"התפקדות פברואר !"

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני [מתפקדת].

שם: רוית. גיל: 14 וחצי. אזור מגורים: חולון. מסן/אייסיקיו: במסר ^^ מסר לאומה: מחר אני מפסידה שעה כפולה ערבית!!111 קולולולולו
[אבל אני בכל זאת חייבת ללכת למבחן בביולוגיה על הבוקר
] משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: למה לא מוציאים את התרגום יחד עם האנגלית? אני לא רוצה ספויילרים. ואם אני אראה ספויילר, אני ממש אצטרך להרביץ לעצמי כדי לא לקרוא אותו, ובסוף אני במילא אקרא אותו כי קשה לי לעצור את עצמי
שיוציאו את התרגום עם האנגלי, זה יהיה הרבה יותר טוב
.

plasTc

New member
למה לא../images/Emo153.gif

שם: ליאב ביטון גיל: עוד חודש 19 אזור מגורים: דימונה (בדרום) מסן/אייסיקיו: חסוי
מסר לאומה: חצילים זה טעים! משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: אני חושב שהיו צריכים להוציא אותו ב07.07.07, גם היה יותר מגניב (ועוזר ליחסי ציבור, לא שה"פ צריך יחצון יותר מדי) וגם היה יוצא מהר יותר.

the ror

New member
עונה...

שם:דרור גיל: 20 אזור מגורים:יבנה מסן/אייסיקיו:135162068,[email protected] מסר לאומה:אל תהיה צודק, תהיה חכם. משהו לכבוד יציאת הספר השביעי:אין...

../images/Emo210.gifאניאניאני!*מתלהבת*

שם:דנה גיל: 13 בקרוב מאד...(אנ'לא כזאת קטנה!!) איזור מגורים: טבעון..שמעתם על זה? ליד חיפה... מסן/אייסקיו: מי שרוצה מסנג'ר במסרים... מסר לאומה: למה שמישהו ישלח לי אי מייל עם הכותרת "לימוד קריאה בשישה שבועות בלבד" אם הייתי צריכה ללמוד לקרוא לא הייתי יכולה לראות את האי מייל הזה.... משהו לכבוד יציאת הספר השביעי:
OMG לכבוד יציאת הספר השביעי?! הוא כבר יצא?!?!?! אהההה *בורחת מספולרים*

../images/Emo192.gif

שם: יובל. גיל: 14. אזור מגורים:חיפה. מסן/אייסיקיו:נהה. מסר לאומה:אני לא יודעת כלום. משהו לכבוד יציאת הספר השביעי:הקרקע נשמטת מתחת לרגלי כל כמה דקות מחדש.

EvAdorad

New member
מתפקד..?

שם: חגי קובי. גיל: 14. אזור מגורים: יהוד (זה עוזר לכם במשהו?!
) מסן/אייסיקיו: תסתכלו בעולם האישי הזה... מסר לאומה: תלחצו בעצומה של הבאת אוונסנס ארצה!! http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=846&pId=100 משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: יאיייייייייייייייייייייי! |איזהפקאצהאני
|

../images/Emo45.gif!! אוונסנס לארץ!!!!!

+
אנשים, זה חשוב לנו, מה אכפת לכם לחתום על עצומה?

eyalabodram

New member
התפקדות ../images/Emo58.gif ספוילר גדול לנח"ד

אני בכלל לא בטוח אם צריך לסמן ספוילרים לנח"ד אבל שיהיה שמי : אייל אבודרהם אני אחד מהזקנים כאן : 30 אני גר בעפולה אין לי מסן וגם לא ICQ יש לי מסר חשוב לאומה : תלמדו מהאמריקאים לאלוהים נותנים קרדיט השאר שישלמו במזומן ( זה כתוב על השטרות צריך רק לקרוא בין השורות מצוורף בזאת תמונה ) לכבוד הארי מתוקשרי 7 : גילי בלי לחץ קחי לך שבוע לתרגם אפילו שבוע וחצי אבל העיקר בלי טעויות כמו האות "א" שהוספת לקללת הקרושיאטוס שמאלפוי ניסה להטיל על הארי (למי שלא זוכר מאלפוי ניסה לקלל ולא הספיק היה אמור להיות מתורגם קרושי. כחלק מהמילה קרושיו שכך מטילים את הקללה ותורגם קרושיא. כחלק מהמילה קרושיאטוס שהיא שם הקללה. באנגלית זה היה בסדר) (מרכז המסר לכבוד הארי 7 הוא שבוע עד שבוע וחצי לא הטעויות) מסר נוסף בלי קשר : לא לכעוס אם אני פותח שירשור חדש למרות שיש שירשור כמעט זהה. בדרך כלל זה כי אני לא קורא ספויילרים ( קלקלנים )

