"התפקדות פברואר !"

סליחה!?!?!../images/Emo204.gif

ומה איתי?? כשאני מבקשת שתתחבר?? יעקב, עם כל הכבוד ואין כבוד- חשבתי שאני זאת שיש לה פרוטקציה אצלך! |סנוב|

סליחה??????

אני אכן התחברתי למסן כשביקשת ממני, ואני עדיין מוכן לעשות כן, פשוט תבקשי ואני אתחבר. ותרגעי, לשתיכן יש מקום בחיי, לא לריב.

NetaOnline

New member
מתפקדת!!../images/Emo9.gif

שם: נטעלי נטע או נטלי (נראה לי אני אתחיל לפתח משבר זהות
) גיל: כמעט 15 (עוד 3חודשים!!!!!!
) אזור מגורים: רמת גן מסן/אייסיקיו: 427026565 \ [email protected] מסר לאומה: נכון שחיים רק פעם אחת? אז למה שלא תחיו אותם בדרך שלכם? (זה מה שאני אומרת לעצמי כל פעם שאני קוראת'הארי פוטר
) משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: קודם כל שיצא, אחר כך נדבר (לא ב3 ימים הראשונים לצאתו מכיוון שאני לא מתכוונת לצאת מהמיטה ולידי הספר ומילון עברי-אנגלי
) ביוש@!

שומו

New member
לוקינגפורקולניימ*אבילאפה../images/Emo3.gif*

שם: שמר. גיל: 16 עוד 10 ימים. מגורים: חשמונאים. ICQ: 264357064 מסר לאומה: איכלו לשובע, שרמוטות. משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: איזה כיף.

reuts88

New member
מתפקדת!!!

שם:רעות גיל: 19 (כמעט) אזור מגורים: לוד מסן/אייסיקיו:33772408/[email protected] מסר לאומה:אין כמו צה"ל!!!! משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: גילי תדרכי על הגז אנחנו מחכים בקוצר צלקת!!!

מיתפקד../images/Emo195.gif

שם:אביתר גיל: 14 אזור מגורים:ירושלים
מסן/אייסיקיו:אין מסר לאומה:יש לנו ארץ נהדרת משהו לכבוד יציאת הספר השביעי:
=האריפוטר שולט

צ'ה צ'ה צ'ה

שם: ניצן גיל: 13 אזור מגורים: ערד מסן/אייסיקיו: במסר מסר לאומה: כואב לי הראש משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: מזל טוב

תגידו, למה פותחים עדיין../images/Emo204.gif

התפקדויות אם בחודש-חודשיים-שלושה האחרונים לא היו חדשים בגרוש? לדעתי סתם מיותר כרגע.

סתם כי אין כמעט חדשים...../images/Emo204.gif

יעל את נורא מפחידה אותי. אם אפשר למעט את התגובות שלך אל תגובות שלי. זה נורא מבהיל לראות כחול מתחת לתגובה שחורה מודגשת. עימך הסליחה.

ענבאך

New member
וואו, איזו לחוצה.

כמעט על גבול החוצפה, מה קרה? היא לא אמרה שום דבר לא נחמד. די מרגיז.

חוצפה?../images/Emo12.gif מרגיז?../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif

לא אמרתי כלום, ואני יודעת שהיא לא אמרה משהו לא בסדר.. אנ'לא מבינה מה מפריע לך.. זה היה די בהומור את יודעת..

נוש פחות מאיימת../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

אבל את יודעת שסתם מצחקתי.. השוטר הטוב והשוטר הרעXD

מתפקדת!!!

שם: לינוי (יש עוד כמה פיצולים בדרך) גיל: ב- 23/2 (החודש) בת 15 אזור מגורים: פתח תקווה. מסן/אייסיקיו: [email protected] מסר לאומה: "love & peace "Don't worry, Be happy משהו לכבוד יציאת הספר השביעי: שיהיה ספר טוב, כמו הקודמים!

למעלה