התנצלות

Mאיה

New member
התנצלות

כשאני טועה- אז אני מודה! כשאני טועה, אז אני גם מוצאת את המקום להתנצל. ועתה אני חשה צורך עמוק להתנצל. בפני מי? לא, אל תרימו גבות!!...אכן, אני חייבת התנצלות לתמוזB. תמוזB, אני מתנצלת שתקפתי אותך על דברים שאמרת...דברים שלא ראיתי אותם באותו רגע, דברים חשובים. עדיין אני חושבת שטעית בעצם הכללת כל החברים, אבל לא טעית לגביי הכל. התבדיתי לחשוב שאנחנו תומכים אחד בשני. וגיליתי שלגביי חלק מהאנשים המילה "אהבה" אין לה משמעות. חלק מהאנשים כתבו אותה מבלי להתכוון...בעיניי אלו אנשים מעטים, אבל עדיין זה כואב. אני מצטערת לגלות שהמקום הזה, שליוויתי אותו מההתחלה אינו המקום שהיה, אני מצטערת לשמוע, לקרוא ולהרגיש שאנשים לא מרגישים שהם יכולים לכתוב על הכאב שלהם. אפילו אנשים מהחבורה ה"עליזה" שלנו. כואב לי על כך. כי בנינו לנו כאן בית. בעיניי זה צריך להיות המקום והפינה החמה שניתן לפרוק את הכאב. לא, אני לא אומרת שאל תרשמו על האושר שלכם- להיפך! אני כל כך בעד!! אני רק חושבת שצריך לתת קצת מקום לכאב שלכם, לכאב של אחרים. צר לי לדעת שהמקום הזה אינו כזה יותר. הוא היה פעם כזה. אני אוהבת גם את האושר שניבט מהודעות מסויימות( כמו של מיכל). אבל, כואב לי שהודעות חשובות שמביעות הרבה כאב, כאב של החברים שלנו, נעלמות שם למטה בגלל שרשור מטומטם על מצב ה-"זין" בשוק. מזעזע!!! מצב ה"זין" בעיניי יותר מתאים לפורום סקס. זה הפורום שאנחנו רוצים שיהיה? זה מה שגורם לכם להרגיש טוב? לי זה עשה רע!! אתמול זה עשה לי רע מאוד! אתמול פתאום התמודדתי עם רגע של כאב, ואני לא היחידה שעברה זאת אתמול...ודווקא האנשים שציפיתי מהם להיות שם בשבילי, אולי כי הם מכירים את הסיפור, אולי סתם בגלל שהם מכירים את הפנים מאחורי השם Mאיה...דווקא הם לא היו שם בשבילי... והתאכזבתי- כן, זו בחירה שלי, כי ציפיתי. ואולי זו לא בחירה שלי?! אולי זה אך טבעי(לפחות בעיניי) שאנשים שמכירים וראו את פניי יחושו יותר קירבה. כי מישהו שלא פגש אותי...בשבילו אני עוד איזה "ניק"...בשבילכם אני חברה! ולה אתם כותבים כל הזמן אנחנו אוהבים אותך. כן, אתמול רציתי הוכחות. ורע לי יותר מכל לדעת שיש כאן כמה חברים שלי שלא מסוגלים לדבר על הכאב שלהם, כי הם חשים שהם לא יקבלו את התגובה/ התמיכה שהם זקוקים לה. וזה אפילו מכעיס אותי. מאוד! אז אני קוראת לכם, חברים שלי...הוציאו את הכאב שנמצא בבטן שלכם. כתבו עליו. אני מאמינה בדרך הכתיבה, בעיניי היא מאוד משחררת. ואני זועקת יותר מכל- דיי לאטימות, יש בקירבנו אנשים שבאמת כואב להם. הם ישמחו אם תרשמו להם שאתם אוהבים אותם, אבל ישמחו עוד יותר אם הם יוכלו להביע את עצמם. ומה יותר נכון להביע את עצמך מול חבריך, הם יוכלו להבין, או לפחות אם לא להבין..הם אלו שירצו להתקרב אליך ולהתחבר אליך, לגרום לך להרגיש טוב!!! מבחינתי זו מטרת הפורום, ואת זה הייתי רוצה לראות. לראות אנשים, אפילו אדם אחד, שהצלחתי לגרום לו להרגיש טוב. ולא לקרא הודעות על "זין ענק" כשמדברים מסביבך על פגיעה מינית. לא יודעת מה לגביכם- אותי אישית זה הגעיל!! תמוזB- שוב, מתנצלת! מקווה מאוד שתבינו שאין לי שום מטרה להרוס, אלא להיפך- לגרום למקום הזה להיות הבית הקטן של כולנו, הפינה החמה שלנו. אוהבת את כולכם- באמת אוהבת!! Mאיה.