מתפקדת!

שם: ירדן גיל: 15 אזור מגורים: ירשולים מסן/אייסיקיו: [email protected] 281984601 מסר לאומה: אמממ יאא החיים נחמדים :) משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: עצובבבבבב :( זה יגמר אחר כך.. לתמידדדדדדד

עונההההה

שם: אמממ רובין?? גיל: 23 אזור מגורים:י-ם מסן/אייסיקיו:יש מסר לאומה: תבקרו בקומונת הנביא היומי משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: תבקרו בקומונת הנביא היומי

sashkashurik

New member
דווקא אני חדשה. ../images/Emo3.gif

וגם אני זקנה.
שם: סשה. גיל: 31... אזור מגורים: סן דייגו, ארה"ב. מסן/אי סי קיי: אין מסר לאומה: הארי פוטר הוא רק דניאל רדקליף, אבל דניאל רדקליף הוא לא רק הארי פוטר!
משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: למה לא מחר???????

sashkashurik

New member
בסן דייגו נחמד לחיות. ../images/Emo13.gif

במיוחד שבתאריכי יציאת הארי פוטרים אפשר להיות באיזו חנות ספרים בחצות ולהשיג את הספר מיד בלי לחכות.
הצד הרע של זה - אין גרסה בריטית פה, לפחות לא טרחתי לחפש ולמצוא, אבל מצד שני, גם בגירסה האמריקאית זה די קשה... ולגבי זקנים, את יודעת כמה קשה להיות בת31 ולאהוב את הארי פוטר? זה כאילו "ספר ילדים", אבל נדמה לי, שאחרי ספר רביעי זה לא כל-כך ספר ילדים יותר...

sashkashurik

New member
אה, אז אתה הוא "הזקן"? ../images/Emo3.gif

נעים מאוד! אני רוצה להגיד לך משהו. נתקלתי ברחבי אינטרנט בסיפור הבא: כתב אותו איזה ילד בגיל עשרה. "נסעתי פעם ברכבת ואני רואה מולי יושבת אישה כבת 40. וקוראת משהו בשקיקה. הצצתי לתוך הספר, ואני לא מאמין - היא קוראת את הארי פוטר!!! ועוד עטפה את הספר הזה בנייר עיתון, כדי שאף אחד לא ייראה מה היא קוראת. אני בשוק, שבנות 40 קוראות את הספר הזה ועוד מסתירות את זה!!! " זהו, בערך, הסיפור.

זה בסדר,

אחותי בת כ- 38 והיא קראה את כל הסידרה, למעשה היא שכנעה אותי לקרוא ואני שכנעתי את הבן שלה הבכור לקרוא, והיום אני מקריא לבנה הקטן. הבן הבכור שלה אגב הוא חבר בפורום הזה, הניק שלו זה, נוויל לונגבוטום המקו. (לא היה מספיק מקום ל"המקורי") וגם חבר בקומונה שלי. (לינק בחתימה)

פרסמו את זה ב"הארי פוטר למבוגרים"

צורף גם קישור למאמר שבו זה נכתב, אם אני זוכר נכון. גם עם הם טעו, זה לא בהרבה, ראיתי בעבר שדיברו על כך בחדשות שרוב קוראי הארי פוטר הם בעיקר מבוגרים, מה שבעיני פוסל אותו כספר ילדים בלבד.ולא חשוב אם כך הוא מדורג.

למעלה