השוואתי 125 סמ"ק:

הבעיה היא שכשאני כותב משהו בפורום

זה ברוב המקרים מקשר את דברי ישירות ליבואן גם אם כן התכוונתי לכך וגם אם לא ואת רוב האנשים זה לא מעניין אם אני כן רשמי או לא. אתה כרגע לא מייצג (באופן רשמי או שלא) אף גוף ולכן דבריך לא מקושרים לאף אחד. מאז ומתמיד העדפתי לא להתייחס למבחני דרכים וכך עשיתי גם במקרה הנ"ל, מעולם לא התייחסתי לתוצאות מבחן זה או אחר של מגזין זה או אחר (גם כשכלים של הונדה ניצחו וגם כשהפסידו), במקרה הנ"ל בסה"כ שאלתי שאלה וקיבלתי עליה תשובה מלאה מ WIZ. מצטער שהבנת מדברי שהם בעלי מטען "מהבית" אך המצב ממש לא כזה. מבחינתי הנושא סגור ואין לי דבר להוסיף בנושא, אני רק מקווה שהבנת את דברי (ואתה יודע טוב מאד מי עומד מאחורי הכינוי ועד כמה הוא אמיתי בדבריו).

אם כך מגיעה לך התנצלות...

לפחות על כך שייחסתי חשיבות נסתרת לדבריך שבפועל לא היתה שם
חג שמח אחי.

W i z

New member
טוב, לצערי אני לא יכול להגיב

מהעבודה אך קראתי את מהלך התפתחותו של השירשור הנ"ל. בכל מקרה, אין טעם לפתוח הכל מחדש. אבל הייתי רוצה להגיד כמה מילים בפן אישי יותר: אני לא כותב הרבה זמן בפורום קטנועים (אך קורא בו בערך מאז שהתחלתי לכתוב בפורום אופנועים). עם הזמן למדתי להכיר את חלק מהאנשים אפילו שלא מדובר בהיכרות פרונטלית. יש לי הערכה רבה למה לדרך בה אתה פועל ולדעתי אתה עושה זאת בצורה טובה מאוד - לא מנסה לדחוף, מסוגל לגבות את דעותיך במספרים והחשוב ביותר - מספיק חכם בשביל לא ליפול בכל מיני נקודות בעייתיות. לסיום, אני רוצה לאחל לך ולמשתתפי הפורום חג שמח וכשר !

xguy

New member
זאתי דוגמה מעולה כדי להדגים לך

את הבדלי הגישות בין הונדה לבין הרוכב הממוצע. לרוכב הממוצע המחיר בעת הקנייה מהווה פקטור משמעותי מאוד, ופעמים רבות יעדיף לקנות כלי קצת פחות טוב, אבל בטח מספיק טוב ולחסוך אפילו לא הרבה. אני לא אומר שזאת הגישה החכמה - ולא רוצה להיכנס לוויכוח על תועלת/עלות בהתחשב במיעוט תקלות, מחירי טיפולים וכ"ו. בשורה התחתונה - אם תשים שני מוצרים על המדף אחד יעלה 99.99 ש"ח והשני 100 ש"ח - הראשון ימכור יותר.

e-shfiyut

New member
למה במבחן הקודם כתוב...

שבמובי יש מיכל דלק 7.5 ליטר??? זה לא ככה... האם יש עוד נתונים שגויים?!

siamir

New member
אין אפילו כלי יפני אחד במבחן!!

לא Dylan ולא SH? אף כלי של הונדה???? ובלי הבורגמן? ומה עם ימהה? זה מבחן של טייוואנים וקוריאנים!! (ו'כמעט' סיני..)

3Style

New member
חוץ מהדילן הקטנועים שציינת לא

עומדים בקריטריונים של המבחן.

xguy

New member
קראת את המבחן ?

כלים עד 20,000 ש"ח = אין בורגמן, ימהה וSH. והודנה מסיבה עלומה העדיפה לא להעמיד את הדילן למבחן - אולי כי נמאס להם שהכותרת מכל מבחן שיעשו להם זה - אחלה קטנוע אבל יקר מידי לרוב האנשים.

xguy

New member
שאלה חשובה יותר

שפתאום ניזכרתי בה, היא - איפה האג'יליטי ? אם כבר יש דגם בתחום ה125 הקטנים והעירוניים שיכול לעורר עניין אמיתי זה הוא - קימקו עם מחיר של סיני. מעניין היה לדעת איך הוא עומד מול האחרים.

למעלה