עוד לא נתקלתי במיקרוגל שמסרב לחמם את האוכל אם
לא הגדרתי את השעה הנכונה בשעון המובנה...
(לא שיש לי ניסיון עם הרבה דגמי מיקרוגל
)

הקטע עם האבטחה היה תקלה. זה לא שהמכשיר לא מיועד להתחבר לרשתות מאובטחות, הוא הציג את האופציה, הוא קיבל את הססמה, הוא פשוט נתקע.

אני מודע שזה לא קורה לכולם, כנראה גם לא לרוב המשתמשים, אבל ראיתי עוד כמה הודעות דומות כאן בפורום.

הנקודה שלי היא אחרת: אתה לא יכול לטעון שמשהו "פשוט לשימוש" אם יש לו דרישות מופרכות.
זה בדיוק העניין!

אנחנו לא מדברים כאן על תוכנות שאתה יכול להתקין, אנחנו מדברים על הצעדים הראשונים בהוצאת המכשיר מהקופסה.
אייפון, חד משמעית מסובך יותר.
אגב, בניסיון השני שלי, כשכבר צלחתי את עניין ה-SIM, ניסיתי לפתוח חשבון Apple ID דרך המכשיר.

על פניו, א' ב' של שימוש אלא מה - עם מה שפתחתי, לא הצלחתי להתקין יישומים, גם לא חינמיים.
מאוחר יותר, הסבירו לי בפורום זה שהחשבון שפתחתי היה מהסוג הלא נכון. WTF?

ואל תגיד לי "זכותם". לא כתבתי שאסור למכור אייפונים או משהו. אני פשוט בעד האמת - והאמת היא, שעבור משתמש לא טכני, אייפון הוא מכשיר הרבה יותר מסובך מאנדרויד, ודורש הרבה יותר עזרה ממבינים.
יש לי לא מעט סיפורי זוועה מ-Power User של iOS והניסיונות שלו לעזור למשתמשים "פשוטים" לארגן את המכשירים שלהם.

פעם פנתה אלי גברת מסכנה באוטובוס שאיבדה את המחשבון שלה (באייפון כמובן).
מה קרה לו? פשוט מאוד - הכי פשוט שאפשר - הוא גלש למסך חדש, שנפתח שם לחלוטין בלי ידיעתה, וכמעת בלי שום אינדיקציה שזה קרה. (מן הסתם פעם אחרונה שהיא התקינה משהו).

מה לעשות, שמבנה הממשק המבורד שבו האייקונים זרוקים כולם בערמת זבל יכול להטעות אנשים...