השוואתי 125 סמ"ק:

ariel911

New member
החריץ נעלב מעצם השוואת חיבוקו

והשפעותיו למול החביקה העדינה המוצגת

green machine

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

והכי מצחיק, היו שם עוד עשרה אנשים וכולם שמו את ה
שלהם על הבחורה! צור, אתה
תודה, שדון. (וסליחה שנעלמתי, חטפו אותי להופעה של שלום אסייג).

magesty

New member
חשוב לציין שחסרה לפול גז עוד בדיקה

צריך להיות עוד בדיקה עם מעמסה, בדיקת ביצועי הקטנוע בהרכבה לדעתי פה היתרון העצום של הקטנועי עם הרבה כ"ס אני לא יודע אם הדילן 125 יהיה יותר מהיר מהHD למרות שיש לדילן 14 כ"ס לדעתי ה 14 כ"ס של הדילן ישפיעו בעיקר בהרכבה אני מרגיש זאת בדילן שלי ( 16 כ"ס ) , בהרכבה אני כמעט לא מרגיש את הנוסע שמאחורי

אהוד א1

New member
כל הכלים נבדקו גם בהרכבה.

הן מבחינת סחיבה והן מבחינת נוחות למורכב (מורכבת).

magesty

New member
קראתי את כל הכתבה ולא ראיתי התיחסות

להרכבה , אשמח אם תאיר את עיני

אהוד א1

New member
מדהים שעדיין נשארה לי סבלנות.

לא, התוצאות לא נשמרו בסוד. התוצאות רשומות שחור על גבי מסך בסוף המבחן. לא רשמו מפורשות שכל הקטנועים נבדקו גם בהרכבה? צודק.אני אבקש מהחבר'ה בפולגז לפצות אותך במנוי חינם.עדיין,נושא ההרכבה משוקלל בתוצאות המבחן. אתה מאמין לי שכולם נבדקו בהרכבה? במידה ולא רק תגיד ואנסה לארגן לך תשובה "רשמית".

iyehuda

New member
מג'סטי תאמין לו

אני ראיתי אותם בדרך לוד בשכונת התקוה ביום שישי ב 16:30 ואכן היה בחור מורכב על פיפל 125 ולך אהוד גם אני הייתי מעדיף שיהיה רשום איך ביצועי הקטנוע משתנים בזמן הרכבה

אזרח פ.

New member
כמה שורות "רשמיות" ../images/Emo69.gif

יש הרבה דברים שאפשר היה עוד ועוד לכתוב על הקטנועים הללו אבל במסגרת של 10 קטנועים שנבחנים בו זמנית, אנחנו מנסים להיות כמה שיותר עניניים ולהציג באמת רק את הדברים הכי-הכי חשובים ורלוונטיים. העמסת עוד ועוד עובדות ופרטים יהפכו בסוף את המבחן ללא-קריא ואז כל המטרה מוחמצת מראש. ועוד דבר - על קטנוע 250 אין בעיה להרכיב והרבה, ולכן גם כל קטנוע זכה שם להתייחסות פרטנית מפורטת של נושא ההרכבה. זה ככה בכללי. ועכשיו לעניין. על כל הקטנועים הרכבנו ולא מעט. גם בוחנים נוספים, גם בוחנת שכל תפקידה היה להיות מורכבת, גם את רותם צלם הוידאו וגם את טל"ז כמובן. ומה ההבדלים בין הקטנועים בסופו של דבר? לכאן ולכאן, אבל בגדול לא מספיק מהותיים ושונים עד כדי כך שנחליט להעמיס גם את הפרט הזה במבחן. היו קטנועים מעט מרווחים יותר, היו מרווחים פחות, היו כאלו שהיה בהם יותר מקום לרגליים וכאלו שיש להם משענת מאחור (וזה דווקא כן צוין). ההבדלים לא היו מספיק משמעותיים כדי להתייחס לזה. מה שמדהים הוא שכולם, כאשר הורכב עליהם רוכב נוסף, נסעו פחות טוב מאשר בלעדיו
וברצינות - קטנועים מהירים וחזקים יותר התמודדו טוב יותר עם מורכב מאשר חלשים ואיטיים. לא היה אחד שהצטיין במיוחד או נכשל לגמרי. העדפנו במקום להתייחס לנושא ההרכבה, להתייחס להאם מומלץ ואפשרי לצאת איתם מחוץ לעיר, למשל. בעוד שעל קטנועי ה-250 אפשר להרכיב ולחצות את המדינה בקלות יחסית (על חלקם, בכל אופן), על ה-125 הרכבה היא עניין למרחקים קצרים בלאו הכי.

magesty

New member
אני יכול להגיד לכם רק תודה ../images/Emo140.gif

אני כנראה יותר מדי מגזים עם הבקשות שלי

../images/Emo207.gif למישהו יש ניסיון ממושך עם HD

הוא הוכיח את עצמו בשוק?? חבר שלי מתלבט איזה 125 לקנות.. ולמרות הסקירה בפול גז, אני לא בטוח שהוא הוכיח את עצמו ככקטנוע אמין לאורך זמן..

אהוד א1

New member
ניסיון ממושך? הוא נמכר שבועות...

דגם ה-200 חולק מכלולים זהים לג'וירייד.כל מה שאתה יודע על אמינות הג'וי יתאים גם לאחיו.

1. מהיכן הנתונים שהשוק אומר אחרת ?

2. המובי הוא קטנוע זול ומיושן שנמכר בעיקר לשליחויות, השינוי בדרגות הרישוי גרמו לרוכבים נוספים אשר מחפשים קטנוע בסיסי ופשוט במקום 50 סמ"ק רכשו אותו בעיקר בשל מחירו הזול. 3. המובי כמו הסופר ג'וקי ובדיוק כמו משפחת סאן יאנג הדיוק חולקים את אותו המנוע בדיוק (9 כ"ס) הם קטנועים שהמנוע שלהם אמין אבל כבר מיושן יחסית למנועים של הכלים המודרנים של הונדה/קימקו/סאן יאנג ושות', המנוע הזה תוכנן איפשהו בתחילת שנות ה 80 והוא כבר לא פסגת הטכנולוגיה. 4. הרבה רוכבים קנו את המובי על פי תוצאות המבחן שפול גז עשו לפני מספר שנים בו ניצח המובי, במבחן ההוא המתחרים שלו היו בעצם קטנועים שמתחת למעטפת הפלסטיק שלהם הם אותו הכלי מבחינה מכנית אבל היתרון של המובי היה גלגלים גדולים יותר והוא היה מרווח יותר, זה מה שגרם לו לנצח במבחן(עד כמה שאני זוכר). מאז המבחן ההוא הגיעו קטנועים חדשים אשר הציעו מפרט טוב יותר ומכלולים איכותיים יותר ולכן המובי נשאר הרחק מאחור. 5. אפשר לראות לפי נתוני המהירות האמיתית שהמובי/סופר ג'וקי לא מגיעים לביצועים של הקטנועים המודרנים יותר. בקיצור אין פלא שהמובי לא הגיע לשלישיה הפותחת ואני מאמין שאם כל הקטנועים היו מדורגים ממקום ראשון עד אחרון הוא היה בשלישיה האחרונה. חג שמח

למעלה