הרהורי כפירה

amitp

New member
אם יש משהו אחד שלמדתי מהחיים בארה"ב

הוא שאין דבר כזה חברה ש"סופרת את הלקוח". או שיש לך כוח צרכני ולכן יש להם אינטרס כלכלי לדאוג שתהיי מרוצה, כי אחרת הם יפסידו כסף, או שאין לך, ואז את לא מעניינת אף אחד. (ודרך אגב, אם עידכונים תכופים לFIRMWARE היו גורם צרכני מספיק חשוב, הם כנראה היו קיימים כי אחרת צרכנים היו נודדים [במכשיר הבא] לחברה אחרת, כמו שאת עשית).

BravoMan

Active member
רק לא הבנתי מה הקשר ל-Android?

סוני דפקה אותך.
היא יכלה לדפוק אותך באותה מידה עם מערכת קניינית משלה.
&nbsp
מה זה משנה? הרי הם לא מאשימים את Google בכך שהפריעו להם לעדכן, הם פשוט החליטו משיקולים שלהם לא לשחרר עדכון לבריטים.
מעניין, שכש-Apple מחליטה להגביל שירות כזה או אחר רק לאזור מסוים את אף פעם לא מתלוננת, אבל Sony?
לפחות היית מפנה את האצבע כלפי האשם האמתי...

noa_f

New member
אני מאוד מתלוננת כשאפל לא משחררת שירות לאיזור מסוים

במיוחד אם אני חיה באותו האיזור.
&nbsp
וכן, גם גוגל אחראית לזה שהיצרניות מתעללות בצרכנים באמצעות מערכת ההפעלה שלה. היא מרשה להם בשמחה כי |כולם יחד:| אנחנו לא הלקוח של גוגל, אנחנו המוצר.
וסוני? אני לא אקנה עוד סמארטפון של סוני. לעולם.
&nbsp

BravoMan

Active member
מה זה "מרשה להם בשמחה"?

זה כמו שתגידי ש-Apple מרשה לחנויות ישראליות לגבות 100 ש"ח על מגני מסך ל-iPhone שסינים מוכרים ב-5 סנט.
&nbsp
אגב, מכל הדגמים שהשתמשתי בהם, דווקא סוני לא היה ברשימה...
אישית, ממליץ לך על LG כלשהו, אם אי פעם תחליטי שוב לחזור בשאלה

noa_f

New member
להפך, יחיו חיים ארוכים וטובים בלי צורך בדיון

האם קרינת סלולר מזיקה או לא

BravoMan

Active member
ידידי, אייפון ו-"פשוט" לא הולכים יחד במשפט אחד

בלי מילת שלילה בניהם.
&nbsp
אז חברים שלך עם אנדרויד בחרו להתעסק איתו, אז מה?
כל מי שאני מכיר ויש לו אייפון, למעט אדם אחד, באים לאותו אחד מסכן לקבל תמיכה באופן קבוע, ולפעמים זה לוקח שעות ע"ג שעות לסדר איזו שטות פשוטה.
&nbsp
לאומת זאת, אני מפתח, יש לי Nexus 4, ולמעט להתקין כמה אפליקציות ולסנכרן לחשבון Google שלי, לא עשיתי איתו כלום!
ולא הייתי צריך - עובד פיקס מהקופסה, כמו רוב מכשירים לא סיניים שיצא לי לראות, ותעיד מנהלת הפורום הזה שיצא לי לראות כמות מכשירי Android עצומה, מכל מגוון היצרנים, הדגמים וגרסאות מערכת ההפעלה.

noa_f

New member
אבל גם אצלי עובד מהקופסה.

גם לילדים שלי האנדרואיד עבד מהקופסה. רק שלקופסה קוראים ״אמא״.

AYELET1

New member
מה בדיוק היית צריכה לסדר באנדרואיד לילדיך

הפעוטים?...
(שלא היה צריך להגדיר באייפון)

noa_f

New member
איך לא לספר לכל העולם את הפרטים האישיים שלהם

איך לחייג במהירות לאמא/אבא (זה כמובן לצעיר)
ומה שעדיין אין: איך לא לאפשר לילד קטן, שלא קורא אנגלית וגם אם כן הוא לא היה טורח, לא להתקין כל תוכנה חינמית שבא לו.
זה פשוט בלתי אפשרי באנדרואיד. החנות של גוגל לא חוסמת התקנות חינמיות וזו חוצפה. אם הילד מתקין תוכנת ריגול, כי היא בתוך תוכנת פנס או אפליקציית פייסבוק, אין דרך למנוע את זה.
&nbsp

Powerball

New member
עוד פעם אתה בראבו עם סיפורי המעשיות שלך...

איפון - אתה מוציא מהקופסה ותך 10-20 דקות (בכפוף לכמות הנתונים שיש לך) המכשיר עובד עם כל הנתונים שהיו לך במכשיר הקודם, כולל יומן, אנשי קשר, מוסיקה, תמונות, מסמכים - הכל.
ואבל אתה לא מכיר את כל זה, כי אף פעם לא היה לך איפון... אז אתה מספר סיפורים.

AYELET1

New member
היא על כרטיס זכרון. שמעת על דבר כזה?

מעבירים כרטיס ממכשיר א למכשיר ב...

AYELET1

New member
שם את פשוט גוררת למחשב ומשם למכשיר השני

מהיר ופשוט.
&nbsp

noa_f

New member
אה. ואם גנבו לי את המכשיר לפני שהעברתי? הלכה המוסיקה?

אני דוקא מאוד בעד ברירת המחדל שמכריחה אנשים - שהם אופטימיים חסרי תקנה עד טיפשות גמורה - לגבות למקום קצת פחות רגיש.

למעלה