~התפקדות~

elina002

New member
אני מחכה להופעה הזאת רק 3 שנים

אממ לא כ"כ נשארו כרטיסים אז אם את רוצה ללכת אז כדי לקנות מהר. אני קניתי בשניה שהם הכריז על הטור. זה מצחיק כי אני בדרך כלל לא חושבת שקול רם או עושה דברים כאלה. זה היה פשוט גדול פשוט התפוצצנו מצחוק כשהבנתי מה לעזאזל עשיתי....

xXx Lilo xXx

New member
זה הולך לפי כיסאות נכון?../images/Emo29.gif

או שזה בכלל לא באולם :O אני חושבת שאחותי כבר קנתה תכרטיסים XD או קיבלה אנלא זוכרת

elina002

New member
יש כסאות ויש דשא

לדשא הכל נמכר כבר (אני הייתי בין הקונים הראשונים). וזה באיטצדיון

xXx Lilo xXx

New member
יאיייי הגענו למאיייי ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: עוד 22 ים 18 @%#
מקום מגורים: ראשון איך עבר החודש? עבר טוב
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני לא חופרת XD משהו טוב שקרה לכם החודש:
:) הרבה. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: מגנים ומבחנים בעיקר XD משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: ערב יום העצמאות XD תוכניות לחודש? יומולדתתתתתתתתתתתתתת
בגרות במת'. ובאנגלית. ומיון תעסוקתי. ועוד מגנים... משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : המממ לאדעת מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ללכת לסופרלנד. לא קרה בסוף
~תמונה שלכם!~ חייב?

Emergency Exit

New member
Home is where your heart is../images/Emo204.gif../images/Emo166.gif

שם: ליאור
מקום מגורים: נתניה
איך עבר החודש? אחלה
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מקסימות פשוטטט
חוץ מזה שאני מקום2
משהו טוב שקרה לכם החודש: ת''א, פריז, 91 בלשון 95 בהיסטוריה, 85 באנגלית, יומולדת לחברה+ המסיבה
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: מתמטיקה כרגיל
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: שיכורים מצחיקים ומרקדים
תוכניות לחודש? - לעבור ת'מבחן במת' בהצלחה(אמן.) - לסיים לבנות ת'מערך 'כוכבים'.
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: שקיבלתי 66 במת'
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לחיות יותר
~תמונה שלכם!~

Emergency Exit

New member
חחח מה את מופתעתD: ../images/Emo204.gif

זה מה שאנשים שיכורים עושים מתפגרים ורוקדים D: [הכוונה היא לא אליי, חס וחלילה
]

shaharory

New member
../images/Emo221.gif יש לי רעיון בשבילך למערך!

אני מקווה שבמערך הכוונה למספר פעולות באותו נושא
אז שכל כמה זמן מי שרוצה יצעק "הכוכבים!!!" ואז כולם מרימים ידיים ועונים "היי!!!" זה אחד הדברים המצחיקים

YuvalSP

New member
^^ ../images/Emo203.gif

שם: יובל גיל: עוד חודש 14
מקום מגורים: צפון איך עבר החודש? מצד אחד מצוין... ומצד שני חרא... מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? חח אני כבר לא בהן
לא הגבתי הרבה כי הפורום תוקע לי את המחשב משהו טוב שקרה לכם החודש: -אני מפסיקה להשתמש בתרופות שאני לוקחת יותר מחצי שנה ^^ (וזה טוב, כי זה אומר שאני כבר לא צריכה אותן) D: -טיול שנתי!!D: -יום העצמאות D: -פגשתי אנשים ^^ -אני מכירה את סימפל פלאן שנה. חחח
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: -אני חולה (עכשיו)... וכל מיני דברים אחרים שלא בא לי לכתוב עליהם >< -בטיול השנתי יצא תמיד שאני וחברה שלי באנו אחרונות ולשתינו לא היה מקום לשבת באוטובוס >< והיתה פעם אחת מכל הפעמים האלה שהיו שני מקומות פנויים, אחד ליד ילד אדיוט מקדימה, ואחד בין המון ערסים מאחורה >< אז אני וחברה שלי התחננו מהילד הזה שיעבור לשם ונוכל לשבת ביחד.. כי לא רצינו שאחת תשב ליד הערסים ואחת לידו >< אז הוא התחיל לריב ולצעוק עלינו והוא ילד כזה דוחה >< אז אני התחלתי לבכות מול כל הכיתה וכולם הסתכלו עליי וזה היה נורא. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? -מתחילים לשדר את האנטומיה של גריי סוףסוף.... -תחרות ניווט בחוגי סיור :] בשבוע הבא!! משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: הייתי מסדרת את החדר XD מה רציתם לעשות ולא עשיתם? אני כבר מלא זמן רוצה לעבור מקום ישיבה בכיתה ועדיין לא היתה לי הזדמנות לעבור מקום ><

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם:טלי D: גיל:13..עוד 13 ימים גם אני יזדקן +.+ מקום מגורים:ת"א. איך עבר החודש? כמו כל חודש יש עליות ויש מורדות. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מממ וואט? O: משהו טוב שקרה לכם החודש: הייתה עליה משמעותית בציונים , למרות שגם היו ציונים נמוכים. סיימתי לקרוא את MS. חופשת פסח. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: ציונים נמוכים. הודעה מחברה שסיפרה לי ששבוע וקצת אחרי היום הולדת שלי היא עוברת לגור בארה"ב. ריבים עם אנשים. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אין משהו שאני זוכרת כרגע , אבל בטיול השנתי היה הרבה דברים מצחיקים. תוכניות לחודש? תקופת מבחנים עמוסה. יום הולדת 14 ~ להסתפר. לנצח בהתערבות עם חברה שיכולתי להחזיק מעמד חצי שנה בלי להסתפר. (יוצא 7 חודשים+) הורים נוסעים ל4 ימים לאילת - בית לבד. יום הולדת אמא+אחי. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : קניתי את TH באנגלית. לא התכוננתי מספיק למבחנים. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לקנות את TH בעברית. ללכת לסופרלנד. להפגש עם אנשים.. ~תמונה שלכם!~

YuvalSP

New member
יש לי יומולדת 5 ימים אחרייך... ../images/Emo203.gif

ואחת החברות הכי טובות שלי עוברת לגור בארה"ב גם

YuvalSP

New member
ולנו יש יומולדת יום לפני אדוארד D:::: ../images/Emo203.gif

זה יותר שווה מכל דבר אחר

למעלה