התפקדות אוקטובר !

sirius felton

New member
או או או או

מאיה חו"ל [email protected] (אל תסתמכו על זה אני עוד מעט משנה מסן..) איסיקיו אין ציטוט אין לי מושג!! פטפוטים בלאבוש קוקו שפיץ?? או כל המשפטים המצחיקים בשיעור של סנייפ?? נו איידיה

m i a o o

New member
מתפקדת../images/Emo54.gif

שם: ורד גיל: 17 ורבע אזור מגורים: ליד חיפה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אני כבר לא מתחברת לאייסיקיו. אמצעי תקשורת אחר: אין. ציטוט ניבחר מה"פ: שכחתי. זה משהו עם פרד וג'ורג' שמבקשים מפיבס לעשות צרות לאמברידג' כשהם נוטשים את הבצפר במע"ח משהו אחר שחשוב לכם לומר: Cats Rules!

את מכירה את עמית ממוצקין! ../images/Emo12.gif

היי.

MrsDrakula

New member
:)

שם: טניה גיל: 14 ומחר יהיה 14 ושלושה חודשים בדיוק XD אזור מגורים:קריות מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין... אמצעי תקשורת אחר:מסרים... ומה שבא לכם
ציטוט ניבחר מה"פ: אמ לא זוכרת... משהו אחר שחשוב לכם לומר: I DONT WANT MISS A THIND של AEROSMITH זה כזה שיר שולט!!!

GoldAngle

New member
^.^

שם:כנרת גיל:עוד 12 יום בת 15
אזור מגורים:דרום. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא משתמשת בכלל. אמצעי תקשורת אחר: טלפתיה. חה חה!
ציטוט ניבחר מה"פ: "פטפוטים! בלאבוש! קוקו! שפיץ" (דמבי...
) משהו אחר שחשוב לכם לומר: "קודם כל אתה. אח"כ כולם", "מאמינה אך ורק בעצמי".

elnatan potter

New member
גם אני מתפקד!

שם:אלנתן
מסנג'ר:[email protected]
אייסיקיו:אין
אמצעי תקשורת אחר: אי-מייל
ציטוט נבחר מה"פ: מה שיבוא יבוא. ומה שיבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד איתו
משהו אחר לומר לכם: אתם לא צריכים לדעת כלום. מי אתם שאני אגיד לכם?

dida32

New member
מתפקדת באיחור!../images/Emo15.gif

שם: עדי. גיל: 13 אזור מגורים: נודיעין, עיר העתיד. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין. אמצעי תקשורת אחר: מייל: [email protected] וכן אבקת פלו, ינשופים, התעתקויות וכו'. ציטוט ניבחר מה"פ: "השנוז בידינו!" משהו אחר שחשוב לכם לומר: גיימבוי זה הדבר הכי מגניב בחיי כרגע. תיהנו לכם, חברייא.

למעלה