בעדינות,שדון.יש לכם את הסדר ביחד...
M Mr. Pooh New member 1/4/07 #48 טוב, בסדר, אני לפחות לא "משאיל"... אופנועים מחברים, טוען שהם בבעלותי, ועוד משתמש בהם בתור רכב ת"ש !! שלא לדבר על עדיפות הסמ"ק היתרה, רק כדי שלא ייאלצו לחכות לך בכל פנייה. אגב, דבורים, הן לא אמורות למצוץ צוף?
טוב, בסדר, אני לפחות לא "משאיל"... אופנועים מחברים, טוען שהם בבעלותי, ועוד משתמש בהם בתור רכב ת"ש !! שלא לדבר על עדיפות הסמ"ק היתרה, רק כדי שלא ייאלצו לחכות לך בכל פנייה. אגב, דבורים, הן לא אמורות למצוץ צוף?
M moniqueo New member 1/4/07 #50 מרגיש גיבור? מרגיש גיבור כשאתה חושב שאני לא רואה מה אתה כותב? הדבורה...
M moniqueo New member 1/4/07 #87 ממורמרת??? ממש לא. אבל כן משועשעת... כמו שאתה יודע, יש עוד תמונות מאותו יום...
א אזרח פ. New member 1/4/07 #51 אגב "נשרך מאחור",יש עדויות מרתקות.. בדבר רוכב ווספה מעשנת שנאלץ להוריד גז ולחכות (הרבה) עד שהג'ילרה הצעירה סגרה את הפער
אגב "נשרך מאחור",יש עדויות מרתקות.. בדבר רוכב ווספה מעשנת שנאלץ להוריד גז ולחכות (הרבה) עד שהג'ילרה הצעירה סגרה את הפער
ז ז ר ח New member 1/4/07 #55 אחחחח, חבל שאין לי עדות למה שהתחולל במטלון כאשר החריץ הכי מפורסם במדינה נתן בראש לרוכב הג'ילרע הנ"ל.
M Mr. Pooh New member 1/4/07 #61 בסה"כ ניסיתי למנוע עקיצה נוספת... ראה כיצד הדבורה מורה לרוכב התמים לסור לצד הדרך כדי לבצע בו את זממה. חוצמזה, אני לא ממרמר בפומבי, זה בטח תעריף כפול.
בסה"כ ניסיתי למנוע עקיצה נוספת... ראה כיצד הדבורה מורה לרוכב התמים לסור לצד הדרך כדי לבצע בו את זממה. חוצמזה, אני לא ממרמר בפומבי, זה בטח תעריף כפול.
T TheNightDevil™ New member 1/4/07 #65 ממתי הדבורה מורה למישהו משהו... פעם אחרונה שראיתי אותה מנסה להעביר מסר כלשהו... זה לא היה בדיבורים וזה עבר נהדר למי שהיה צריך לשמוע.
ממתי הדבורה מורה למישהו משהו... פעם אחרונה שראיתי אותה מנסה להעביר מסר כלשהו... זה לא היה בדיבורים וזה עבר נהדר למי שהיה צריך לשמוע.
M Mr. Pooh New member 1/4/07 #69 זה רק בגלל שהעזתי לומר שהLX הכי יפה מי אמר שלהיות בוחן זה לא מסוכן? אגב, שמעתי, שגם אם הייתי אומר את זה מרחוק, הייתי נפגע. אגב 2, אל תתפלא אם תמצא את הכידון שלך מרותך בוקר אחד, כן?
זה רק בגלל שהעזתי לומר שהLX הכי יפה מי אמר שלהיות בוחן זה לא מסוכן? אגב, שמעתי, שגם אם הייתי אומר את זה מרחוק, הייתי נפגע. אגב 2, אל תתפלא אם תמצא את הכידון שלך מרותך בוקר אחד, כן?
א אהוד א1 New member 1/4/07 #80 פעם אחרונה שהוא חובק כך זה היה .... על ידי החריץ המפציץ בשירותים של פאב תל אביבי.