התפקדות אוקטובר !

מתפקדת!!!

שם: דן גיל: 15 :\ אזור מגורים: מרכז אמצעי אחר: פה בתפוז ציטוט נבחר מה"פ: "Yes Sir" "There's no need to call me sir, professor" זה פשוט גאוני הציטוט הזה. משהו אחר חשוב לומר: אממ...לא יודעת. שבא לי שכבר יצא הספר ה7 . (מקורי ומפתיע, נכון?)

Burning Witch

New member
עונה! ../images/Emo194.gif

שם: אלין גיל: כמעט15 (גנבתי ממך אבי) אזור מגורים: נתניה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אם יתקנו לי את המחשב אז.. 222521229 אמצעי תקשורת אחר: אימייל [email protected] ציטוט ניבחר מה"פ: "אתה מת פוטר" מאלפוי. "בתור מת אני מאוד פעיל" הארי. משהו אחר שחשוב לכם לומר: אמ.. ג'וני דפ שליטה! הארי פוטר שליטה! האוס שליטה! צ'ייס שליטה! והלך לי גרוע במבחן בלשון...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אלין אני מאוהבת בך../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif

קבלי חיזוק לגבי כל אחת ואחת מהשליטות

Burning Witch

New member
גם אני מאוהבת בך../images/Emo23.gif

כי את גם ג'וני דפית וגם הארי פוטרית וגם האוסית... (נכון שצ'ייס הוא פשוט מושלם
עם המבטא הבריטי המדהים הזה שלו!!!)

dוDav

New member
Holly crap כבר אוקטובר../images/Emo12.gif?

שם:דוד גיל: 13 ומשהו מסנג'ר:יש, אבל לא רושם אייסיקיו: יש, אבל לא רושם אמצעי תקשורת אחר: אמממממ יונת דואר? ציטוט ניבחר מה"פ: בחתימה משהו אחר שחשוב לכם לומר אנשים זקנים שהולכים לבריכה הם אנשים רעים. מניסיון
.

מתפקדת!

שם:דניאלה גיל:12 אזור מגורים: כפר סבא מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין אמצעי תקשורת אחר: מסרים, פלא, ינשופים, תלפטיה, ולצעוק ברחוב:פסיכית עם קרניים לקופה ראשית!! ציטוט ניבחר מה"פ:אין לי כוח לחפש עכשיו..
משהו אחר שחשוב לכם לומר:אקונה מטאטא, גיליתי לאחרונה שזה בקנייתית, והפירוש זה "הכל בסדר"

Winter Blue1

New member
היי את מכפר סבא!../images/Emo108.gif

גם אני מכפר סבא! האא. [ביאזו חטיבה את?]

אלוןןןן!!

אני לא מאמינה-מישהי מכפר סבא!!!!!!! בת כמה? *עצלה מלבדוק את ההתפקדות שלך*

חחח..

אז את שנה גדולה ממני!! טוב אני רוצה אותך בבצפר שלי אחרי סוכות, לראות אותך!!!! אישרתי אותך! בר לב.. אויש מסכנה.. טוב לפחות זה לא שרת.. ולא שז"ר... בעע שזר..

מי תפקד

שם: חמי גיל: 17 (עוד מעט) אזור מגורים: גוש דן מסנג'ר : מסר ציטוט נבחר מה"פ: פילץ' : "קל יותר לסלוח לאנשים על קח שטעו מאשר על כך שצדקו" משהו אחר שחשוב לכם לומר : שלום.

זה היה לבדוק

אם באמת קל יותר לסלוח לאנשים על קח שטעו מאשר על כך שצדקו
(תחכום שכזה..)

למעלה