"התפקדות פברואר !"

את יודעת? עכשיו הוא נראה דווקא יותר

טוב.

Mrs Amber Bloom

New member
../images/Emo41.gif

שם: ענבר (או אמבר) גיל: 15 וחצי אזור מגורים: פ"ת מסן/אייסיקיו: [email protected] מסר לאומה: "I'm soooo tired, I haven't slept a wink..." ומחר אבודים!!D: משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: חהחה הוא יוצא בחופש הגדול^_^. אפשר להתחבא בבית עד שמסיימים. עוד פחות מחצי שנה!!O:

מה יא

New member
סניפ ניפ!../images/Emo96.gif

שם: מאיה גיל: עוד מעט 14 אזור מגורים: צפוניישן מסן/אייסיקיו: אין לי כוח D: מסר לאומה: סנאי סגול הוא לא סנאי סגול לפני שהוא פוגש סנאי ירוק. שני ארנבים סגולים?! [מי מכיר את הבדיחה?] משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: טוב, אז קבלו תמונה.

ocean33

New member
מתפקדת!!

שם: ענת גיל: 17.5 אזור מגורים: צפון :) אייסי: 278548374 מסר לאומה: ~~~ (בכלל לא אהבתי אותה בקיל ביל... ) משהו לכבוד יציאת הספר ה-7: שיייאאאאאאאאאאאאאאאא אני מצצההההההה!!!!!!!!!! האאארייי תעשה לי צאצאים!!!!!! גו הארי! גו הארי! גו גו גו הארי!!!!! אהמ. ROCKN`ROLL

גמני מתפקדת

שם: רותם גיל: די צעירה אזור מגורים: צפון מעדיפה לא למסור אייסי או מסנג'ר מסר לאומה: תקראו הארי פוטר! משהו לכבוד הספר ה-7: אני יודעת שזה לא יקרה- אבל הארי ממי, תעשה טובה ואל תמות! ו... ג'יי קיי מגעילה אם היא הורגת אותו בדם קר!

Maurey

New member
../images/Emo210.gif

שם: מירי גיל: 18 אזור מגורים: צפון מסן/אייסיקיו:בכרטיס שלי מסר לאומה: נמ...אין בינתיים... משהו לכבוד יציאת הספר השביעי:
זה יוצא אחרי הגיוס.... מה אני אעשה? :(

יובי14

New member
מתפקדת..

שם:יובל גיל: 14 וחצי אזור מגורים: נס ציונה מסן/אייסיקיו:319235806 מסר לאומה: תמיד תסתכלו לצדדים כשאתם חוצים את הכביש.. =] משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: שייצא בעברית כמה שיותר מהר.. !

למעלה