השוואתי 125 סמ"ק:

tarbuka

New member
לא נראה לי בכלל המבחן של ה 125 בפול

בפול גז נראה לי לא אמין בכלל ....... הכיצד זה שהשוק אומר אחרת וגם אנשי השטח לדוגמא קטנוע מובי ???? הפער בין הביצועים שלו בשוק וגם ע"י המוסכים והמכירות שלו - לבין מה שאמרו בכתבה שונה לחלוטין

STP5

New member
הסוף להתלבטויות - HD ניצח- תודה לפו

לפול גז על המקצועיות, ועל המענה על כל השאלות אפילו הקטנות ביותר - ישר כוח , תמשיכו להעשיר אותנו חג חירות שמח

iyehuda

New member
איך זה שדילן 125 לא הופיע

וה LX125 כן הופיע ,והוא יותר יקר מהונדה ,ולא מתקרב לביצועים של הונדה ; אני מקווה שפול גז לא בנתק עם הונדה , על אותו משקל מוטו => עופר אבניר

איך נדע שהתוצאות אוביקטיביות ?

אני לא קובע עובדה, אלא רק שואל , הרי פול גז הוא גוף פרטי שמטרתו להרוויח כסף ,האם ייתכן שאת המבחנים הוא עושה בהתנדבות ללא רווח כספי? וממה הוא מתקיים בכלל?

daditami

New member
מתפרנס מזה שהיית מספיק סקרן

לקרוא את המבחן ועל הדרך להחשף לפרסומות. ממועדון החברים . ופעילויות נוספות שלו.

אהוד א1

New member
אתה אמיתי?

איך אתה יודע שהתוצאות באוטו/מוטו/הגה/ידעות/מעריב/דרייב וכו' הן אובייקטיביות? הרי גם הם גופים כלכליים,לא? התשובה פשוטה:או שאתה סומך על עורכי המבחן או שלא.אם אתה לא סומך - למה בכלל לקרוא? מהכרות אישית עם הנפשות הפועלות אני יכול להבטיח לך שמדובר באנשים שזוכרים את תפקידם כעיתונאים. פולגז הוקם על ידי קומץ משוגעים לדבר שבמשך שנים עבדו בחינם,וכשאני אומר חינם אני מתכוון לזה שאת הדלק למבחנים הם שילמו מכיסם.כשהאתר תפס תאוצה והציבור והמפרסמים הבינו את גדולתו התחילו להגיע גם ההכנסות (מפרסומות בבאנרים בעיקר,אני מניח).להתעשר הם עדיין לא התעשרו ואני מאחל להם (ולנו) לא רק שהאתר יהיה מאוזן תקציבית אלא שתכנס לכל אחד מהם משכורת מלאה כך שיוכלו לעסוק רק בזה.בינתיים הם עובדים בעבודות אחרות ו"מבזבזים" את הלילות וסופי השבוע על ה"תחביב". לגבי המבחן הספציפי - מחצית מהרוכבים שהשתתפו במבחן הנ"ל גולשים כאן בפורום בקביעות.יש לך שאלות? שאל,אולי תקבל תשובות.

dudmel

New member
בנוסף לדברים של אהוד ודדי

בזמן האחרון גם ניכר שיתוף פעולה בין פול גז וynet, שמן הסתם מלווה בתמיכה כלכלית.

Mr. Pooh

New member
כנראה שטעיתי,

אבל אני לא זוכר שיתוף תוכן או כתבות ב"הארץ" חתומות על ידי כתבים מפולגז. עניין של הגדרה כנראה, כי בפועל, כך פורסם בפג"ז, השדון נשרך אחרי רוכבי המבחן האחרים בכמה מבחנים...

אהוד א1

New member
../images/Emo45.gif

וגם דוחף ידע לא רלבנטי כדי להראות חכם. קח אותו כבר למטלון ותוריד לו את האף.

אהוד א1

New member
חתומות על ידי השדון.

השדון שילם על הדלק,פולגז הביאו את הרוכבים(בנוסף לשדון),סקירות שונות נכתבו להארץ ולפולגז.

אשמח לראות...

"פרסום" כזה בפג"ז שכן כאן בפורום לא מעריכים "שמועות" או זיוני מוח. בדיוק כמו ההודעות האחרונות שלך לענייני זרימת נוזלים או כביכול הצגת הבנה במה קורה מאחורי הקלעים של העיתונות הישראלית. אין טעם לנסות להראות ידע כשאין לך אותו. זה נראה לא טוב, לא רציני ולא מקצועי. יש קוראים שעוד עשויים להתייחס להודעותייך כאל כאלו שמגובות בידע.... שאין לך. ואם כבר שמועות... יש שטוענים שהגעת לביקור למבחן קטנועים האחרון והצלחת לעצבן את אחת מרוכבות המבחן שהחליטה ללמד אותך לקח. השמועות מתעקשות שהיא הצליחה לרתק אותך לדשא ובעודך טועם את הזיבול האורגני של עיריית ת"א ומתחנן שהיא תשחרר אותך, כולם עמדו בצד נבוכים מהמראה הבלתי אפשרי של דב...אוכל דשא כי דבורה קטנה מאלצת אותו. השמועות נכונות ?

למעלה