התחייבות לשנה

כמי שנימנה על "הפריירים" ששוכחים

לגבות את התשלום ומפסיד כל שנה סיפרה עם כמה אפסים בצידה הימני , אני מקנא באלה שמסוגלים להיות "מסודרים" ולגבות תשלום מראש לכל או לחלקי תקופות בשנה . במהלך שנות עבודתי המרובות אני יודע "שהפסדתי" הרבה הרבה מאוד כסף כי לא היה לי " נעים" לבקש ולנגס , אני רק מייחל ליום בו אוכל לעשות זאת . אני מאוד סבור כי הדברים האלה קורים במיוחד לנו מאמני אומנויות הלחימה ופחות בתחומים אחרים . אינני רואה אף לא אחד שקונה במכולת ואינו משלם כך בכל עסק אחר מלבד באומנויות לחימה וגם כאן כבר ישנם מאמנים / מכונים שעובדים "מסודר" יותר. אני יודע כי אני ממליץ כך למאמנים הפועלים תחתיי , תשובתם תמיד : "במקום להמליץ תעשה בעצמך... " אז , לאחר תקופת ניסיון בת חודש , אני סבור כי יהיה רק הוגן לקבל התחייבות לשנת אימונים/פעילות . כאשר חניך מגיע "ותופס" מקום בקבוצה במיוחד באם ישנו סף מינימום/מקסימום לקבוצה במידה ויעזוב בתקופה מסויימת של השנה ( בגרויות , חופש, טיולים וכו'... ) ההוצאות ממשיכות לזרום וההכנסות פוחתות ובראיה קדימה המאמנים לרוב נמצאים בהוצאות יותר מהכנסות ברוב שנות עבודתם. רבים מהמאמנים מממנים את עבודתם כמאמנים מעבודה אחרת ואיני רואה כל סיבה לכך.
 

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif תלמיד ותיק למורה כזה

חשבתי לכתוב הודעה ארוכה, החלטתי שעדיף שלא. אמיר
 
דעתי על העניין../images/Emo132.gif

אני לא מסכים עם הדרך הזו של התחייבות לשנה זה נראה לי הסדר כובל ויכול לגרום לאנשים מסויימים להתנגדויות או לבוא מתוך כורח כי הם שילמו. אני מבין ומכבד את כל המורים שדורשים ממך תשלום ארוך טווח ואני בטוח שסיבותיהם ושיקולם עימם. אני לא הייתי יכול להרשות לעצמי לשלם לשנה מראש גם כי כלכלית זה לא אפשרי מבחינתי וגם כי זה שולל ממני את חופש הבחירה ומרתיע אותי. מאוד נוח לי אמצעי התשלום שמונהג כיום ע"י המורה שלי בצורה מאוד פשוטה. אני כמעט בטוח שלא הייתי ממשיך ללמוד שלא לדבר על הישארות במקום שהיה דורש ממני תשלום ארוך טווח. אין לזה שום קשר מבחינתי להתחייבות של התלמיד אם הוא שילם לשנה זה לא אומר שהוא ישאר ואין פה שום הצהרת כוונות מבחינתו. אני לומד שנתיים וחצי כבר בשמבאלה ולדעתי הקרקע ההתפתחותית שאני מוצא שם מהמון בחינות פשוט מתאימה לי. בתור אחד שמעולם לא התמיד בכלום באה שמבאלה והפכה את היוצרות.
 
שמבאלה אקדמיה לקונג-פו

אני גם לומדת שם
הלימודים מורכבים מ-3 תחומים: 1. הגנה עצמית 2. ריפוי 3. אמנות הלמידה - היכולת לפתח את עצמנו, לרכוש יכולות, להדריך את עצמנו ואחרים בנושאים שונים וכו'. את מוזמנת לתאם שיעור נסיון (חינם) עם המורה שלי, בן. הטלפון שלו הוא 03-5270332. בהצלחה
 
תודה../images/Emo24.gif

הי מיכל. תודה על הפרטים ששלחת לי. דיברתי עם בן והוא נשמע מאוד נחמד ואדיב.אני סקרנית לראות אימון אך הבעיה היא שגם אם השיטה תמצא חן בעיני אני ממש לא רואה את עצמי נוסעת מירושלים לת"א פעמיים בשבוע. הבנתי גם ששם בית הספר הוא שמבאלה (זה מה שלא היכרתי)ולא שם השיטה. אם אהיה בת"א אולי סתם אבוא רק לראות אימון,מעניין אותי במיוחד החיבור בין אומנות הלחימה לתחום השלישי שהזכרת-אמנות הלמידה.
 
למעלה