התפקדות אוקטובר !

שיהיה.

שם: הלל . גיל: 18 . אזור מגורים: כפר סבא . מסנג'ר: ***** . אייסיקיו:. 236791544 אמצעי תקשורת אחר: מסרים . ציטוט ניבחר מה"פ: ***** . משהו אחר שחשוב לכם לומר: ***** .

the ror

New member
מתפקד

שם:דרור גיל:בן 20 אזור מגורים:יבנה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 135162068 אמצעי תקשורת אחר:פל' במסרים.

מתפקדת

שם: לירן גיל:14 וחצי אזור מגורים: אשקלון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 265937878 אמצעי תקשורת אחר: מסרים ציטוט ניבחר מה"פ: "זה שלך יש מנעד רגשי של כפית לא אומר שכולנו כמוך" משהו אחר שחשוב לכם לומר: לא

אה

שם:הדר גיל:16 אזור מגורים: מסנג'ר: אייסיקיו: במסר אמצעי תקשורת אחר:כיד הדימיון הטובה עליכם... ציטוט ניבחר מה"פ: "אבדה קדברה." משהו אחר שחשוב לכם לומר: אני בחופש! האהא!

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gif הממ... אני ^^

שם:קרן גיל:13 אזור מגורים:כפר סבא מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 260843716 אמצעי תקשורת אחר:נמנמנמנמנ.... ציטוט ניבחר מה"פ: "אדונילי נתן לדובי גרב!" משהו אחר שחשוב לכם לומר: נמנמנמ... אני יחסית חדשה כאן ^^ וחצילים זה השטן בסגול! היזהרו לכם!

Guid

New member
גם אני פה!

עידן, בן 19, בצבא (דמאט, שיסתיים כבר!). ציטוח נבחר: בספר השישי, בשיעור שסנייפ לימד לחשים אילמים אז הארי אמר לו `כן` וסנייפ תיקן אותו: `כן, אדוני` אז הארי אומר לו: `אין צורך לקרוא לי אדוני, פרופסור`. זה הפיל אותי לריצפה... ולא פעם אחת... משהו חשוב שאתם צריכים לדעת: אני כותב פה דרך הפלאפון אז לפעמים ההודעות שלי יהיו כפולות, אז מנהלים- לא לכעוס, פשוט תמחקו את המיותר... סליחה על הטרחה. וזהו, אני מניח...

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifגם אני

שם: רוני גיל: 16 אזור: ת"א מסנג'ר: נממ אייסיקיו: אין אמצעי תקשורת אחר: מסרים ציטוט ניבחר מה"פ: We could have been killed, or worse- expelled
משהו אחר שחשוב לכם לומר: כן, היום יומולדת למינרווה מקגונגל

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאמממ לא

בסרט זה:
Now, if you two don't mind I'm going to bed before either of you will come up with another clever idea to get us killed, or worse- expelled!​
ובספר [ממאגלנט]:
I hope you're pleased with yourselves.
We could all have been killed - or worse, expelled
. Now if you don't mind, I'm going to bed.​

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifשל הסרט? אין לי../images/Emo12.gif

חחח אני פשוט זוכרת קטעים שלמים בע"פ
חפש בגוגל, אולי יש שם...

sexyvampire

New member
מושו../images/Emo185.gif

שם:סת'. גיל:14 איזור מגורים: קריות. מסנג'ר:[email protected] ICQ: פיובעלעטטטS: %$%$ אמצעי תקשורת אחר:צ'קצ'קצ'קצ'ק......
ציטוט נבחר: "לך תדחוף מלפפון" ^^ *מחייךבתמימות*

sexyvampire

New member
-.-"~../images/Emo185.gif

משהו אחר חשוב: כרגע חזרתי מהקניון עם סבתא והיא קנתה לי את העונה השניה של סמולוויל בDVD ^_____^

מתפקד ..

שם:
רובין אוחנה גיל:
22 , חשבתי שאני הכי זקן אבל ההוא בן 38!!!! אזור מגורים:
ירושלים מסנג'ר:
אין אייסיקיו:
יש , לא זוכר בע"פ אמצעי תקשורת אחר:
לימודים לתקשורת ציטוט ניבחר מה"פ:
שכחתי איך זה הולך בע"פ אבל כל הקטע שקורניליוס פאדג' מגלה שדמבלדור "הקים" את צבא דמבלדור ועכשיו הוא לא יוע מה לעשות עם עצמו משהו אחר שחשוב לכם לומר:
כן , יום טוב

Mrs Amber Bloom

New member
לה לה לה../images/Emo41.gif

שם:ענבר (אמבר) גיל:15 אזור מגורים: פ"ת מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: - אמצעי תקשורת אחר: כל מה שעולה על דעתכם ציטוט ניבחר מה"פ: "הלא נודע הוא מה שמפחיד אותנו כשאנ מסתכלים על המוות והחושך, זה הכל." דמבי
משהו אחר שחשוב לכם לומר: מגרד לי!!11 תמונה שלילילי:]

למעלה