אני משער שאתה לא היחיד...
...שרואה דברים בצורה שונה. לכל אחד יש זווית שונה כשהוא בא לבחון סוגיה מסויימת. כאמור במבחן, לבחון את כלל הקטנועים זה לא ישים. לא בצורה מקצועית והגיונית. האופרציה סביב מבחן כזה היא עבודה לא קלה, כפי שניתן לשער. פול גז הצליחו להרים הפקה בסדר גודל מטורף, ומבין את זה רק מי שניסה פעם לעשות משהו דומה. אם אי אפשר לבחון את כולם בבת אחת, הרי שחייבת להתבצע חלוקה. למען האמת, גם לא הגיוני לבחון את כל הכלים ביחד מסיבות נוספות. קו החצייה נקבע ב-20K. למה ? ובכן, מסתבר שזהו קו התלבטות לאנשים רבים (לקוחות פוטנציאלים). כך לפחות ע"פ האנשים שפונים אלי התייעצות, בבואם לרכוש קטנוע. זאת ועוד... אם תבחן את הקטנועים בסגמנט הזה, תראה שרובם עונים על דרישה בסיסית משותפת מבלי להתפרע במחיר הרכישה. בנוגע לעניין הנצחון. אני אשתדל לענות באיפוק שכן מתוך הודעותיך עולה ניחוח שאולי רק אני מצליח להריח אותו, ואיני אוהב אותו. אומר חד וחלק באופן שאינו משתמע לשתי פנים : בכל הכתבות שפורסמו בפולגז בהן אני השתתפתי ועזרתי בהפקתן וכתבה זו ביניהם, שיקולי הכתרת המנצח חפים מכל פוליטיקה שהיא ! אם מישהו רוצה לערער על אמינותי או אמינות פול גז הוא מוזמן לעשות זאת בריש גליה ולא ברמיזות. אחרי שהבהרתי את זה.. אפנה לענות עיניינית לדבריך בנוגע התמיהה למנצח המבחן. הניו דינק הוכתר ע"י הרוב כקטנוע טוב יותר. איך ? ע"י אותם ציונים של אותם פרמטרים שאתה מדבר עליהם. המבחן עמוס בפרטים ומספרים באופן כמעט מוגזם גם מבלי להוסיף עוד ממוצעי ציונים על כל סעיף, אבל... אלו נאספו מהרוכבים ושוקללו לתוך הציון הסופי שבו הוכתר הניו דינק כקטנוע הטוב ביותר... ולא כאן מסתיימים הדברים. על איכות משלמים (בתור נציג הונדה, אתה בטח מזדהה עם הדברים הללו). השאלה הנשאלת היא... על איזו איכות מדובר וכמה אתה נזקק לשלם עליה. במקרה דנן, כשכל אחד מהבוחנים נשאל מי נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף ומה הוא היה רוכש מכספו הפרטי, שקלול התשובות הוטה לכוון ה-HD. זה מה יש. מחפש הסבר ? בבקשה : ההבדל בין 2 הקטנועים מבחינת איכות החיים\ההרכבה\הנסיעה\הכללית קטן יחסית לאקסטרא תשלום שנדרש עבורו, שהבוחנים הכריעו את הכף לטובת ה-HD. כמה פשוט, ככה קל. אני בטוח שאתה מסוגל להבין את זה... זאת ועוד... אם מישהו במדיה כל שהיא, בגוף כלשהו, חושב שנציגי פול גז הכריעו את המבחן וקבעו מי יהיה המנצח... טועה טעות חמורה !!! במבחן הזה השתתפו 12 בוחנים שונים, אאל"ט. שקלול דעתם של 12 הבוחנים הביא לדרוג הקטנועים המשתתפים. בתוך 12 הבוחנים היית יכול למצוא שלל רוכבים עם שלל סגנונות וניסיון ברכיבה בכדי לדמות חתך טוב יחסי של האוכלוסיה הפוטנציאלית שתרכוש קטנועים כאלו. כלל הבוחנים, שלחלקם קשר רופף עם האתר פול גז, החליטו מי המנצח. לא הבוחן הראשי לבדו, לא מנכ"ל פול גז, ולא זה שאכל דשא מאחת הבוחנות כשהלך איתה מכות. כלל הבוחנים. כולם. מי שמפקפק באמינות תוצאות המבחן, מפקפק בדעתם של הבוחנים וטוען שכולם מוטים לכאן או לכאן בגלל פוליטיקה. למעשה, ככל הידוע לי, אפילו לכותב המבחן והבוחן הראשי הידוע בקרב העם "האזרח" היתה דיעה אישית שונה במעט מהתוצאה. אז מה ? בעיה שלו.... הוא רק אחד מהבוחנים. הדבר היחיד שמפריע לי אישית בכל הסיפור הוא היעדרותם של מספר קטנועים שענו על קריטריון הכניסה למבחן. לא רק לי זה מפריע, כך לפחות ע"פ עדויות המגיבים ברשת כולה. אבל חשוב לציין (ואני לא מבין למה פול גז נחים על שמריהם ולא מגיבים) שכל קטנוע שהיה זמין למבחן עבור פול גז השתתף בו. אם קטנוע לא השתתף במבחן - זה כי הוא לא היה זמין למבחן ולא כי פול גז בחרו שלא לשתף אותו. אם היתה בחירה כל שהיא בעניין הרי שאלו היו בחירות היבואנים עצמם, ולא של פול גז שהכינו מראש בוחנים נוספים ב"היכון". יותר מכולם היה חסר דווקא נציגכם. הדילן. ע"פ השערה אישית שלי הוא היה משתחל במקום טוב גם אחרי שקלול מחירו. אבל מסיבות שידועות לך ולי, הגוף אותו אתה מייצג החליט שלא לשלוח אותו למבחן. ביננו ? בלי שאף אחד ישמע ? הפסד שלכם, כיבואן, באופן חד משמעי. טעות קשה וגסה... כותב הודעה זו אינו חבר מערכת פול גז, אבל רואה במקימיו ומתפעליו חברים טובים ואנשים יקרים וחשובים מעין כמוהם לשוק הדו גלגלי בישראל. כן ירבו עיתונאים כאלו ! מתוך הכרות אישית עימם, עם התלבטויותיהם והקשיים שעורמת עליהם הפוליטיקה והבוץ והלכלוך שיש במימי השלולית העכורה בתחום הדו"ג... אני מכאן מחזק את ידיהם להמשיך ולדבוק בעיתונות חפת פוליטיקה ועמוסת אתיקה שיכולה לשמש דוגמה ומופת. אינ יודע שזה קשה, ואתם אוכלים הרבה חרא בדרך... אל תישברו, אל תתכופפו. העם אינו טיפש, ובסופו של יום מבין מי מוליך אותו שולל ומי לא. מי פוליטיקאי עם לכלוך על ידיו, ומי לא. מי שחושב אחרת... מזלזל באינטלגנציה של קהל הקוראים. אפרסק... לא כל הדבריםכאן מופנים כתגובה ישירה אל דבריך, קצת ניסחפתי בגלל שהצטברה אצלי בבטן תחושת גועל מהסביבה. הדברים שלי בטח ובטח לא מופנים אליך ברמה האישית... פשוט הצלחת להצית אצלי פתיל. אוהב אותך, כן ?