אני מתנצל... ../images/Emo4.gif

אני אישית חשבתי שזה מצחיק... אני מתנצל אם פגעתי ברגשותיך או ברגשות אחרים. בסך הכל ניסיתי לשעשע ולהצחיק (למשל במופעי סטנד-אפ-קומדי את יודעת שמשתמשים בזה הרבה?). איך יכולתי לדעת שזה יכול לפגוע? אילו הייתי חושב שיש סיכוי שזה יפגע במישהו, לא הייתי כותב את מה שכתבתי. כעת אני מבין, ואני מבטיח שלא לחזור על כך בשנית. האם אי פעם תסלחי לי??? (ודרך הגב, השארתי לך הודעה במזכירה...) אוהב אותך מאוד, דויד

Mאיה

New member
אחי היקר...

סחה על הקול הסקסי במזכירה... האיכה זה שעדיין אין לך חברה? אותך לאמא!!! מתה עליך, ותודה, תודה,! Mאיה.

הוקל לי

הרגשתי כל כך רע. כמה פחדתי לפגוע באלו שהכי יקרים לי. זאת הסיבה שאינני לוקח סיכונים בחיים והולך על בטוח. וכנראה שזאת הסיבה לכך שאין לי חברה. אני בן אדם תמים, שרוצה לעזור לאחרים באמת, ולשעשע אותם, ועם כל הכוונה הטובה, האחרים טוענים שנפגעו, טוענים שאיני מתיחס אליהם או שאני חושב שאינם רצויים. ועכשיו אני עצוב ופגוע... נתתי את המירב שבי. באמת התאמצתי לתת את המכסימום, כל כך הרבה השקעתי, ופתאום הבלון התפוצץ לי בפנים. אז תודה לך מאיה שהרגעת אותי מעט...

דיויד-אתה טועה

בשני דברים חשובים: 1-את לוקח את הדיון שהתעורר פה באופן אישי, כאילו זו פניה אישית אליך. 2-אין בחיים סיכוי בלי סיכון -אין כזה דבר בחיים בטוח, בכל דבר "הכי בטוח" בעיניך אני יכולה להוכיח לך שיש סיכון מסויים רק שלא תמיד אתה מודע לו. הגדולה של אדם בעיני, היא לדעת לקבל ביקורת בונה. היא לדעת לאמר לעצמך התכוונתי לטוב, אולי טעיתי בדרך הנתינה <ואני מספרת מנסיון אישי>, אין זה מבטל את הנתינה, אבל דורש ממני להפיק לקחים, ואם אני מטבעי אדם שרוצה טוב לזולת אני אשנה במעט שאני יכול ורוצה את דרכי. בעיני לאמר נתתי, רציתי טוב, נפגעו ממני, דברים נאמרו, קצת הייתי באשליה שדרכי נכונה, אז אני פגוע, ושברו את הכלים, ולהרגיש אשמה-זו דרך לא נכונה של התקדמות בחיים, בניה ויצירה. דיויד אתה בחור מקסים, יש בך המון מה לתת לאחרים, ונתת המון לאחרים בדרכך, אתה חש שגם אליך כוון הדיון, אז בוא תחשוב למה בעצם אני נפגע מזה שנתתי? אתה נפגע כי ציפית-ציפית להערכה, ופתאום באה ביקורת, בא כאב, פתאום עולה בך תחושת כפויי טובה, השקעתי אנרגיות, האמנתי בטוב, נמחק כל מה שנתתי מעצמי , זוכרים את הרגע שהגבתי לא נכון בעיתוי הלא נכון. זו טעות דיויד אתה לבד עושה לעצמך את ההרגשה הנוראה לא הפיצוץ. אתה משליך על עצמך את התחושה של אחרים שמצאו לנכון לאמר נפגעתי-כי בעצם למה-כי פגעתי. זו לא הדרך-מותר לטעות, קורה שפוגעים אבל חשוב לדעת לתקן או לנסות לתקן. ערב קסום המון אהבה רחל-נשמה

תודה, אבל אינני טועה...

