התפקדות אוקטובר !

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מקיף יהוד זה סאקס! זנות לשמה!
אני בביה"ס אחר ביהוד.
וצדקת בקשר לקניון...
מאיפה את יודעת?

the ror

New member
משם הצומת והשלט הענק שרואים מהכביש

אולי. תכלס, הקניון הזה הוא הדבר שהכי זוכרים בד"כ ביהוד(חוץ מזה שזה ליד סביון,חח).

2 דברים:

אחד-הכותרת שלך הכי(?) ארוכה משל האחרים, שוויצר.
דבר שני, מי זה בתמונה?? זה בחדר שלך.. אבל מי זה?

רגע..../images/Emo122.gif

זה אתהההה???? הולי כמולי, אתה ממש לא דומה לעצמך!!!!!! לפני איזה שבוע רק דיברנו במצלמה.. אבי מה עובר עלייך???? אתה נראה אחרת.. Oo או שהזווית נורא מבלבלת??

Eos14

New member
../images/Emo29.gif מתפקדת../images/Emo70.gif

שם: שחר גיל: עוד פחות מחודשיים 15 (שונאת לכתוב את זה ארוך כ"כ...שיעבור חודש...) אזור מגורים: השרון מסן: [email protected] אייסיקיו: לא משתמשת כמעט, אבל 268592585 אמצעי תקשורת אחר: סקייפ: Shachar141, ואילו רק הייתה לי תנשמת לבנת-כנף שתשמש אותי לשליחת גליונות קלף...
ציטוט נבחר מה"פ: הראשון שעלה לי כרגע לראש: "זה שיש לך מנעד של כפית זה לא אומר שכולנו כמוך"-הרמי בספר החמישי...XDD... משהו אחר שחשוב לכם לומר: שיהיה לכולם יום מקסים
בתמונה: הסצינה שבה נאמר הציטוט...

nateli92

New member
מתפקדת [=

שם:נטלי. גיל:כמעט15
. אזור מגורים:מרכז
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 327836283 אמצעי תקשורת אחר: תחליטו לבד ציטוט ניבחר מה"פ: "פטפוטים! בלאבוש! קוקו! שפיץ!" - דמבלדור, עמוד 131 הארי פוטר ואבן החכמים. (הציטוט הזה קורע אותי כל פעם מחדש
) משהו אחר שחשוב לכם לומר: אני לרצות פלאפון חדש עכשיו!
.

צודק../images/Emo127.gif

מתי? איפה? למה? כמה? נטלי, תיזהרי, אין לנשוא את שם אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור לשווא!!
אחרת.. את תצטרפי אליו שם למעלה..

shahar615

New member
איי קיפטן

שם:שחר גיל:כמעט 15 אזור מגורים:עמקר הירדן. אכן חור. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: מוגדר כנעדר. אמצעי תקשורת אחר:אם תצרחו חזק אני אשמע. אולי. ציטוט ניבחר מה"פ:לא זוכרת בבירור אבל בטח בשירשור של הציטוטים הוא יופיע תוך רגע: זה ההוא עם הארי וסנייפ סניפ:כן אדוני הארי: אין שום צורך לקרוא לי אדוני משהו אחר שחשוב לכם לומר: ביולוגיה זה חרא ויום כיפור הזה הפך אותי למכונת אוכל...

saaror

New member
מתפקד

שם:סער גיל:17 המכובד איזור מגורים:אי שם בשומרון מסנג'ר:אין צורך איסיקיו:באמת שאין צורך דרך תקשורת אחרת:שימו מסר בכיס של אחמד,זה כבר יגיע אליי(אבל רק אחמד שעובד על פי חוק,לא אחמד שעובר ת'"קו הירוק" ללא אישורים) ציטוט נבחר מהארי פוטר:"you shold not afraid from you know who'you shold afraid from u no poo " או משהו כזה משהו אחר שחשוב לכם לומר:תקשיבו ליעקב,זה ממש לא נחמד לאכול שעועית לפני צום...

saaror

New member
תלוי

תלוי האם יהיה לי כוח לתפוס טרמפים,כמה חם יהיה באותו יום,האם בשעה שלוש יש בכלל טרמפים וכהנה וכהנה שאלות

סער, אתה בא../images/Emo11.gif

נו אני מתה לראות אותך!!!!!!!!!! אבי למשל כבר ימות, כאילו, נשארו לו משהו כמו בועיים לחיות, כי במפגש אני הורגת אותו, יש מצב שגם אתה תזכה לרציחה ידדותית
תבוא פליז!! (הערה:הא לא לענות להודעה זאת בציניות. וגם לא בציניות על הערה זו
)

FriendS4

New member
אתה גר בשומרון?../images/Emo12.gif

וואו איזה כיף לך זה ממש מקום יפה.. אחי עבר לשם לפני חודש בערך.. סתם מתוך סקרנות (אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה
) איפה אתה גר בשומרון?

../images/Emo192.gif

שם:יובל. גיל:14. אזור מגורים:חיפה. מסנג'ר: נופ. אייסיקיו: 247006810 אמצעי תקשורת אחר:
ציטוט ניבחר מה"פ: החתימה. משהו אחר שחשוב לכם לומר:הארי סקסי
(ויובל פתטית, כן, כן).

למעלה