון באשדוד ולא הלכתי.
יש לי ציונים גרועים!
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אני לא יכולה לתאר, זה קשה. XD
תוכניות לחודש? יום הולדת! D: מתכונות ובגרויות, הליכות (כי אני חייבת גוף נורמלי ._.)
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : כלום.
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? דיאטה.
אבל היי, חודש חדש בפתח ואני הולכת לנצל אותו.
~תמונה שלכם!~ טוב..
אני הימניתX: (אבל העיקר זה היצירת אומנות שיש למעלה והחולצה שלי
)

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifתפוז מטומטמם!!../images/Emo69.gif*|../images/Emo20.gif../images/Emo168.gif

שנה אני מנסה לשלוח את ההודעה!
שם: להלהלה ליאל
מקום מגורים: ת"א זמנית. איך עבר החודש? האמת שמעולה D: מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מלבבות
, ציפיתי ליותר, אבל בזמן האחרון לא יצא לי להיות בתפוז הרבה, אז אני מסתפקת במקום שלי :] משהו טוב שקרה לכם החודש: כל הקטע עם הויזה והסידורים האלו, אני לא מפסיקה לחשוב על זה והפרפרים בבטן לא נרגעים DDDDDD:
, ועברתי בגרויות ומגנים על הצד הטוב ביותר, ואני מרוצה מהציונים של הבגרויות חורף שקיבלתי
, ועבדתי וקיבלתי משכורת שתעזור לי ממש טוב, והתחלתי דיאטה. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: דיאטה
, וריב עם הBFF, מאז שיש לה חבר חדש התרחקנו, ולא שאני לא שמחה בשבילה, אני כן, אבל זה בא על חשבון דברים אחרים ועל שקרים שהיא אומרת לי והיא אפילו לא שמה לב, והתרחקנו.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חח המורה שלי לאנגלית מכשפה, אף אחד לא סובל אותה, והיא ממש שונאת אותי בגלל שאני לא מפסיקה לריב איתה ולהפריע בשיעור [כן, כאילו אני היחידה
], אז יש כמה בנים בהקבצה שכל הזמן יש להם יציאות מצחיקות שאפילו היא לא יכולה לא לחייך, אז אתמול בשיעור אחד התחיל להגיד משהו עם דת [חצי שכבה שלנו החליטה לחזור בתשובה, זה הזוי O.0] ואחר אמר לו "תגיד את האמת, אתה יותר מפחד מאלוהים או מ***?" [המורה שלי], אז אני לוחשת לחברה שלי "יותר נכון לשאול אם הוא מפחד יותר מהשטן או ממנה" XD תוכניות לחודש? לקבל את הדרכון המחודש, למלא טפסים, לשלוח, לקבוע פגישה, ללכת, לשחק אותה, לקבל ויזה, לעשות בגרויות ומבחנים, לצלם סרט, לסיים עם הספר מחזור, לסיים עם הבגרויות, להירשם למ.כושר, לקנות עדשות, להרזות, למצוא עבודה זמנית, ולטוס
. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : סתם דברים..
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לקנות עדשות ולמצוא עבודה [וזה לחודש הבא] הודגש באמצעות מדגישומטיק

shaharory

New member
../images/Emo221.gif שיהיה מאי שמח! :)

שם: שחר גיל: 14 מקום מגורים: כפר סבא איך עבר החודש? סבבה :) מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? התרגשתי! משהו טוב שקרה לכם החודש: עשיתי מנוי חדש לבלוקבסטר, ראיתי 2 סרטים חינם בקולנוע האהוב עליי, קיבלתי חתימה מגורדון רמזי, שלחתי מכתב לסטיב קארל, 86 בתנ"ך וחידשתי את אהבתי לג'ון קרסינסקי והוא חזר להיות אהובי הרשמי! סורי פיטר
משהו רע שקרה לכם החודש: אממ הדיוידי של דמדומים די גרוע >< משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: ראיתי את המורה החתיך ביום העצמאות חחח וסתם היה ערב עם הקבוצה וכל דבר איתם הזוי תוכניות לחודש? להשקיע בלימודים! משהו שהתחרטתם עליו והייתם משנים: אממ שצעקתי למורה החתיך "היי" חחחח מה רציתם לעשות ולא עשיתם? שהמורה החתיך יענה, ולהתכונן למבחן בלשון
אני יקבל 0 תמונה: בן ורוני מ"הדוגמנית הכי חכמה ביותר" שממש היו חסרים לי כי משום מה הם לא היו בפרק 3 לא יודעת למה :S גם הולי. דרך אגב, עם רוני, זה שעם הלבן, דיברתי בפייסבוק :) הוא נשמה!!! וגיי לצערנו