אני מרגיש פגוע, כי ככה אני... מה לעשות... אבל אני מקבל את עצמי כפי שאני ומרשה לעצמי להיות פגוע. מותר לי. אינני מסוגל לשלוט ברגשותי או במחשבותי, אני רק יכול להחליט איפה אני ביחס לרגש או מחשבה שעולים לי.

איה@

New member
Mאיה - את שוב פעם עושה את זה!! ../images/Emo27.gif

שוב פעם - את מצליחה להביע בדיוק! אבל בדיוק! את התחושות שלי! שוב פעם - את מצליחה להתבטא ולהגיד בדיוק! אבל בדיוק! את שצריך להגיד! והכי חשוב שוב פעם - את מעיזה!! לעשות זאת. גם אני כמוך נפגעתי (ודי הזדעזעתי) ששירשור מתחת ל"חדר של איה" - מתנהלת כזו שיחה..... אולי לחלק זה גרם "להרגיש טוב" אבל לאחרים זה גרם "להרגיש מאד! לא טוב"! למען האמת - אחרי שתי הודעות בהם הבנתי את הרעיון לא המשכתי לקרוא את השירשור, יכול להיות שיש שם גם הודעות רציניות או חשובות אבל אני לא הייתי מסוגלת לפתוח הודעות ולהתקל במילים שגורמות לי להרגיש לא טוב (בלשון המעטה...). תודה לך Mאיה - שהעזת והעלית את הדברים! את העלית נקודות שגם אני העליתי אותם ברמזים..... לפזר לכל עבר מילות אהבה וחיבוקים - זה נהדר! אבל זה לא מרפא באמת את הפצע - זה לא מבריח את הכאב..... אני מסכימה עם כל מילה שכתבת. שלך
איה.

Mאיה

New member
איוששש,

אני בעד "לפזר" מילות אהבה...לא ממש לפזר... כשאני אוהבת מישהו, אני אכתוב לו את זה לא פעם ולא פעמיים- כי אני פשוט אוהבת! כי הוא נגע לי בלב דרך המילים, כי (אולי) פגשתי אותו. זו הדרך שלי! ואני בעד מילות אהבה כשהן מכוונות, אני בעד חיבוק כשהוא מכוון. כשאני אוהבת אז אני פשוט אוהבת, כשמישהו כותב הודעה שנגעה לי ללב, אז אני פשוט מתחברת לזה מכל הלב, כזאת אני! אני מקווה שזה לא נראה לכם מזוייך- כי זה נכתב מהלב וזו אני! ואני באמת אוהבת את האנשים כאן! הם מדהימים ומיוחדים בעיניי.. אני לא מפסיקה לאמר זאת לחברות שלי... אני ממש אוהבת את האנשים. Mאיה.

אורלי_ל

New member
Mאיה, שמחה שחזרת ../images/Emo23.gif

לימדת אותי משהו על עצמי. אני אוהבת אותך.

תמוזB

New member
Mאיה

זה עצוב להיות צודק בצורה כזו. היה עדיף שהקוראים היו חכמים ואני לא הייתי צודק. אני מקוה שלמדו את הלקח. הישארי חזקה ואל תתני לזה לדכדך אותך.

Mאיה

New member
תמוז

אז למה לנפנף ב:"אמרתי לכם"? היית מוערך אצלי יותר אם היית כותב הודעה מנוסחת אחרת. כשאני צודקת אני לא מנפנפת בזה! ואני חזקה, ממש לא מדוכדכת, ואיך אמרתי לאיה- אני באמת אוהבת את האנשים כאן. וכתבתי את ההודעה שיצאה לי מהלב כי ידעתי שאמצא כאן אוזנת קשבת. הייתה לי גם תחושה...שתנפנף במה שאמרת בעבר- קיוויתי להתבדות, אבל לא הפתעת אותי. מה שאומר, שכמה שאני חושבת שאני לא קולטת אנשים--וואלה אני עתה יודעת שכן.(לא הערכתי את עצמי נכון...) רק טוב, תמוז! Mאיה.

