~התפקדות~

YuvalSP

New member
הו כן, אני זוכרת... ^^ ../images/Emo203.gif

זכרתי שמישהי הצטרפה לפורום ואמרה שיש לה יומולדת ביום של אדוארד, אבל לא זכרתי מי XD חח, אבל גם יום לפני מגניב

Galuush

New member
מתפקדת

שם: גל גיל: 19 מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? סבבה מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני אראה משהו טוב שקרה לכם החודש: לא זוכרת
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: כנ"ל משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הרבה דברים. תוכניות לחודש? קורס של שלושה ימים כל מיני דברים בצבא
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: לא יודעת מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לקנות אמפי...אני עוד אקנה!

elina002

New member
איך אפשר לשרוד בצבא בליMP?

זה היה אצלי ברשימת הדברים שקונים לפני שמתגייסים....

Galuush

New member
היה לי אמפי!!! הוא נאבד לי!!!

אני חייבת כבר חדש... אני מתחרפנת בנסיעות באוטובוס! למרות שאני לוקחת ספר, אז לפחות ברכבת אני קוראת קצת, אבל אני מתחילה להשתגע!!

מסכמת D:

שם: ליאן גיל: 17 היום D: מקום מגורים: רעננה איך עבר החודש? נחמד :) מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שהן נורא מלבבות משהו טוב שקרה לכם החודש: טיול שנתי מושלם, יום העצמאות ובוםבמלה משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הלך לי חרא במתכונת במתמטיקה משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הטיול השנתי היה הזוי וקורע D: תוכניות לחודש? למצוא דרך לחגוג את היומולדת ואיכשהו לשרוד את המתכונת והבגרות בפסיכולוגיה משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא זכור לי משהו כזה.. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? היה לי משהו אבל שכחתי חחח ~תמונה שלכם!~
זו תמונה די ישנה אבל היא היחידה שנורמאלית חח (אני עם השיער הפזור)

Galuush

New member
חחחח אהבתי את המשפט הראשון בחתימה../images/Emo6.gif

אז אני כן צמחונית?! קוווללל!!

Aeon

New member
מתפקדת לחודש מאי

שם: מיטל.
מקום מגורים: גבעתיים.
איך עבר החודש? קצת מעאפן: פסח היה מעיק ביותר, יום השואה היה מדכא לאללה והשאר היה סתם משעמם... וחם.
משהו טוב שקרה לכם החודש: הלכתי לראות אתמול את X-Men Origins: Wolverine
.
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: יום השואה. לחלוטין.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: שפעת החזירים זה די הזוי... אני חושבת... (לא שלי זה קרה חס חלילה!)
תוכניות לחודש? שופינג
לפחות לכמה הימים הראשונים של החודש עד שיגמר הכסף
.
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: לא דיברתי אם חברה שלי כמעט בכלל החודש. צריכה להתקשר...
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לנסוע לצפון ולחוות קצת טבע...
~תמונה שלכם!~ אל תתלהבי.
תמונה מעלפת של יו ג'קמן במקום...

mic gez

New member
סרט חזק ביותר!!!!!!!!

לא ציפיתי להנות ממנו כל- כך!!! חובה ללכת לראות

shaharory

New member
../images/Emo221.gif די עכשיו התמונה עשתה לי עוד יותר חשק!

זה לא עם הגבלת גיל או משהו נכון? כי אם כן שאני יהיה מוכנה לשקר X:

Aeon

New member
בגדול זה סרט פעולה לכל דבר

יש הרבה פיצוצים, מכוניות מתהפכות, מכות וסלללווומווששששן אבל יש עלילה מעניינת ויו מלך כרגיל
וגם ראיין ריינולדס
אני אהבתי מאוד את הסרט, אני חושבת שהוא יהיה שובר קופות ענק
ואם אתן צריכות עוד סיבה לרוץ לראות אז רואים גם את הישבן המושלם של יו באחת מהסצינות (וזה שלו הוא אמר שהוא לא השתמש בכפיל
)

למעלה