התפקדות אוקטובר !

התפקדות אוקטובר !

שם:יעקב. גיל:28. אזור מגורים:ירושלים. מסנג'ר: yakovf2.walla.com אייסיקיו: אין ברשותי. אמצעי תקשורת אחר:דואר ינשופים, אבקת פלו וכו'... ציטוט ניבחר מה"פ: "השנוז בידנו." משהו אחר שחשוב לכם לומר:כן,לאכול שועית לארוחה מפסקת מאד לא מומלץ.
ואני לא חושב שיש צורך לפרט.

מתפקדת ראשונההה!!! פעם ראשונה שלי!:

שם:דנה גיל:12 ושבעה חודשים ויום..... אזור מגורים:טבעון(ליד חיפה...) מסנג'ר:[email protected] אייסי:נראה לכם שאני זוכרת???אני במילא אף פעם לא נכנסת... אמצעי תקשורת אחר:מזכרים(כאלה שם משרד הקסמים) ומסרים... ציטוט נבחר מה"פ:לא יודעת....יש מלאן! משהו אחר שחשוב לכם לומר:כואבת לי הרגלללל!!!!!! יומאושר לכולם

n u k e y

New member
מתפקדת../images/Emo108.gif

שם: לי גיל:15 אזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו: 268111375
אמצעי דואר אחר? אממ.. יונת דואר? מסרים, אני מניחה, או אי מייל
ציטוט נבחר מה"פ: "Don't put your wand there, boy!" roared Moody. "What if it ignited? Better wizards than you have lost buttocks, you know!" ו- "Do you remember me telling you we are practicing nonverbal spells, Potter?" "Yes," said Harry stiffly. "Yes, sir." "There's no need to call me 'sir,' Professor." ו- "Mr. Padfoot would like to register his astonishment that an idiot like that ever became a professor." יש עוד, אבל אין לי כוח או מקום לרשום..
משהו אחר שחשוב לכם לומר: זה 8 בבוקר, מוקדם מדי לחשוב על מסרים חשובים לאומה

Legato

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo210.gifמתפקדת, ווייייייי

שם: לגאטו
אזור מגורים: נעה בין ת"א וירושלים
אמצעי תקשורת: אני לא מתקשרת, המפ
ציטוט נבחר מהארי פוטר: בספר השישי, כשהארי אומר לסנייפ "no need to call me sir" או משהו כזה, אני בטוחה
שכולם יודעים על מה אני מדברת
משהו אחר שחשוב לכם לומר: כן, שיש המון דברים שחשוב לי לומר, אבל אני אבחר בזה: סוף סוף יוצאת העונה השלישית
של "לוסט" (ושיביאו מהר לארץ את העונה השלישית של "האוס")

שומו

New member
5../images/Emo70.gif

שם: שמר. גיל: 15 וחצי. מגורים: חשמונאים. מסנג'ר: אין
. ICQ: 264357064. אמצעי תקשורת אחר: מסרים ודוא"ל. ציטוט ניבחר מהארי פוטר: "עם לאסו
" משהו אחר שחשוב לכם לומר: תורידו את הדמו של FM7, זה הכי שולתת
.

יעקב,אתה מטורף.

ב"ה שם:ספיר. גיל:16 אזור מגורים:מרכז מסנג'ר: מסר אייסיקיו: מסר אמצעי תקשורת אחר:מסר ציטוט ניבחר מה"פ: "ממתי אתה קורא לי אדוני? ממתי אתה קורא לי פוטר?" משהו אחר שחשוב לכם לומר? החיים יפים בלי עישון

יאללה נו, נצטרף. ../images/Emo13.gif

אפילו שאני כבר די לא משתתפת פעילה בפורום..
שם:שירן
אזור מגורים:קריות
מסנג'ר: [email protected] , שימו לב שאני העלתי את הניק הזה ראשונה, ואבי הזה גנב לי אותו.
אייסיקיו: 119449115
אמצעי תקשורת אחר: מי שיצטרך ימצא את דרכו המיוחדת
ציטוט ניבחר מה"פ: ואוו, כל כך הרבה. ניקח את מה שרשום לי בחתימה בתור האהוב
משהו אחר שחשוב לכם לומר: צבא זה בעעעע

וואו, שירני! ../images/Emo23.gif דבר דיברנו עלזה.

לא גנבתי... רק השאלתי בלי הסכמתך.
וחוצמזה, הלוקינגפורקולניים כ"כ תפור עליי עכשיו. רוב הכיתה שלי מכירים אותי כ'לוקינג'.

skaramoosh

New member
לה לה לה לה

שם: נגה גיל: 13 וחודשיים (לא לשכוח את החודשיים!) איזור מגורים: מעלה אדומים מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: מתחברת לפעמים- 336687171 אמצעי תקשורת אחר- מסרים, אפשר לבקש את הכתובת של הדואר(למרות שאני תוהה מי ירצה לשלוח לי דואר) ציטוט נבחר מה"פ: אין לי כוח לחשוב על זה... מזמן לא קראתי את הספרים אז אני לא ממש זוכרת :p משהו אחר שחשוב לכם לומר: פריכיות זה סאקס

skaramoosh

New member
ארג! התמונה לא עלתה!

גמכן, בוחרת להעלות תמונה מהאלבומים והיא לא עולה.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo6.gif

הארי עם סרט אדום בשיער...הגמד המאוהב...פרסי נראה ממש מטופש.... XDDD

CoralP

New member
מתפקדת! D:

שם: קורל גיל: 14 אזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 286175986 אמצעי תקשורת אחר: מסרים ודואר ינשופים :] ציטוט ניבחר מה"פ: יש כל כך הרבה O: אבל מישהי כאן כתבה ואני מסכימה איתה "ממתי אתה קורא לי אדוני?" "ממתי אתה קורא לי פוטר?" ו.. היה גם בתחילת השישי כשדמבלדור אמר משהו כמו.. הייתי מסיר בפניך את הכובע אלמלא החשש שאמטיר עליך עכבישים" XP יו ונזכרתי ב "מי ימלל היפוגריף שאוכל XD" ו.. "אם לא תלך מכאן אני באמת אהיה רוצח!" [אהבתי את כל הדיאלוג XD] טוב המ די לחפור =.= משהו אחר שחשוב לכם לומר: היום יוצא Death Note TV יאיייי ^____^

למעלה