תמוזB

New member
את שוב טועה

זה לא היה "אמרתי לכם". חבל שאת לא מבינה מה זה כן היה.

זהרי

New member
בהמשך " לדבר"

אז מאיה קראתי את מה שהיה אתמול ולא ידעתי כיצד להגיב לך זה שונה להגיב לאיה מאשר לך הסתכלתי ולא ידעתי פשוט אבל לא בגלל זה רציתי לכתוב אלא על משהו שקוראים לו כוחות על מאיה את זוכרת בצרוף מקרים? מיכל דברה ביום ראשון על אבא שלה ואני השבתי ודברתי על אבא שלי אז ככה אבא שלי בטיול בספרד הוא מטייל שם אחרי שהיה בבית חולים קשה לו עדיין לדבר אתמול אחותי מספרת לי שהיא דברה איתו בפלא..והוא נתן לה הרגשה שהוא רוצה שישוחחו איתו.. לא האמנתי לה וזה כאילו לא חדר אליי היום באמצע ישיבה בעבודה..צלצול פלא לא יחסתי חשיבות וסגרתי את הפלא לאחר מכן כשיצאתי פתחתי ושמעתי הודעה קולית ממנו לא האמנתי חשבתי משהו קרה צלצלתי אליו הוא היה באמצע טיול לאנדורה בספרד היה מאושר שצלצלתי התלהב סיפר ונהנה אמר עד כמה הוא מחפש משהו לקנות לי לרגע לא ידעתי מה לומר זרמתי כשנתקתי את השיחה המון שמן לקח לי להתאושש אז צרוף מקרים? השראה של מיכל? זרז של הפורום? איני יודע... רק רציתי לספר לך.. זהרי

זהרי-איזה מרגש

אני חושבת שמיכלי תהיה מאושרת לקרוא את הודעתך, ואולי באמת אני מאמינה בזה , הודעתה של מיכלי על אבא גרמה לך להתקשר לאבא, ולא דווקא החשש שמשהו לא בסדר איתו. אולי כמו תחושת תקווה שזרמה אליך, שגם אבא שלך יעבור שינוי. וואו איזה מרגש הלוואי ויכולתי לזכות באבא-אבי חי אבל מת מגיל צעיר בנפש. שפתו-היא שפת החיות
, חיבוק ונשיקה הם מחוץ לאוצר המילים
אני שמחה שסיפרת רחל-נשמה
-תן אחד כזה לאבא כשיחזור לארץ, ואולי תגלה שהוא כל כך רצה לתת לך כבר מזמן אבל פחד שתדחה אותו.

Mאיה

New member
זהרי-זה נפלא!!

עשית לי טוב עם הסיפור שלך... אולי אתחיל ללמוד קצת על הכוחות על הללו, לפתע אני לא כל כך עקשנית וסרבנית לדעת עליהם... עשית לי ממש טוב! שמחה בשבילך! Mאיה.

מתנצל על חוסר הרגישות! אכן, מלים

יכולות לפגוע!!! איה ומאיה, אני מה-זה מצטער על רצף שרשורי ה"זין הענק" למיניהם. זאת היתה סתם בדיחה שהובאה בעיתוי ממש לא לעניין ולא רגיש, מסתבר! לא העליתי על דעתי שזה יביא לתחושה רעה אצל מישהו. אני מבין עכשיו שזה היווה איזה שהוא "טריגר" או סתם נתן תחושה של חוסר-רגישות. אז שוב - סליחה!!! ואני מאוד מאוד מאוד שמח על כך שמאיה מצאה את הכוח להגיד את שעל לבה, אחרת לא היינו אפילו מעלים על דעתנו שפגענו במישהו - ועכשיו אני מקווה שכולנו נהיה זהירים יותר במילותינו - וכולנו זה אומר בלי יוצאים מן הכלל! אוהב, בן נ.ב. אם הפגיעה קשה והסליחה באותה מידה, אני אבין ואינני מצפה שיסלחו לי. אז שוב - סליחה!!! אני לוקח אחריות על כל מלה שאני כותב בפורום ואני מודע לכך שאני תמיד יכול לטעות ומישהו תמיד יכול להיפגע. זה לא שאני מתכוון עכשיו להתחיל לכתוב בפורום "על קצות האצבעות" ואם למישהו לא נראה שאני אמשיך לכתוב בפורום, שיגיד.

למעלה