"התפקדות פברואר !"

Lord VoIdemort

New member
mit-fucked!

שם: נעים, אבל אתם יכולים לקרוא לי my lord גיל: 14, יעל זקנה. אזור מגורים: יבנה מסן/אייסיקיו: לורד וולדמורט שטרודל תפוז סי או אי אל מסר לאומה:כשיש שלולית על כביש, ומכונית באה, התרחקו, אני לא התרחקתי. משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: asta la vista harry

נחמד לראות שאתם מסתדרים כל-כך יפה.

Lord VoIdemort

New member
שתוק! בוצדם!

לאלא, זה בצחוק (yeah right) היא קוראת לי עובר ואני קורא לה זקנה O:, ועוד כלמיני דברים.

בוגד דם יותר מתאים, אם כבר.

הוויזלים הם לא יכולים להקרא בוצדמים. ואני יודע שזה בצחוק, זה לא פעם ראשונה שמחליפים איתה "מחמאות" כאלה ואחרות, ובטח שלא אחרונה.

אוהבת את וולדמורט?../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

תצטרפי לקומונה שלנו - קומונת הסגידה לוולדמורט ולאוכלי המוות...
(ויקי ושאר המנהלות - שליחה על פרסום הקומונה...) הו דראקו

לה לה לה אני^^../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שם: אתם באמת לא זוכרים?
מאי...
אזור מגורים: חור בשם תל מונד
. מסן/אייסיקיו: [email protected] זה בדיוק מה שזה נראה
. רדקליף. הו האובססיה... מסר לאומה: פינגווין!!!!!!!
תחתמו על העצומה של אוונסנס! תעזרו לנו להביא אותם לארץ!!!!!! |דאבלכתר| ותיכנסו לקומונת הסגידה לוולדמורט ולאוכלי המוות! (11239) אוכלי מוות - אנחנו יודעים שזה לא כשר (11239)
משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: חסר לכם שאתם תוקעים פה ספוילרים!!!$#$@#%@@

מאי? האם אני הוזה? האם אני חולמת?

+
איך שאני שולחת לך הודעה במסן את ישר מתנתקת.. לא עונה למסרים, טלפון.. מה נהייה? (עכשיו בטח תיעלמי שוב פעם ..)

כן....מצטערת...היו לי קצת בעיות..

אבל עכשיו חזרתי...אני מקווה.. D: לטלפון כנראה לא עניתי כי לא תמיד הייתי ליד הטלפון, מסרים לא בדקתי כבר המון זמן, והמסנג'ר? יש לו בעיות רבות D: אז...כייף לשמוע ממני? P:

כע!! אני נורא סקרנית../images/Emo204.gif

לדעת אם בסוף טסת לבריטניה.. או שעוד לא? או שבוטל? אחח הימים ההם..

sprqy

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שם: הארי פוטר גיל: 17 אזור מגורים: בריטניה מסן/אייסיקיו: [email protected] מסר לאומה: אני אחסל את וולדמורט!! משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: חרם אני כנראה ימות...

Gummy Bears

New member
|כורסא|

שם: נאמא. גיל: 13. אזור מגורים: ישראל.
מסן/אייסיקיו: אני גם ככה לא עונה שם. מסר לאומה: שאף אחד לא יעיז לתקן אותי באומרו "את עוד שנייה 14", כי יש לי פסנתר, ומה זה בא לי לשמוע את הסאונד של פסנתר נופל על בנאדם...
משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: אני חייבת להתחיל לקרוא את הקודמים באנגלית אם אני רוצה לקרוא את השביעי באנגלית, אבל אני לא יכולה ללכת לספריה ולקחת, כי אני באיחור של בערך חצי שנה בהחזרת ספר שמזמן מזמן גמרתי. הידד!

למעלה