Black Inside

New member
גם אני פה[:../images/Emo195.gif

שם: מיטל גיל: 16 מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? חרא מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שהן נהדרות משהו טוב שקרה לכם החודש: ממ... -פסטיבל הללויה -92 במתכונת בצרפתית [יאא!] -מסיבת יום העצמאות משהו ממש רע שקרה לכם החודש: -מתמטיקה מתמטיקה מתמטיקה -לחץ לחץ לחץ. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא זוכרת תוכניות לחודש? להוציא בכל המגניפ+ בגרויות ציונים גבוהים משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לזרום יותר מה רציתם לעשות ולא עשיתם? מישהו. חח ~תמונה שלכם!~ אני משמאל.

Kawaii Me

New member
מ ת פ ק ד ת. הקשב!../images/Emo195.gif

שם: עדן גיל: 20 מקום מגורים: זה סוד
איך עבר החודש? עבר ממש מהר בזכות פסח! D: מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני אומרת שגיע לי כתר
XD או סקילה
משהו טוב שקרה לכם החודש: פסח, עצמאות וחופשים אחריםXD משהו ממש רע שקרה לכם החודש: שהם נגמרו והייתי צריכה לחזור לשגרה
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אמא העירה אותי היום בבוקר וביקשה שאני אשטוף את החדרים בבית. אז על הדרך ניקיתי את השירותים. ומה שהזוי הוא שהיא נתנה לי 200 שקל על זה
שטר אדום!
הוא כ"כ יפה. *מנשקת את השטר באהבה*XDDD תוכניות לחודש? למצוא דרך לבזבז את ה200 בלי שיגמרו מהר מידי
חיילים זה סיפור עצוב XD משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : ממממממממממ. שלא חתמתי חופש אחרי יום העצמאות
. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לצאת למסיבה ובמקום יצאתי לפאב
~תמונה שלכם!~ הנני כאן על סלע עם עקבים. אל תשאלו איך עליתי לשם

adi dion

New member
כי זה מצחיק ../images/Emo3.gif

נו תודי בזה, גם את חושבת שזה מצחיק איך שעלית עם עקבים

Kawaii Me

New member
זה לא מצחיק בכלל:O

כמו שאמרתי ללירן, גל הוריד והרים אותי. אחרת לא הייתי מצליחהXD

יפההה שלי!../images/Emo9.gif

י'מתנשקת עם שטרות אחת...
באמת איך עלית על הסלע הזה עם עקב כזה?! אז מה אם אמרת אל תשאלו? את לא מכירה את הנודניקים האלה שחייבים לשאול אחרי שאמרו להם לא לשאול......
גאאד אני משועממת...

Kawaii Me

New member
XDDDDD מתנשקת עם שטרות סדרתית../images/Emo6.gif

איך עליתי? גל הרים אותי והוריד אותי משם לאט ובעדינות XD אחרת לא היה לי סיכוי!

NotFamous

New member
קולולו ../images/Emo152.gif

שם: מור גיל: 14.5 עודמעט ^^ מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? מדהים, כמעט מושלם
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מלביבות ומחממוצת את הלב.
משהו טוב שקרה לכם החודש: מחנה אימונים ניצנה אליפות ישראל בדואתלון וזכייה במקום שלישי
ערב יום העצמאות+יום העצמאות עצמו פסח צפיה בטריאתלון ראשל"צ |הגש|משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הוא. וזהו. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מלא שטויות שאפחד לא יכול יבין.
מה שקורה שקמים בשש וחצי ארבע ימים רצוף, אין קליטה, אין טלווזיה, אין מחשב, והרגע היחיד של בדידות זה שהולכים לשירותים או להתקלח..זה לא אנושי מה שהלך שם! תוכניות לחודש? טריאתלון עמק, ל"ג בעומר, שבועות, ים, יומולדת למוח זבוב [קארינוש
] ונראה מה עוד
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : שאני לא איתו. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ללכת למפגש מכ"ר .
~תמונה שלכם!~ הימנית עם המשקפי שמש שעושות עיניים של זבוב. ^^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה