התחייבות לשנה

Tonjin

New member
יפה לך...

אף אחד לא ישנה את הדיעה שלך? אז באמת בשביל מה להתדיין? בואו נסיים/נמצה את הדיון.. אופס, סליחה כבר עשית את זה בשבילנו.. לא שמתי לב... בהצלחה בדיונים עם עצמך בעתיד. אני בטוח שאת ואמילי תחליפו דיעות מעניינות ותגיעו בדיוק למסקנות המתאימות..

אמילי ב

New member
אווווווו../images/Emo34.gif

מה קרה? פגעתי לך באגו? לא רגיל שבחורה עונה לך? צ צ צ

אההה, טונג'ין ואמילי

אני לא אמחק כלום, בשביל שיום אחד תתביישו בעצמכם.

Tonjin

New member
אוהד... אם היית פה בשנתיים שלוש

האחרונות (ואני יודע שהיית) אתה בטח יודע שנגררתי כבר יותר נמוך.. (או שאני טועה?)

יותר נמוך? אולי

אבל בפעמים הקודמות זה היה עם מטרה\בשמץ הומור (עצמי או לא)

אמילי ב

New member
אני באמת מתביישת.

מתביישת לראות כאלה תגובות של תת רמה... אני לא קיללתי ..עניתי את דעתי..יכול להיות שהיא עיצבנה כמה.. אך היא דעה לגיטימית... וכמו שאני מקבלת דיעות של אחרים גם אם אני לא מסכימה כך גם לדעתי אחרים יכולים להתנהג..(והיו כאלה שנהגו כך..ויש כאלה שלא יכולים ומוכנים להרפות..) ולכל הציניקנים למיניהם והעוקצנים עניתי באותה המטבע.. כמובן שלכמה בנים פה קשה לקבל את זה שבת עונה להם ועוד בפורום .. אז האגו נפגע..לא נורא -יעבור.(או שלא) לילה טוב ושקט אוהד

Tonjin

New member
כן, אני חזיר שוביניסט מנאייק ואני

לא יודע להתמודד עם בחורות שעונות לי.. זה לא קרה לי קודם אף פעם.. איך זה קשור לדיון (או למשהו) תזכירי לי בבקשה?

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo70.gif טוב, מספיק ודי

חברים - ההתנצחות הזאת לא במקום. בשביל זה יש מסרים או זירת האבקות. מספיק.

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifנמחקו הודעות

אחת לבקשת הכותב, ואחת שלא תרמה לאנושות במיוחד. שוב - בבקשה להרגיע.

אני מוחה גוטמן , למה אתה מוחק תמיד

לפני שאני מספיק לקרוא ? יש שרשורים שאני מחכה לראות איך הם מתפתחים ואתה מקלקל לי , אפשר להחזיר ?

המתחיל במצווה: ../images/Emo92.gif ו- ../images/Emo91.gif

גוטמן: אם כבר למחוק, אז גם ההתייחסות של חברנו רפאל לתחתונים של אמילי, אין להם מקום בפנטאון הפורום

Raffael

New member
הבהרה בענין התחתונים

חשבתי שזה מובן מאליו. אולי לא. חברתנו אמילי התעקשה להזכיר שוב ושוב את מינה, בהקשר של היחס שהיא מקבלת. לא עלה לרגע על דעתה שאולי המהות של דבריה הביאה לתגובות להן זכתה. יכולתי לכתוב לה פשוט שתפסיק לבלבל את המוח ולטעון שהיא מסכנה, חלשה ויכולה ללדת, בכל פעם שמישהו לא מסכים עם דבריה. יכולתי, אבל בחרתי אחרת, כתגובה לסגנון הילדותי והלא ענייני שקיבלו הדברים. בהקשר הזה, אני חושב שהתגובה שלי היתה הולמת וראויה. לא לקחתי חלק בדיון, עד שהוא קיבל את המפנה הילדותי והעילג שלו. אז כבר היה לי קשה להתאפק. כמו כל גבר מצוי.

גבר גבר (מצוי):

אמילי תקפה בארטילריה מלאה במקום לעקוץ בקטנה, בין סדקי האגו המתוחכם והמודחק משהוא - שלנו הגברים, אבל לא נורא: למי שהגיע - הגיע... סה"כ כולם יכלו להיות קצת יותר עניינים לו רק רצו, נכון

למעלה